Minnen från svunna tider...

Celie kom förbi ikväll. Går nästan inte att beskriva hur kul det var att se henne kliva in genom dörren efter alla månader i Frankrike.

Hon var sig lik, möjligen med lite franskamanér, samma garv dock *hehe*

Vi åkte ner på Pearl Palace där jag bjöd på kinamat. Vi åt så mycket att vi nästan rullade ut därifrån. Det var friterade kycklingar, biff med bambuskott och sen ännu mer friterade banar med glass. Himmelsk gott smakade det.

Pratade gamla minnen och skrattade så det hördes i hela restaurangen. Pratade både om nutid och dåtid.

Ett av dom roligaste minnena var nog när vi var runt 16 år och gick i första ring och skulle in på gymnasium disco på Tranan. Alla med "baggy" jeans på sig stoppade öl i byxorna. Man stoppade jeansen i strumporna sen var det bara att lasta i ölburkarna i benen. Några stoppade även i BHn och några i linningen på byxorna. Man var rätt påhittigt på den tiden...

När man kommit in var man rejält glad och stapplade så fort man kunde till toaletten, helt övertygad om att vakterna inte märkte nåt...Men det lär dom ha gjort, synen av ett gäng tjejer i kön som inte kan böja på benen och som det skvalpar mystiskt om. Fast in kom vi och ölen också.

Celie innehar nog rekordet i åtta öl i ett par byxor!

Det var tider de *haha* Nu behöver man iaf inte smuggla in alkohol längre.

Man var ute på mycket saker då men man kunde alltid räkna med att man ställde upp för varandra.

"En för alla, alla för en"

 

Efter det givande restaurangbesöket åkte vi och hälsa Linda, en annan kompis från Hudik och Celies barndoms polare, som pluggar på Idévärlden här i Bollnäs.

För längesen jag träffade henne också tyvärr. Jäklar vad kul vi hade i Hudik ett tag.

Linda var sig lik hon också, dock hade hon gått och skaffat sig en italiensk pojkvän.

Det var en riktigt trevlig kille, och pratsam. Efter alla italienare vi träffade på Kos i somras trodde jag alla var värdelösa på engelska och slajmiga, men så var inte fallet. Han var väldigt lättsam. Kul för Linda.

Vi stannade där och snackade några timmar innan Celie skulle åka tillbaka till Hudik igen.

Vi bestämde att vi skulle gå på 25-kronan nästa onsdag hela gänget så dom skulle få se Tranan. Vilket kan vara en upplevelse för folk som aldrig varit där förr *hehe*

 

Nu är klockan över tio och jag ska upp klockan fem i morgon, eller i natt snarare.

I helgen är det nämligen dubbel möte i innebandyn. Avresa i morgon klockan sex från Sporthallen till Östersund, där vi möter Frösön. Efter den matchen packar vi in oss i bussen och styr mot Sundsvall och Njurunda där vi ska övernatta. På söndag spelar vi match i Sundsvall. Det kommer att bli en hård helg, men jag ser verkligen fram emot den. Det är alltid kul att åka på resa med innebandylaget. Det är två viktiga matcher också om vi ska hänga med uppe i toppen. Omöjligt ska det inte vara men det blir att kriga som dom Mean Machines vi är *ler*

Kanske kan det bli Casino på lördag kväll också med lite tur

 

image7
Följ våra äventyr på HERTSJÖ...

 

*rock on*

 

Lyssnar på: Rise Against - Worth Dying For // Breaking Benjamin - Had Enough // Rock Star Supernova - Headspin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0