Lövet Cup...

Har precis kommit hem från Tumba och cupen. Fy sjutton vad sliten jag är. Hela kroppen värker, mest ena armbågen och ryggen. Sen är ena knogen och ett finger svullet och blått efter ett par smällar från några klubbor. Sen är hakan blå och öm efter en armbåge upp i ansiktet. Många ?innebandy-rosor? finns det på fler tal ställen på kroppen. Benen är fulla i blåmärken så det syns att man varit på cup *hehe*

 

Man märkte tydligen hela helgen att vi var "The Underdogs" i den här turneringen. Inte så många visste vilka vi var och trodde det skulle bli en lätt match att slå oss men ack så fel dom hade *smile*

 

Första matchen spelade vi klockan tolv på lördag då vi mötte Arlanda som vi slog med 2-0.

Det märktes på oss att det var längesen vi spelade en riktig match. Vi var lite sega i benen och såg match ovana ut, men ju längre matchen rullade på desto bättre tyckte jag vi blev, och vi höll nollan. Mitt i uppvärmningen dök helt plötsligt Näslund upp! Jäklar vad kul det var att se henne. Kul med lite publik på våran sida också.

 

Match nummer två började halv tre mot IBK Handen A (dom hade två lag med) Inför den här matchen var jag riktigt nervös. Dom här verkade som om dom var ett bra lag, men efter att vi börjat spela mot dom ändra vi uppfattning ganska fort. Vilket otroligt grinigt lag! Dom var sura på allt och alla, både oss, domaren och varandra. Det var perfekt, bara fördel för oss som bara behövde le åt dom för att dom skulle sura ner sig ännu mer.

4-2 slutade matchen till oss och jäklar vad glada vi var efteråt! Hittills hade det gått över förväntan och vi spelade riktigt bra den här matchen.

Efter den här fick vi äntligen vila lite innan vi skulle spela nästa. Så då passade vi på att åka till hotellet för att checka in. Vi skulle bo på Scandic i Kungens Kurva. Lite lyxigt och skönt det kändes! Jag, Hallgren och Maria bodde i samma rum. Nöjt när vi äntligen fick luta kull oss i dom mjuka hotell sängarna och vila.

 

Klockan sju skulle vi spela dagens sista match mot Arlanda, för andra gången den här dagen. Det var redan klart nu att vi skulle gå vidare till slutspel och att det var slut för dom. Så det blev ingen höjdarmatch precis men vi vann relativt enkelt med 2-0.

Tillbaka på hotellet igen vid klockan nio. Då det blev sängen och tv direkt, ingen orkade lyfta ett finger plus att vi skulle upp tidigt på söndag för att spela sista matchen i grundspelet.

 

Halv sju klev vi upp och gjorde oss i ordning och åt frukost. Tyvärr var det dåliga nyheter vi fick höra när vi vaknade. Vickans pappa hade gått bort under natten och hon och Kickan skulle åka hem. Det var fruktansvärt tråkigt att höra och ännu sämre var att vår lilla trupp blev ännu mindre...

När det var dags för match försökte vi tagga till och skaka av oss all mjölksyra, men benen otroligt tunga och armarna som spagetti. Vi gav inte allt i matchen då vi tänkte på slutspelet utan försökte bara göra det bästa vi kunde med dom få spelare vi hade. Vi har en otrolig laganda i vårat lag som inte många andra lag har...

3-1 förlorade vi med men vi var glada ändå. Nu var det bara att ladda för semifinalen klockan tolv...

 

Vi åkte tillbaka till hotellet för att checka ut och möttes av glada nyheter: Vickan och Kickan stannade kvar för att spela med oss! Det gav oss andra nya krafter inför nästa match.

Vi skulle få möta Huddinge i semin. Fjolårets cupvinnare och div1 lag... Var sjukt nervös inför matchen. Dom var ju så stora! Mycket större på både bredden och längden än någon i vårat lag. Matchen började och Huddinge tryckte på... men vi spelade ruskigt bra i försvaret hela laget. Huddinge underskattade oss bra nog och vi lede med 2-0 inför sista perioden.

Det kändes då som vi skulle orka hela vägen men det blev jobbigt...Vi tappade till 2-2 och det såg ut som det resultatet skulle stå sig men med tre sekunder kvar lyckade dom peta in bolljäveln i mål. Fan vad surt det var. Nu var det bara att packa ihop och åka hem...

Kändes trist även om det hade varit sjukt jobbigt att spela en final också...

 

I finalen möttes Huddinge och IBK Handen A (dom vi spöade med 4-2). Matchen slutade med vinst för Handen med 3-2 i sudden. Undrar hur det gått om vi spelat...

Vi var iaf grymma och domarna i semifinal matchen hälsade att ?kommer ni nästa år vinner ni? *smile* Det var en jätte rolig helg med tjejerna och det är så roligt att spela med ett lag som ställer upp så mycket för varandra!

Hoppas bara att jag orkar jobba i morgon *hehe*

 

Bollnäs/Hertsjö IBF, vi som var med...

 

image82
"Det lilla laget med med stort hjärta"

 


*rock on*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0