Uppe i himlen...

Så har det gått ett år av tomhet och saknad.
Känns fortfarande helt ofattbart, som om du bara är bortrest på en jordenrunt resa.
Som att du kommer höra av dig vilke dag som helst.
Tror inte jag fortfarande har förstått att du försvunnit.

Världen blev lite mörkare utan din positiva energi, glädje, vilja och galenskap.

Saknar dig så mycket!

-{Linnea 1987-2010}-

Bilder från kanske en av våra roligaste matcher i Bollnäs/Hertsjö. Med lila smink och pannband för att stödja Bollnäs (Kilafors) i Körslaget som var i final samma dag. Vi vann och Team Hanna vann! En riktigt härlig dag. Aldrig har jag nog haft så mycket smink på mig i en match *haha*





Finns många härliga minnen att tänka tillbaka på. Ibland så blir man glad av dom, andra gånger får dom hjärtat att brista och luften att lämna lungorna..
Hoppas du har det bra vännen var du än är.


Elitloppet och Secretariat...



Grattis Brioni och Joakim Lövgren till Elitlopps segern!
Så jäkla spännande det var! Han var en värdig vinnare! Hade gärna sett att Rakas fått en tidigare lucka, undra vad som hänt då..


Efter fyra timmar framför tv med massa trav avslutade jag kvällen med filmen Secretariat. En riktigt feelgoodfilm! Riktigt välgjord, jag som är en sucker för detaljer gillade den verkligen. Så otroligt fina bilder och vacka hästar.
Så himla mycket känslor, kan verkligen leva mig in i allt.



Ny vecka i stallet..


Tävling...

Ställt upp i en liten tävling med fint pris på TLC sida:

Förstapris: En weekendresa för två till Stockholm med boende. Tredagarspass för två till Stockholm Inkbash (26,27,28 Augusti 2011) samt valfri tatuering gjord på plats.

Hur jäkla härligt skulle inte en sådan weekend vara!

En av mina "dröm" tatueringar är en revbens/rygg tatuering inspirerad av "The Four Horses of Helios", en fontän som återfinns i London.





Love it


Matchen som var..

Som sagt lirade träningsmatch mot Klockarberget igår som vi vann med klara 8-1.
Glad att jag åkte upp, sen det var riktigt roligt att spela!
Själva spelet var lite svängit, och personligen så gjorde jag några riktigt bra saker, och en jätte tabbe *haha* Hände när jag ska driva upp bollen, hela motståndar laget står på sin plan halva när jag plötsligt tappar/glömmer bollen! Hur pinsamt var inte det *haha* Som tur var rädde vi upp utan några större problem. Skyller allt på att det inte fanns något syre i den väldigt varma hallen!
Men det som var extra kul var att laget funkade riktigt bra trots att vi inte spelat ihop oss någonting. Dom tidiagre träningarna har varit fokuserade på andra saker som exempel Värsta Cupen.

Vi får se om det blir Alnö/Timrå eller Söderhamn i höst...Bollnäs finns juh också...Hur som helst blir det nog en rolig säsong 11/12



Äntligen tillbaka med min kära nummer Nitton


Musikvideos...

Två musikvideos..
Den ena där jag älskar låten men tycker musikvideon är riktigt dålig/tråkig..
By the way, jag har åkt i det där parisehjulet. Riktigt högt!
Den andra är jag inte så förtjust i låten men jag tycker videon är underbar! Fick nästan tårar i ögonen i slutet. Just djur berör alltid hjärtat lite extra.
Videon är nästen lika viktig som musiken. Den gör allt komplett...






Nu är det dags för match. Alnö/Timrå mot Klockarberget!

Tatueringsdags...

Äntligen har jag fått fingrarna ur, och pengar, för att bokat en ny tid hos Sofie på Does it Hurt?!
Äntligen så ska armen bli klar! I alla fall rosorna..
Ska bli så himla kul! Längtar...

Snart så... 23 Juni är det dags!


Precis nygjord..

Efter att den läkt..


Nya skor...

Jag har syndat...

Har köpt ännu ett par skor, kunde verkligen inte hålla mig *haha* och jag har även starkt begär efter flera par. Har suttit och trånat på mängder av olika internet sidor...till slut föll valet på Zara från Have2Have.

Blir fjärde gången jag beställer skor från dom, älskar verkligen deras sida!

                 

Bilden kommer från have2have.se!


Sommarlov...

Igår fyllde jag KIAn med väskor, tog E4an söder ut, och stannade inte förän jag kom till Söderhamn.
Där möte jag upp Källänge och Hjalle för en fika på Donken. Efteråt tog vi min crusin-oskuld när jag åkte med dom runt i Söderhman en sväng i Hjalles jätte stora Dodge Ram, och då menar jag jätte stor. Min bil såg ut som en radiobil bredvid den *haha*
Efter den svängomen tog jag riksväg 50 till Rengsjö där jag lastade av alla väskor. Packningen består av tre resväskor i olika storlekar, 2 bagar, 2 kassar, 1 handväska och några innebandyklubbor. Tror jag ska överleva ett tag hemma nu..
Senare rullade jag mot Alfta där det bjöds på bastu, film i form av den animerade "Rio" och övernattning på ett loft. "Sommarlovet" har inte kunna börjat mycket bättre än så här.

Ska bara jobba måndag och tisdag den här veckan, som det ser ut just nu iaf. I morgon är det trav på Rättvik också med tre stycken hästar. Bra med en mjuk start.

Feels good to be home...än så länge.
Ska se till att möblera om i min lilla Harry Potter skrubb bara..
Ikväll blir det söndags film med gänget som vanligt


KIAn också nöjd över att andas hälsingeluft igen..


Konserter och festivaler...

När vi körde "lappleken" i onsdags var det en lapp som löd: "Vem har varit på flest konserter?"

Det fick mig att börja funder på alla jag varit på, började räkna och försöka minnas men det var inte så lätt.
Bläddrade igenom alla fotoalbum i ett försök att minnas. Vet att jag missat en del, men det här var dom jag kunde komma på just nu...Från 2001-2011:

In Flames: llll
Sonic Syndicate: llll
Hardcore Superstar: lll
Hoffmaestro: lll
Mustasch: lll
Engmans Kapell: lll
Takida: lll
Pendulum: ll
Royal Republic:ll
Bullet For My Valentine: ll
Sparzanza: ll
Teddybears STHLM: ll
Dead By April: ll
Crucified Barbara: ll
M.I.D: ll
Dia Psalma: ll
E-Type: ll
Blink 182
Raised Fist
Motörhead
Europe
Slash
All Time Low
Soulfly
Thåström
Laleh
Negative
Killswitch Engage
Dynazty
Nighwish
Plan Three
Amanda Jensen
Erik Grönwall
Latin Kings
Infiti Mass
Attack! Attack!
Kid Down
Hadouken
Millencolin
Korp
Billion Dollar Babies
Paradise Lost
Chickfoot
Deathstars
Alice Cooper
Soilwork
Pink
The Rasmus
Avril Lavigne
Our Lady Peace
Backyard Babies
Petter
Marit Bergman
Fronda
The Cardigans
The Sounds
30 Seconds To Mars
Volbeat
Thrice
Di Leva
Between The Buried And Me
HIM
Rise Against


Vet att det är fler band, så många gånger man varit på spelningar inne i Puben på Tranan bara, men kan inte komma på fler namn just nu. Många coverband har man sett genom åren också, där Ebba Gold lätt är dom bästa! Sen har man sett mängder med Demo-band genom åren..
För trött för att minnas fler nu..Några av dom där banden har det varit en slump att man sett också *haha* men det är alltid kul att gå på spelningar.
Top 3, dom band jag är lyckligast att jag sett är: In Flames, HIM och Blink 182..även Rise Against måste få plats där!
Har tänkt att den där listan ska fyllas på ännu mer i sommar! Getaway Rock Festval är bokat! Har även biljetter till Movits! Ska försöka hinna med mer..



Så jäkla snygg bild på mig och Gugge från förra årets Getaway *haha*



In Flames Sthlm 2008


Pirates of the Caribbean 4...

I går var jag och såg den fjärde delen i POTC!
Hade egentligen lovat att vänta tills jag kom hem till Bollnäs, men jag kunde inte hålla mig så jag gick med Madde och Macke här uppe istället.

Det var lite delade meningar om hur pass bra den var efteråt, men vi var iaf alla överens om att den inte var dålig. Jag älskade den och vill mer än någonsin vara en pirat på dom sju haven!

Älskar alla detaljer i filmen, speciellt Kapten Barbossa, han blir bara bättre och grymmare för varje film! Allt från benknotorna på Queen Anne's Revenge till flaskskeppen. Miljöerna, ja allt!

Och det bara måste komma en del fem! Det är som upplagt för en uppföljare! Jag hoppas på det, även om jag helst hade vela sett den nu och på en gång.


Vill se den igen!
Det fanns även en "Pirates Meny" att köpa, vilket självklart jag inte kunde motstå. I den ingick denna plastmugg som går att återanvända och en popcornskål med matchande döskalle! *haha* Hur bra som helst! Och jag fick Kapten Sparrow som figur.
Alla som varit hemma hos mig har ju sett popcornskålen från den första filmen som står i min bokhylla..


Skolavslutning...

Så kom veckan då det var dags att sluta skolan och säga tack och hej för det här året..

Lämnade ett grisigt Bollnäs på tisdag eftermiddagen, plockade upp Ida i Hudik, och sen mötte vi upp resten av tjejerna på restaurang Saffran. Där njöt vi av goda tapas och pratade tills det var dags för stängning. Mysig kväll.

Dagen efter började klockan åtta hos Fröken Hertz. Det tog imot lite att få i sig dom första glasen sen man var så trött *haha* Alla såg lite slitna ut men det smakade väldigt gott med kex och jordgubbar.

Vid tio gick vi till skolan för att fika och avslutning med rektor Grubb och resten av klassen. Det bjöds på tårta och cider, några fina ord och fotografering innan vi tackade för oss och drog vidare, först till stan för att inhandla lite små saker innan vi landade hemma hos Madde. Njöt i solen på terassen och sen började folk dyka upp vid tre. Det var Matilda, Ann, Victor och Linn. Då började festen på riktigt. Vi drack, åt pizza från Bite Line och skrattade så vi hade kramp.
Helt allvarligt, jag hade så fruktansvärt ont i kroppen efteråt *haha* Det var riktigt hög ljudnivå bitvis, Matilda brädade oss alla med den ena historian värre än den andra! Det var helt sanslöst trevligt!
Mellan tio och elva rörde vi oss till Adele där resten av klassen var. Det var totalt fullsatt och svettigt. Kul att se dom flesta även om vi inte stannade så länge, vi gick ner på korgen och tog oss en varsin öl istället. Varvade ner och skrattade lite till. Vi gav upp när dom plötsligt vred upp musiken så jäkla mycket så man inte hade en chans att prata! Lite less man blev då, men man började även inse hur trött man var. Det hade varit en lång dag..

Bilder från igår:


Jag och Matilda


Dreamteam!


Nöjd med min drink!


Madde och Matilda på skolan.

För alla bilder: PIXBOX


Allt har ett slut som vanligt..


På Saffran med bästa brudarna

dsc00633 (MMS)

På Saffran med bästa brudarna


27 år gammal...

Igår var det min födelsedag...
Hade en jätte bra dag och träffade alla jag vela träffa. Har nog aldrig fått så många kramar på en och samma kväll. Hann både med Fridas stuga, Sport In och Tranan.

Dock är sjuåringen innom mig klart missnöjd.
Får man vara det när man fyller 27?
Jag fick inte ett enda paket att öppna och inte heller någon tårta när jag kom hem...

Nu har jag varit lovad tårta i flera dagar men har alltid kommit något i mellan så det inte har blivit något.
Sen har jag juh fått ett kuvert såklart av mor och far men det är ju just själva grejen att fylla år.

Ännu en tråkig sak med att bli äldre. 

Jaja så kan det vara. Fick iaf en Schweizernöt som jag blev strålande glad över!
Hade det riktigt trevligt på krogen. Saknar många..

Nu laddar vi för finalen mellan Sverige och Finland! Kommer bli spännande, hoppas på en bra och rolig match.
Dags att rulla in till stan nu..

Sista dagen...

Sååå var sista dagen i skolan gjord!
Alla uppgifter klara, alla saker hemplockade och allt bortstädat. Blandade känslor, men just nu känns det mest bra.

Men känns väldigt konstigt att det är slut. Som vanligt har tiden gått otroligt fort. Somliga kommer jag sakna jätte mycket medan andra kommer jag vara glad att slippa!

Så nästa vecka blir det avslutning. Först ska vi ha en middag med dom bästa på tisdagkväll, efter det Champagne-frukost hemma hos Madde på onsdagmorgon, efter det är det avslutning på skolan innan det blir klackarna i taket.



1:or och 2:or uppe på Norra Berget, bara några dagar efter vi börjat.
(5 personer har slutat sen bilden togs)


Så till bilen igår..När vi skulle åka från skolan strax efter klockan fyra vägrade den att starta...
*%¤#"!!/(%&¤# BIL!!!*
Madde ringde till sin kille Macke som tog med sig hela verktygslådan och ca 20 olika skiftnycklar i ett försök att få igång den..Han meckade med allt, rev ur och skruvade på allt. Inget verkade fungera, den bara snurrade utan att starta.
När klockan började närma sig sex gav vi upp, så smällde igen motorhuven och började lasta ur grejer..men då startar den jäveln! Helt oväntat och utan förklaring! Man kan juh bryta ihop för mindre..
Efter det åkte vi tre och käkade på Bite Line. Det var iaf riktigt gott! Första gången jag var där otroligt nog *hehe*
Macke lyckades iaf laga centrallåset och fixa lamporna i bilen. Det var guld värt!

BTW på lördag fyller jag år...


Biljävel!

dsc00626 (MMS)

Biljävel!


Someone like you...

Ännu en låt att snyfta till. Adele har en fantastiskt röst.



Det finns någon someone like you...

Ny fotosida...

Hittade en ny roliga sida på nätet som man kan fixa sina bilder i på roliga sätt.
Spana in PIXLR.COM




Har varit en soft dag annars. Var på möte med skolan. Där träffade vi Farigh. Som vanligt så sa han en massa fantastiska saker och när jag gick ut därifrån kände jag mig riktigt positiv inför framtiden. Hoppas verkligen man får möjlighet att ha honom som lärare igen. Känns som om man kan lära sig hur mycket som helst av honom.
"alla linjer har en mening"
Efter det tog jag en fika med Fröken Hertz innan jag rullade hem för att packa dom första flyttkartongerna innan innebandyträningen..lite vemodigt just nu.

På promenad...

På lördagen fick jag vara hundvakt åt Herman, så vi tog en promenad på 1,5 timme runt Berga och Björtomta. Trampade på stigar och vägar jag cyklade och red på som liten. Migge, min häst, dog 2001 så jag har nog knappt gått Trollbackavägen sen dess..

Trodde att mer saker skulle ha förändrats när jag gick på knöliga traktorvägar och tittade på allt runt omkring, men det var skönt att allt var som det skulle. Jag kände fortfarande igen mig.
Vi tog även en liten avstickare och gick ner till Bergatjärn. Herman tog sig ett litet dopp och jag njöt av utsikten. Tyvärr blåste det lite för mycket för att man skulle kunna stanna där och sitta på bryggan..

Bägge två var rätt nöjda i benen när vi kom hem.

 

På kvällen firade vi Linas fjärde 25-årsdag och sen drog jag, Frida och Johanna ner på Tranan. Var inte på bästa humör till en början men juh längre kvällen led desto bättre blev det. Det går inte att vara deppad i vissa människors närhet..Där träffade jag på Mr Johan och blev sittandes hela kvällen på samma ställe i princip. Löste inga världsproblem men pratade om mycket annat roligt.
När Tranan stängde väntade Frida på mig i en taxi utanför, så när jag studsade dit passerade jag en stor filmkamera, en ljudkille och massa poliser. Tydligen så spelade dom in ett avsnitt till programmet 112, eller vad det heter, som ska sändas i höst. Undrar om dom fick med något spännande *haha* Bollnäs by Night.

Nu är man tillbaka i Sundsvall igen..sista veckan i skolan!

 


Ibland är livet bra skönt! Tummen upp

dsc00620 (MMS)

Ibland är livet bra skönt! Tummen upp


Saknad och Skin...

"Let them find the real you
Buried deep within
Let them know with all you got
That you are not your skin"




Kan knappt lyssna på låten utan att tårarna börjar rulla igen.
Det brast i bilen på väg hem från träningen. Hjärtat svämmade över med smärta. All minnen kom upp till ytan.
Snart har det gått ett år sen du försvann...Känns fortfarande helt overkligt. Kan fortfarande inte förstå.
Kan inte tro det, tror fortfarande du ska ringa någon dag. Jag har ditt nummer kvar i mobilen...klarar inte av att ta bort det..
Saknar dig nåt enormt puman..


Linnea
1987-2010

Med hjärtat...

Om jag skulle välja med hjärtat skulle det hela bli så mycket lättare för själen...

Synd att det inte alltid går. Det känns som om ödet vill att jag ska stanna i Sundsvall av någon anledning fortfarande. Som om jag inte är klar här uppe än...Vet inte med vad bara.
Känner mig som jag spelar Zelda och letar efter något förlorat och en ledtråd finns någonstans i stan.

Har iaf sagt upp kontraktet på lägenheten nu...Får se vart jag ska bo efter det här. Önskar bara jag kunde få reda på skolorna så jag vet vad jag ska göra i höst.

Lever i ett vakum nu med en oviss framtid...

För att hålla modet uppe finns det ett gäng som alltid funkar: MOVITS!
Dom muntrar alltid upp..varvar dom mellan all rock och metal. I juni kommer dom till Sundsvall *sweet*



Valborg och lite till..

Snodde en bild från Maddes fb. Föreställer mig och Hanna från igår kväll.

Åt riktigt god mat igår hemma hos Madde och Macke. Åt så jag trodde att magsäcken skulle spricka. Efter det chillade vi, drack lite öl och snackade en massa innnan vi begav oss ner på stan, och ovanligt nog så hamnade vi på Allstar..men det var en riktigt trevlig kväll ändå. Träffade en hel del roligt folk! Nöjd tjej

Dock var jag för första gången på väldigt länge bakfull dagen efter *haha* Gick och käkade pizza med Madde och Macke på eftermiddagen och hängde där i nästan två timmar innan jag rullade mot svartvik igen. Kände mig som en människa igen efter att fått duscha. Nu är det en soft skolvecka som väntar..

Mitt påsklov...

Spenderade större delen av min tid i stallet. Skönt att få vara bland pållarna och ute. Bra för själen. Hästar är lättare att förstå sig på än människor..

Fina Aloxe får smaka på vårgräset medan Ali är avvis



Lady fick också gott gräs. Observera hennes vackra framben..



Jag kan köra traktor! Städar ur alla hagar på gammal hästskit så dom blir rena och fina.



Jag och Herman i traktorn. Något trötta *haha*


RSS 2.0