En hård helg...

Äntligen var man hemma igen efter helgens äventyr. Kom hem idag runt kvart i sex på kvällen. Då hade det även börjat snöa rejält. Tur att vi hann hem innan...

Som sagt så lämnade vi Bollnäs tidigt på lördag morgonen och styrde bussen mot norrland och snöiga Östersund.

Det var väldigt lugnt hela vägen upp. Alla bädda ner sig på stolarna och sov större delen av resan. Jag vaknade cirka tio mil utanför Östersund. Sov otroligt bra på bussen. Eftersom vi bara var 14 stycken i bussen så fanns det gott om plats.

 

Klockan 11 skulle matchen börja mot Frösö. Med en långbuss resa i kroppen och olagligt tidigt på en lördag morgon så var jag lite oroliga hur det skulle gå, men det hade jag inte behövt vara. Alla var otroligt taggade och fokuserade. Alla spelade smart och vi rullade mycket boll. Vårat grymma försvarsspelet var äntligen tillbaka igen.

Jag spelade back med Jossan E för första gången. Vilket gick kanon bra! Hon är stabil och lugn med ett grymt skott.

Vi ägde första perioden. När det var dags för periodpaus ledde vi stort med 6-0.

Var av ett av målen kom från min klubba! Slängde i väg ett skott från halva plan som gick in vid bortre stolpen. Linnea täckte målvakten som ett proffs.

Inför andra perioden fortsatte vi precis lika även om Frösö krigade på och tryckte på men vi kunde öka på våran ledning till 9-0

Inför tredje sa vi inget speciellt, såg till att vara på tårna bara och fortsätta rulla boll, men tredje perioden blev rejält snurrig. Det började med att vi slarvade lite med bytena och vips så hade dom fått in en boll. Riktigt dåligt av oss.

Sen började det hända grejer. Först skadar Linnea foten och fick bäras av plan. Någon minut senare trampar Ljusdals-Elin snett och måste bäras av. Även Åsa, målvakten, får en rejäl smäll men kan fortsätta stå. Efter det blir vi lite skakade och tappar fokus för ett tag, och efter att jag sumpat en boll i sargen och Åsa inte riktigt är med så kan Frösö peta in tvåan. Väldigt surt, men närmare än så kom dom inte.

Sigge, som gjorde comeback efter sin fraktur i foten, lirade stora delar av matchen och såg ut som om hon aldrig varit borta. Hon fixade även en straff i tredje perioden, som hon fick lägga om än något motvilligt, vilken hon satt klockrent trots psykningar från läktaren.

Det var skönt när slutsignalen äntligen kom och vi fick hurra. Synd på Linnea och Elin bara. Håller tummarna att dom inte blir borta allt för länge, men Linneas fot såg riktigt läskig ut...

 

Efter ett snabbt besök på Macke Donken lastade vi bussen för en två timmars resa till Njurunda. Sov nästan hela vägen igen. Det var skönt när vi äntligen kom fram, men tyvärr vara värdshuset en riktigt besvikelse! Vi skulle bo i två så kallade lägenheter. 9 bäddar i varje. Vårat rum såg att vara från 70 talet, dom andras från 80 talet. Det var allmänt skabbigt, damigt och ofräscht. Värst var det när vi hittade råttbajset! Först i mängder under diskbänken och sen i hörnet vid Sigges säng! Så jävla ofräscht! Men det var bara att gilla läget.

 

Vid sex svirade vi om till finkläderna och chaffisen skjutsade oss in till Sundsvalls centrum där vi gick och åt på Källar Krogen. För att kunna transportera skadade Linnea hittade vi en Cleas Olssons vagn på parkeringen som hon fick sitta på.

Efter maten gick jag, Johan och Jossan på Casino Cosmopol medan dom andra åkte hem.

Jag och Jossan vann 140:- på en maskin och Johan gick minus med någon 20 lapp. Kul att ha sett hur det ser ut iaf. Strax före tio var vi tillbaka på värdshuset.

Då föreslog Johan charader. Två lag och vi skrev meningar åt varandra, sen gjorde Johan charaderna och det ena laget fick gissa. Så sjukt roligt, våran fantasi var rätt sjuk också *hehe*

Höll på så till efter tolv någon gång. Fick även besök av två grabbar som sa sig vara snickare och skulle kolla ventilationen. Dom var även med och gissade ett tag innan dom bjöd med oss ner till baren. Det sög bra nog i öl-tarmen men det var bara att tacka nej.

Efter många om och men blev det iaf kväller vid 1 tiden på natten.

 

Sju på morgonen vaknade jag av att nån satt och tuggade inne i köket. Själv klart så var det dom där snusk råttorna som satt och gnagde på en plastburk med sylt under diskbänken. Väckte Jossan så jag skulle slippa vara vaken själv *hehe* Då började det även höras steg i trappen och det lyste mystiskt inne på toa, sen gick det inte att sova nå mer.

Nio klev vi upp och åt frukost iaf innan vi lämnade stället så fort som möjligt!

 

Halv ett skulle matchen mot Sundsvall IBF ungdom. Vi var rejält taggade inför matchstart. Vi skulle minsann inte ha sovit på det där skabbiga stället i onödan. Den här matchen innehöll mycket högre tempo än gårdagens. Kändes att det var lite mjölksyra i benen men det var bara att bita ihop. 2-0 till oss stod det efter första perioden. Vi spelade lika fint idag som igår. Lika disciplinerade. Vi gjorde ett till mål i andra. Vi hade kunna haft lite mer utdelning men vi får vara glada för det vi fick. I början av tredje blir vi lite stressade igen och släpper in ett mål men det var allt som hände den perioden. Så det blev tre pinnar till och lyckliga men trött spelare. Det blev mat på Max och sen hemresa. Det var väldigt lugnt på bussen hem, eller jag sov hela vägen till Söderhamn iaf...

Herregud! Vilken helg! Hela kroppen värker nu men det var det värt. Det var så otroligt kul och ännu bättre blev det med 6 poäng!

All foton från helgen kommer att finnas på Pixbox.

Bra jobbat Pumor!  

 

*rock on*

Kommentarer
Postat av: Frida

Men far åt skogen så vidrigt med råttor!! Tur att jag och magen sov hemma i nya huset! Hade inte velat dela rum med äckelråttan!

2007-11-28 @ 14:19:02
URL: http://fofroridoda.blogg.se
Postat av: Näsan

Lägg upp bilder på pixbox!!

2007-11-30 @ 10:46:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0