Rack n' Roll...

Efter en extremt intensiv vecka på skolan med massa uppgifter avrundade vi veckan med en lite pubrunda i Gävle, som blev episkt på många sätt!
Vi började på O'Learys, där fler och fler anslöt så tillslut så var vi 11 personer(!) 7 st från järngänget i klassen och 4 grabbar från Kiruna. Efter att chillat med någon öl där drog vidare för att möta Johan och hans kusin, när vi väl fångat in dom marscherade vi mot ett ställe som heter Rack n' Roll. Vi hade sett det när vi åkt buss upp på Sätra och på deras fönster stod det biljard!
När vi kom in det insåg vi hur episkt det skulle bli! Lokalen var riktigt stor, mörk och med flera biljardbord. Fick genast känslan av amerikansk krog som man ser i alla skäckfilmer, dock på ett bra sätt. På en skylt stod det "Corona Hink 250:-", man kunde även få en kanna med öl! Dom spelade endast hårdrock där!
Stället var som gjort för oss!

Vi drack ett gäng öl (även en flaska vin) och spelade några omgångar biljard, varav jag och Rebecka lyckades slå grabbarna! Det kändes bra *haha* Var rejält ringrostig i början men på slutet gick det riktigt bra. Vi avslutade kvällen med att dansa till "Hey boy" innan vi gick därifrån.. *asg*
Kommer definitivt att bli fler kvällar där.

Efter det drog vi på Max, där vi fick fly efter att Jens målat om..hehe Vi avslutade kvällen med lite Capsning hos Kalle. Lyckades klara mig från att träffa Kungen/Hjälten. Somnade sen någon gång efter tre och vaknade pigg och fräsch på lördagen.



Helt sanslöst vad roligt och underbart gäng detta är!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0