Bollnäs, kalas och porr...

Efter skolan idag hoppade jag in i KIAn, tog E4an söder ut och stannade inte förän jag nådde Rengsjö. Bara att komma till Glössbo och rulla ut på 301an (riksväg 50 numera). Att se åkrarna breda ut sig får mig att le. Hemma är alltid bäst ändå.
Efter att ätit mammas mat rullade jag till Kilafors för att gratta Gugge på sin 24 års dag!
Vi var ett jäkla gäng där, 12 personer allt som allt tror jag. Gugge hade gjort en egen supergod smörgåstårta och fikabröd också. Killen kan! Har kommit fram till att man skulle kunna skriva en hel bok med citat från bara Hjalle också, den killen skulle kunna få en att skratta ihjäl sig!
Vi pratade och skrattade hela kvällen så jag fick ont i mungiporna! Precis vad jag behövde just nu! Kände hur all energi kom tillbaka.
Av mig, Erica och Källänge fick Gugge: en ölkorv, en pucko, en påse godis och en Rapport med medföljande dvd!! *asg*  Jag rodnade bara jag såg framsidan *haha* och det var ingen mjukporr där i kan jag säga. Herregud vad dom gick lös direkt! Jag tittade på första uppslaget för att sen dö en smula.
Erica fortsatte bläddre och hittade en artikel i tidningen om SM i kuksugning. Så det blev högläsning..En match mellan två tjejer över två halvlekar *asg* Tydligen är det en 18 tjej från Köping som innehar den senaste Sm-titel! *Jag dog av skratt där*

Rullade hemmåt genom den svinkalla hälsingenatten med massa ny energi och gladare i själen.


Niklas, Erica, Källänge och Gugge. Jag höll mig på lagom avstånd *haha*


Erica läste högt för alla *haha*


Sen har en legend slutat: Peter Forsberg...
Har suttit och kollat massa Youtub klipp nu. Herrgud vad karln är grym på att lira hockey!
Dom minnen som är starkast är självklart straffen och 5-5 målet mot Finland.
Men hur många mål har han egentligen inte gjort? Läste nåt om att han gjort över 800 poäng bara i NHL!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0