In Flames...

Går kom dagen jag och Emma väntat på i månader! Det var äntligen dags för In Flames konserten!

Hela dagen var totalt kaos och jag stressade så jag trodde jag skulle få en hjärtattack. Nästan två timmar senare än vad vi planerat kom vi iväg...När vi kom till gävle började det bli mörk och regnet började ösa ner. Trots att vi hade vindrutetorkarna på högsta såg vi knappt någonting alls, sakta sakta närmade vi oss Bålsta.
Strax efter klockan sex på kvällen kom vi fram och halv sju skulle insläppet börja till konserten...Det betyde alltså att vi hade över fem mil kvar till Globen, som tur var hade Kristoffer fixat skjuts så vi kom dit alldeles lagom till Sonic Syndicate började spela. Dom var ett av två förband. Det andra var ett band från Frankrike, minns inte deras namn just nu. Dom lirade ungefär 40-50 minuter var. Mellan spelningarna tog vi och släckte törsten med nån öl utsmugglade från puben ( det fanns bara 3,5 i kiosken ).
Sonic var väl helt okey, men jag har sett bättre spelningar med dom. Dom körde iaf alla låtar jag vela höra, både från dom gammla skivorna och den nya.
Det franska bandet hade jag aldrig hört talas om men dom var helt okey dom också. Sångaren var riktigt rolig och hade till och med lärt sig ett par meningar på svenska.
Efter dom blev det äntligen dags för IN FLAMES!

Det var väldigt mycket folk så stundtals såg man inte så mycket mer än lamporna på scen, men andra gånger såg man strålande och såg allt.
Inledningen med medlemmarna som siluetter bakom ett vitt skynke är dock inte lika effektfull som man önskat. The chosen pessimist är inte så häftig som det skulle kunna vara men ändå man njöt i fulla drag och jublade när skynket föll ner *smile*
Jag var lyckligast när dom spelade min favorit "Delight and Angers", sjöng med och njöt i full drag! Det var också en av dom låtar som fick bäst betyg av alla recensenter. Även om alla klassiker som tex "Only for the Weak", "Take This Life", "Cloud Connected" var grymma.

Vid elva började jag kolla på klockan och fundera på när konserten skulle ta slut. Hela tiden väntade man på att sista låten skulle komma...men den kom aldrig, kändes det som iaf.
I över 1,5 timme lirade dom! Det var sjukt länge!
Jag hade så ont i ryggen och fötterna så jag nästan inte orkade stå upp. Man fick då valuta för biljettpengarna iaf...
Det blev nästan för långt med två förband osså 1,5 timme efter det, man orkade inte hela vägen, men jag var ruskigt nöjd när vi gick ut därifrån! Även om det inte var deras bästa spelning så är dom iaf asgrymma och så mycket bättre live än många andra. Dom är så otroliga live! Så tighta och Anders vid miken har en grym röst!

Det var med tunga fötter men lätt hjärta man tog sig hem till Bålsta igen. Vi hade planerat att ta en öl på stan efteråt men ingen orkade.
Trots allt detta önskar jag att det inte hade tagit slut!

Bilder kommer på Pixbox

Idag har jag och Emma gjort stan och shopat loss i STHLM. Det blev inte så mycket som vi trodde. Ena anledningen var att vi hade så ont i fötterna efter gårdagens bravader och den andra att det var så himla dåligt väder, men inte lika dåligt som i Bollnäs! Där det snöade nåt fruktansvärt!
När vi ringde hem hade det kommit nästan två decimeter och höll fortfarande på. Vi hade egentligen tänkt att åka hem men vädret och mörkret fick oss att bestämma oss för att stanna kvar ännu en natt.
Så det blev god mat på Bifrost i Bålsta och sen film med folket.
Men i morgon blir den en lång och härlig dag, nämligen: Halloween!



"Delight and Angers" - In Flames
Annexet 30 oktober - Vi var där!

*rock on*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0