Filmsöndag...

Längesen jag gjorde någon filmrecension så här kommer tre stycken..

Lördagen blev lång, vi förlorade matchen, vilket var så otroligt dåligt så jag bara känner för att sluta med innebandy just nu! Men det var iaf jäkligt trevligt på kvällen med ett antal öl och många skratt.
Så söndagen har bestått av ett vampyrmaraton: The Lost Boys I-II-III. Skönt värre med andra ord.

Filmerna:
THE LOST BOYS En av dom verkliga "vampyr-kultfilmerna"! Har allt en bra film ska innehålla. Funkar fortfarande fast det var över 20 årsedan den gjordes. Har man inte sett den borde man se den.

THE LOST BOYS - THE TRIBE Andra filmen som kom ut 2008. Filmen är egentligen inte bra någonstans. Man måste verkligen gilla den här sortens film för att den ska funka, tur att jag gör det *hehe* Den innehåller en hel del dålig humor, och Corey Feldman som Edgar Frog är så underbar! Hans röst, hans små morrningar och rambopannband är klockrena! Edgar är egentligen den enda kopplingen till den första filmen.
I The Tribe får han brottas med proffssurfar-vampyrer som kommer och bosätter sig i Luna Bay. Ett syskonpar blir infekterade på ett fest och nu måste Edgar hitta boet och döda huvudvampyren innan dom förvandlas helt..

THE LOST BOYS - THE THIRST Den tredje kom ut i år 2010 och har samma stil som 2:an. Edgar hotas nu att bli vräkt från sin husvagn tills en översnygg tjej kommer förbi och erbjudar honom ett jobb, som han inte kan tacka nej till. Gwens lillebror har försvunnit efter en ravefest. Ravefester som Dj X använder som cover för att skapa fler vampyrer, en vampyr armé. Självklart så kommer den här ravefesten till San Cazador nu, staden där Edgar bor, och han måste försöka rädda Gwens lillebror. Hans armé består, förutom av Gwen, av bokmalen Zoe, en dokusåpa kändis vid namn Lars von Goetz och hans kameraman Claus. Ravefesten hålls ute på en öde ö i en stor fabriksbyggnad som tidigare var ett slakthus..Edgar måste nu leta reda på huvudvampyren så han kan rädda all undomar i lokalen och hans smittade bror Alan. Allt är inte som det ser ut att vara..men Corey är lika grym som Edgar Frog i den här filmen också!


Filmen är gjord så att det skulle kunna komma en uppföljare..*nice*
Om jag har räknat rätt har jag 36 vampyrfilmer i bokhyllan just nu, ingen av dom är från Twilight-serien!
Ny vecka, nya tag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0