Förväntansfull...

I natt åker vi!

METALTOWN!! GÖTEBORG!!

Jag känner mig lite som ett barn på julafton. Full med förväntningara och känslor.
Trots att vi kommer att åka klockan tre inatt så kommer jag nog inte kunna sova så himla mycket före.
Ser verkligen fram emot å se alla band och Göteborg. Jag har aldrig varit där...

Weeeeeiiii!

*rock on*

Nytt föl...

Äntligen var det dags för Humlan att föla! Hon har sett ut som en tunna i flera månader och vi var nästan säkra på att det var fler än en liten häst där inne.
Så igår halv fyra på natten klämde hon ur sig ett super sött litet stoföl. Pappa heter Spikeld

Ett dygn gammal:


...olagligt sött!

*rock on*

Midsommar…

Kort sammanfattning...

Hade inte planerat någonting inför midsommar, mycket berodde på att jag skulle jobba hela helgen men spontana fester och äventyr brukar kunna vara roligare.

 

Midsommarafton började med jobb alltså. Vi har så några hästar i stallet just nu så jag var klar på mindre än två timmar vilket var jätte skönt. Åkte hem till Bollnäs då och duschade och gjorde mig i ordning innan jag styrde tillbaka ut mot Växbo, Västra Höle, genom en mil av skog och ända fram till sommarstugan.

 

När jag kom fram hade inte släkten kommit än så då passade jag på att åka och plocka blommor till kransen. Hittade jätte dåligt med blommor, många hade torkat ihop och vissnat...

Hittade mängder av Midsommarblomster som fick duga. För att få lite liv buketten hoppade jag ut på myren och plockade Tuvull, små vita dunbollar på långa strån.

När jag kom tillbaka kom även brorsan och pappa som hade med sig farmor och farfar. Pappa hade även med sig en bukett med Prästkragar och Blåklockor! Det blev perfekt!

Mamma och jag linda kransen som blev riktigt bra efter många om och men.

När resten av släkten dykt upp satte vi oss till bords och åt grillat. Smakade jätte gott, som vanligt...åt så man nästan rullade fram.

Senare på kvällen åkte jag tillbaka in till Bollnäs för att möta upp Frida. Vi drog först ner på Långnäs och lirade lite brännboll med Hedin och gänget, men det blåste väldigt kallt där nere så vi drog vidare efter en timme. Erica hörde av sig och bjöd oss ut till Hällbo så vi styrde kosan dit.

Jag insåg att jag nog aldrig har varit i Hällbo förr...kan inte minnas att jag varit där någon gång iaf.

Väl där badade vi varmvattens tunna och hade det trevligt. Jag som var nykter fick smutta på en Cola hela kvällen men det funkade ganska bra. Jag hade kul ändå och körde på "High on Life" stilen *smile*

Två på natten var jag tillbaka i lägenheten, något trött och med benen fulla av myggbett.

Njöt ändå av midnattssolen; himlen skiftade i ljusgult, blått och rosa...Älskar dom ljusa sommar nätterna, önskar att det kunde vara ljusare längre men nu går det mot mörkare tider *suck* Tänker njuta så mycket jag kan iaf...


Bilder från Midsommarafton:


 

...resten av bilderna finns som vanligt att ses på pixbox, även om det dröjer lite längre än vanligt: krångel med uppladdningsverktyget...

 

Midsommar dagen kan sammanfattas i jobb, sommarstuga-sovande, fest, fotboll och Sport In.

Helt okey även om det inte var så mycket folk ute. Jag och Frida träffade en skum människa som envisades att prata någon slags svenska med oss trots att vi bara förstod ordet fantastiskt när han pratade. Jag gissade på att han var från Finland eller Ryssland medan Frida trodde Italien. Fick inget vettigt svar av honom...

 

Tillbringade nästan hela söndagen sen i en hängmatta nere vid sjön. Såå himla skönt! En dag utan krav...kollade på en skum film sen på kvällen: The Signal. I recensionen stod det "Årets bästa skräckfilm", har det stått skräck-komedi har jag kunna hålla med. Filmen var helt skruvad och vi har nog fortfarande inte riktigt fattat slutet.


Mitt sällskap från söndagen:


 

Dags för en ny vecka iaf med mängder av saker som måste hinnas med, men det löser sig nog.

 

*rock on*


Singel...

Malmö kallar mig för Nemi och ibland är likheterna stora...


...och det blir aldrig som man har tänkt sig

*rock on*

3000...

Idag fick jag sex stycken (!) tavlor sålda vilket gav 3000:- Vilken skön känsla! Perfekt till semesterkassan.
Nu ska det firas ikväll och förhoppningsvis vinner Sverige över Spanien, det skulle bli en perfekt lördag kväll!

Fyra av dom sex tavlor som jag sålde:




*rock on*

Suck...

I morse vaknade jag med smärta i ansiktet. Det värker hela vägen från pannan, den vänstra tinningen och ner över kindbenet. Bara jag stryker över det med fingrarna gör det ont...men jag vet inte vad jag har gjort eller vad som hänt!
Känns som om jag åkt på världens smäll, men hur mycket jag än funderar så kan jag inte komma på en vettig orsak. Kan inte minnas någon "sammanstötning" med nåt föremål eller liknade.
Skumt värre är det iaf och ont gör det...

Annars då...för att summera veckan i kort:

I onsdags var jag i väg och klippte mig...Äntligen! Blev jätte nöjd och håret är friskt å fräscht igen

I torsdags blev det klart med Metaltown!! det ska bli så otroligt-grymt-fantastiskt-super-kul att åka ner till Göteborg och se nästan alla sina favorit band på en och samma gång! Det är jag, Frida, Norman, Engström och Gunilla som åker.
Från början var det bara jag och Norman men efter lite stök lyckades Frida komma loss och sen kunde inte Gunilla och Engan missa den här helgen heller. Hoppas det blir en bra helg, i vilket fall bor vi gratis på hotellet *hehe*

Det var det positiva den här veckan, utöver det så hände det inte så mycket, jobbar och tränat till största delen...plus det skar som "#!"@!!¤%&#!!!" mellan mig och farsgubben. Har inte pratat sen dess...e så less på alltihopa, orkar inte bry mig just nu *sucka*

Deppade ihop en smula också när jag insåg att det är midsommar om en veckan...Hemskt att tiden tvunget ska gå så fort när det är som bäst. Pessemist som man är, och alltid tänker att glaset är halv tomt istället för halv fullt, insåg att snart är sommaren slut...även om jag har mängder med saker att se framemot resterande del av sommaren så för varje dag som går kommer hösten en dag närmare...

I helgen är jag ledig till större delen iaf och tänker göra det bästa möjliga av den!

*rock on*

Lifehouse...

Lifehouse - Storm...




"How long have I been in this storm?
So overwhelmed by the ocean's shapeless form
Water's getting harder to tread
With these waves crashing over my head

If I could just see you
Everything would be all right"


Hade nästan glömt bort den här låten tills Frida påminde mig nu i helgen. Jag hörde den för första gången för några år sedan i "So you think you can dance". Jag tror det var Nick som använde sig av den. I vilket fall så passar den ganska bra just nu...

*rock on*

I paradiset...

Mitt paradis på jorden...
Vy över sjön

Den bästa platsen för att ladda om batterierna och glömma resten av världen för en liten stund är i våran sommarstuga.
Ingen el, inget rinnande vatten...djupt in i skogen, lagom långtifrån civilisationen.
Så tyst och fridfullt...bara vågbrus, fågelsång och prasslande träd. Inga bilar, buller och oljud...

I dag tillbringade jag större delen av tiden där, liggandes på bryggan, i solen, med fötterna dinglandes i vattnet. Såå skönt...
Vattnet kylde ner hela kroppen och svalkade både sinne och själ. Alla tankar slutade snurra och det kändes som om även tiden stannade för en nanosekund.

Det behövdes efter fredagens bravader.. Jag och Frida var bjuden på grillfest hos Magnus och Gunilla. Det var så himla trevligt! Vi var ett gäng på runt 10 stycken. Trots åska på eftermiddagen så blev vädret kanon på kvällen.
Vi satt ute och språkade ända fram tills runt tio då vi fick in och fortsatte festandet. Vid tolv drog vi ner på Sport In. Det var väldigt mycket folk där, hejade nog på mer människor än vad jag kommer ihåg idag ...
Frida drog före mig medan vi stannade tills dom stängde, vilket inte ingick i min plan från början då jag skulle upp och jobba dagen efter. Det blev inte många timmars sömn. Var rejält sliten när jag vakande, som tur var gick det fort att jobba.
Kan bara bekräfta en sak, så här dagen efter, som nog egentligen alla vet: Killar är konstiga.
Dom är ju så oförutsägbara! Handbok någon? Skulle nog behöva en sådan...

Men det var en toppen kväll! Nu blir det bara jobb, film och sova resten av helgen. Ska försöka klämma in Jenny någonstans också. Skulle vara kul att hinna träffa henne innan hon åker tillbaka till Örebro.
Nu har John Blund kommit också så det börjar bli dags att göra kväller.

*rock on*

Lyssnar på: Sonic Syndicate-Denide // Good Charlotte-The River // All Ends-Walk Away


Sigges tavla...

Så var jag äntligen klar med den...eller jag har bestämt mig för att vara klar. Skulle kunna måla skuggor i evigheter om jag inte bestämde mig för att nu får den vara klar.
Är nog så nöjd som jag kan bli med den. På 1m håll ser den riktigt bra ut!
Hoppas att syskonen Sigvardsson tycker det ser bra ut också, man ser iaf skillnad på dom *smile*

Steg för steg...

image97

Färdig!
(Tavlan ser lite något annorlunda ut i verkligheten då blixten bleker färgerna lite och tavlans läge, mot micron,  får den att se lite sne ut)

*rock on*

Äventyrsresa...

Jag har blåmärken fulla benen och träningsvärk i hela kroppen efter helgens bravader!

 

Fredagen började lugnt och stillsamt lite fest hemma hos Jens och avslutades på Sport In. Blev så mycket mer vätska än jag hade planerat men det var mycket trevligt folk ute.

Jag å Frida var tvungen att gå ut och ta en "tröst-öl" sen vi missat In Flames på torsdag kvällen.

Alla som var där sa att det var grymt...

 

På lördag vaknade jag tidigt då det var olidligt varmt i lägenheten, sen ringde Erica sjukt tidigt å vela gå på marknaden nere på Långnäs. Efter henne ringde Emma och berättade att vi skulle

Äventyr till Gävle! Till Alborgen!

Snabba beslut och spontant värre. På ett kick skulle Erica med också. Tio minuter innan vi skulle åka fick vi tag på Frida som också vela följa.

Så vi lastade 3 bilar fulla och gasade mot Gävle.

 

Ericas KIA låg som en rem efter backen och vid tre var vi framme efter en liten fel körning bara.

"Borgen" såg ut som en stor Herrgård. Inuti var allt gammalt och lite slitet. Förväntningarna var på topp. Man var nästan lite nervös för man hade inte en aning om vad som väntade bakom alla dörrarna.

Efter laguppdelning och instruktioner körde vi igång. Mitt lag, The Dreamteam, bestod av förutom mig Emma, Erica och Frida..

 

Det fanns mängder av rum/banor: 17 stycken olika och sammanlagt 47 celler. Varje rum bestod av 2-3 celler och man var tvungen att klara alla celler i ett rum för att kunna öppna skattkistan som fanns i sista cellen i varje rum och få sin stämpel.

 

Vi fixade fyra stämplar, inte bäst men inte sämst iaf. Vi hade klarat fler om vi inte sullat så mycket på några, plus att vi skulle haft mer tålamod på Mission Impossible...

 

Det var helt galet kul! Det var svettigt, jobbigt, läskigt och helt galet! Man blev tio år på nytt och kröp i tunnlar och hängde i lianer.

Alla var eniga om att vi måste åka tillbaka igen! Och då ska vi fixa Mission Impossible!

 

En bra bit efter sex på kvällen hoppade vi in i bilarna och styrde mot Bollnäs igen. Bråttom hade vi för vi skulle hem och fira Emmas 24-års dag! Som tur var så var hon med på äventyret...annars har vi aldrig åkt heller.

 

Strax efter nio var jag färdig fixad och hoppade på Eldfuxen å styrde mot Karlslund. Där allt folk hade börjat komma. Festen blev trevlig med mycket skratt innan vi vid tolvtiden gick ner på stan och Hela Huset Gungar. Jäklar vad folk det var där och så varmt de var!

Har man varit nykter har man inte stått ut *hehe*

Vi röjde på dansgolvet så man blev ännu svettigare, det blev ingen styrdans den här kvällen dock, men det gjord inte så mycket. Vilken lyckad kväll!

 

Mer bilder på Pixbox (Emma var fotograf den här gången)

I dag är man lite sliten men har ändå hunnit med en hel del. Vaknade halv nio och följde med Frida och Erica på marknaden sen städat och donat. Ibland är man duktig. Nu måste jag försöka få nån mat i mig. Klockan är halv fem och jag har inte ätit nån mat på hela dagen...

 

Planerar inför Metaltown också. Hoppas vi kommer iväg nu!!

 

*rock on*


RSS 2.0