Seger igen...

Pine vann igår sitt andra lopp på sitt andra försök! Hon var snabb som vinden i starten och sen vann hon klart trots press från tre olika hästar hela vägen. 15 000:- och ett fint täcke fick hon för besväret och jag fick blommor och en solstol av kusken.
Hon är så otoligt bra min lilla puma!


Jag och Pine Cone C.A på Bollnäs

Tänk om alla måndagar kunde vara så här himla bra..

*rock on*

Brännbolls Yran 2009...

Jag har ont i hela kroppen. Alla muskler värker. Jag har en sträckning i ena låret  efter all explosiv löpning och träningsvärk i magen efter alla skratt. Än en gång uppfyllde Brännbolls Yran alla krav. Det enda stora minuset var vädret på fredagen. Himlen öppnade sig verkligen och brännbollsplan bestod bara av vatten och lera, men efter en rejäl vurpa vid andra konan brydde man sig inte längre *haha* När våran första match var slut var det endast två stycken som inte var dränkt och täckt med lera.
Som tur var hade man tänkt till lite innan och tagit med sig extra skor och strumpor, vilket var skönt. Efter ett par 2-3 några öl så brydde man sig inte.
Jisses vilken stenhård helg!

Bilder från helgen:


Don Vitos Torpeder!1) Erica och jag 2) Gabbe "The Nun" 3) Jag och Frida
4) Markus coola tröja 3) Vårat lagtält 4) Robin och Frida


-[Alla bilder på Pixbox]-


*rock on*

Inför Brännbollsyran...

Flagan är äntligen färdig! All förberedelser är klara...nu väntar vi med spänning till brännbolls yran ska börja på fredag!!
*wihoooo*

DON VITOS TORPEDER!
På fredag ger vi järnet!

*rock on*


Segrare: Pine Cone C.A...

Premiärseger för min fina Pine igår!! Jäklar vad skoj det var!

Pine Cone C.A
2006
Cantab Hall - Pine For Her


Pine och Peter i värmnings heatet


Snart bara ett halvt varv kvar...jag hade puls på 200 men hon var grym!

*rock on*

Äntligen tillbaka på jobbet...

Efter en hel veckas semester var det måndag igen och åter dags för jobb. Jag tror jag är en av dom få som längtar tillbaka till jobbet.
Det var så underbart att se hästarna igen. Jag känner mig verkligen hemma i det där stallet! Det första jag gjorde var att puss på Mark och fläta in fingrarna i hans man, min darling.
Strax där efter sparkade Pine och Gurkan i samklang i boxdörrarna och talade om att dom också vela ha uppmärksamhet och vela gå ut. Steamer och Turbo var också på bra humör. Alla studsade ut genom dörrarna *smile*
Beates hund Herman var nog ändå den som verkade mest glad att se mig. Ibland har jag världens bästa jobb...Steamer lyckades bli 3:a i loppet på Gävle samma dag också! Han skötte sig jätte bra trots att han var jätte nervös över att vara på en ny bana. Verkligen ett fall framåt, känns skönt med tanke på hur otroligt hårt vi jobbat. Hoppes verkligen inte att han blir såld bara *suck*

*rock on*

Rockweekend 2009...Rockweekend 2009:
Öl, lera, halm, musik, männsikor och lera
[Resten av BILDER]

*rock on*

Tatueringstid...

Har bokat tatueringstid på. DOES IT HURT i Söderhamn!
I November smäller det *wiiiiiiii* vad roligt det ska bli!

Nu har man nåt att se fram emot i höst och vinter iaf..

*rock on*

Iljungen, semester och fisketur...

Jag och Kristoffer spenderade fredagen uppe i Iljungen, i min familjs sommarstuga. Planen var att bada tunna, men den läckte fortfarande som ett såll. Trots att pappa jobbat med att fylla den i  en vecka. Så vi fick nöjas med att ro långdrag.
Två små abborar fick vi nöjas oss med. Emma och Jonte kom förbi en sväng på motorcykeln. Imponerade att dom hittade, fast jag smsade en grymt bra väg beskrivning också *hehe*

På lördagen åkte vi hem och gick på Tranan där Doka och Inmoria spelade. Hela helgen var trevlig och bra. Nu har man semester en vecka.
Trodde det skulle bli en seg vecka, men nu verkar det bli tvärtom. Dagarna kommer inte räcka till. I morgon åker jag upp till Hudik och hälsar på Celie, sen tänkte jag åka ner till Kristoffer och sen är det Rockweekend i helgen...Vill nog helst gå torsdag men verkar bara bli fredag. Blir nog skoj. Ingen sommar utan festival!!


By the way...Vårat lag i brännbolls yran i år heter: DON VITOS TORPEDER *yääääs sir*

"leave the gun, take the cannoli"
*rock on*

RSS 2.0