Svartrockartomten...

En av mina innebandytränare gav mig ett nytt smeknamn: Svartrockartomten *haha*
Vilket gav mig ett uppslag på massa nya ideér *smile*
Det är här bara en försmak på vad som kan komma att bli nåt annat i framtiden. Ej färdig färglagd:

Fortsättning följer....

*rock on*

Åke Svanstedt mfl skyldig? ja!...

All på jobbet följer mer eller mindre rättgången mot Åke Svanstedt, Glenn H Persson och Carl Johan Jepson.
Dom är anklagade för djurplågeri, för att ha använt grisfösare på hästar. Alltså satt ström i hästarna för att få dom att springa fortare.

Jag tror definitivt att dom är skyldiga...sen om dom blir dömda är en annan sak. Sen är man väl oskyldig till motsatsen är bevisad, som det så fint heter.
I alla år har man hört rykten om det. Folk som berättat att han hjälpt dom och använt det på sina hästar när han bodde i Sundsvall.

Men det starkaste beviset är min "kungshäst" som jag har skött hela tiden från han var två år, varenda start, banjobb mm, bortsett från dom åren han stod hos Svanstedt. Slutet av augusti 2006 åkte han till Åke och kom tillbaka till oss nu i våras, då jag fick honom i pass igen..

Hästen var då i allmänt dåligt skick när han kom. Ful i hullet och matt och dammig päls. Värst var dom stora kotsåren som det rann gult var ur! Han måste verkligen ha stått sist på listan hos dom. Ingen borste eller benskydd verkar han ha fått.
Allt liv var borta och det var en sliten gammal valack som stod på gången. Det smärtade i hjärtat att se honom.

Så till anledningen till att jag är så säker:
Sakta men säkert började han tillslut att komma tillbaka. Vi hade kört några banjobb med honom och allt var normalt.
Så skulle vi köra provlopp...och satte på den gamla utrustningen han hade hos oss: ett halvstängt huvudlag. Hela hästen började då skaka, men man tänkte inte mer på det just då. Många hästar kan blir nervösa. Jag tänkte bara "jaja, de var tufft hos Åke"
Han gick bra sen i loppet...men efteråt var han helt panikslagen! Han höll på att riva stallet. Det fanns ingen hejd på honom. Tillslut fick vi av huvudlaget och han blev lite lugnare men hästen fortsätte ändå att vara stressad ett bra tag efter det.
Efter det har det varit samma visa efter alla lopp..Till saken hör att det är världens snällaste och coolaste häst. Han var till och med lite lat av sig innan allt det här. Hästarna ska vara trötta när dom kommer in efter ett lopp, inte panikslagna!

Antagligen var det därför han tävlade med öppet huvudlag hos Åke...vilket vi hela tiden tyckte var konstigt. När vi hade honom var han för lat för att gå med öppet, men med halvstängt gick han kanon, bla fem raka segrar och en andra plats på V75..och lugn som en filbunke.

Nånting hände iaf med hästen när han var hos Svanstedt, och det är väldigt misstänksamt att dom satt ström på honom!
Om inte annat är det dåligt av en sån STORtränare att lämna tillbaka en häst i det skicket!
Vilken dålig reklam det är för sporten också!


1) En dammig pålle 2) Nytvättade sår, efter en vecka hos oss 3) Blank å fin igen

*rock on*

30 Seconds To Mars...

Ett av världens bästa band kommer till Sverige den 10 mars! Måste bara fixa fram mer pengar så vi kan köpa biljetter..Ett smärre problem bara..Allt går med vilja *smile* Vi måste dit!

Deras nya underbara singel:

Kings and Queens - 30 Seconds To Mars

 

Jared Leto, will you please marry me?

 

*rock on*


Inget liv utan musik...


Wheels - Foo Fighters

"Know your head is spinnin'
Broken hearts will mend
This is our beginning
Comin to an end

Well, you wanted something better man
You wished for something new
Well, you wanted something beautiful
Wished for something true
Been lookin for a reason man
Something to lose
When the wheels come down (When the wheels come down)
When the wheels touch ground"

Ibland när livet verkligen suger stenhårt och det endast finns mörker runt omkring så kan en låt få allt att kännas bättre. Jag kan inte säga vad det är som gör det, varför man känner sig uppmuntrad. Kanske är det positiva minnen, en passade textrad eller bara ett gitarrsolo.

Det var inte längesen jag var nära botten, det såg väldigt mörkt ut ett tag...Så kommer man till den punkt då man måste välja om man tänker fortsätta neråt eller börja klättra uppåt igen.. Så hörde jag låten Wheels med Foo Fighter...Plötsligt kändes det som om jag fick ny energi.

Skulle aldrig klara mig utan musik!

*rock on*

Hudik, Hoffmaestro och seger...

Vi vann! Fortfarande obesegrade den här säsongen. Så väldigt skön känsla. Vi slet och spelade riktigt snygg och vann med 5-2. Vi har ett så grymt lag!

Hudik då: Hoffmaestro var kungar! Vilket drag det var. Helt slut i fötter och ben efter den kvällen. Så intensivt!
Insåg hur mycket jag har saknat Hudik, eller kanske inte staden så himla mycket men folket! Skrattade så jag höll på att krevera. Det är aldrig långtråkigt när man är där. Händer alltid nåt..Kul att se lite nya ansikten också..

 

Måste sova nu. Var på "efterfest" till klockan var halvsju och sov sen i den mjukaste säng som någonsin gjorts. Kom knappt upp hur den på morgon *haha* Usch vill inte ha en ny vecka redan...

*rock on*


En målning...

Trots tidsbrist har jag lyckats måla färdigt en tavla iaf. Ska lägga upp den på hemsidan bara jag får tid. Måste ta mig i kragen och göra klart den ordentligt också.
Min Hemsida


Orginalet: Fotat av Mark J. Barett

 

*rock on*


Smärta, trötthet och tidsbrist...

Här kommer ett riktigt gnäll inlägg..

Den här veckan har jag inte varit ledig många minuter. Har som tidigast slutat jobba halv fem varje dag från jobbet. Plus att jag jobbade i helgen som var också, så det har blivit väldigt många dagar på raken nu utan vila.
Tränat innebandy måndag, onsdag, torsdag, så det känns som om jag blöder i knäna. Det var längesen jag hade så här ont, trodde jag kunde träna bort det, men måste nog vila lite nästa vecka. Alla leder är slita efter allt hårt jobb..känns bra att vi har säsongens kanske tuffaste match på lördag *ironisk*
Tisdags hade vi syrelsemöte och på onsdag Monté-kurs på travbanan..I morgon lär jag städa, tvätta och packa så jag hinner med bussen klockan tio på lördagmorgon.

Åh vad jag längtar efter sovmorgon! En dag då inte väckarklockan ringer och man kan ligga i sängen så länge man vill. En dag då man kan måla eller pyssla med nåt annat roligt.
Nästa helg hoppas jag det blir så..Inget jobb och ingen match= Ledig!


På lördag blir det fest iaf med Celie och gänget i Hudik. Ser verkligen fram emot det iaf! Jätte längesen jag var där och röjde runt *smile*

Måste skriva en önskelista också. Snart är november över. Helt otroligt vad fort det går!

*rock on*

Bara ett par till...

 

Jag lovar! Det här är det sista paret skor jag får köpa detta år!
Måste ju ha ett par vinterskor utan klack *smile*

Hittade dom på Have2Have. Min absoluta favorit skoaffär på internet! Köpte bland annat mina super snygga klackskor med nitar där.
Nu väntar vi på att dom här skorna, Love Kills, ska få flytta in till mina "lilla" skosamling:


Erica undrade i det förra inlägget vart jag hittade dom lila pumpsen: Ellos! De kan man inte tror, plus att dom satt som en smäck på foten. Får se om dom får följa med till Hudik nästa helg, ska trampa runt lite hemma först.

*rock on*

 


Nya skor...

Jag kunde bara inte låta bli!
Jag vet att jag inte skulle köpa några mer skor i år, förutom ett par nya vinterskor då...men dom var juh lila och 11 cm klack *smile* Nu står dom och blänker på skohyllan:

Dom är ju helt underbara!

 

*rock on*


Ny gaddad...

Min nya tatto!!

Wiiiiiiiiiiiii! Äntligen!

 

3 timmar har jag tillbringat i Söderhamn i dag hos Sofie på Does It Hurt?!

Var väldigt nervös innan, eller nervös är egentligen fel ord..Spänd och förväntans full är nog rätt ord. Sofie var verkligen kanon och timmarna bara seglade iväg.

Jag hade ritat upp en skiss på hur jag vela ha det som hon sen la till lite skuggor och sånt på. Jag är grymt nöjd med resultatet. Den kommer att blekna när den läker och bli mer grå. Den är inte klar än, den undre delen fattas fortfarande.

Efteråt när jag kom ut från studion fick jag en sån grym energi/adrenalin kick så jag nästan skakade och inte kunde sluta le. Hade jag kunnat skulle jag ha hjulat ner för gatan!

Har ca 1-2 timmar kvar på armen nu..hade helst vela tatuera klart i morgon redan! Hoppas på en tid så fort som möjligt. Plus att jag vill ha 17 till tatueringar också *haha*

Funderar allvarligt på om det inte vore nåt för mig... Tatuerare alltså *smile*

Idag var en bra dag, trots snön...

 

*rock on*


Halloween 2009...

För somliga som mig är det här årets festhelg! Alla bilder finns som vanligt på PIXBOX
Det var verkligen en kanon kväll! Allt flöt på så bra och alla hade roligt.

Aldrig tidigare har jag haft så mycket rosa på mig som då!

Fan vilka grymma festfixare vi är! Borde börja jobba som det *smile*

The Ghost Crew!

F,v: Jag, Frida, Erica, NiZse och Emma

Orkar inte skriva mer just nu. Helt slut efter tre dagars festande, Rise Against konsert, festfixande, städande och en avslutande innebandymatch.

Kroppen värker, det kostar att ligga på topp!

 

*rock on*


Rise Against...

Såå länge som jag har vela sett dom live! Ett av mina absoluta favorit band någonsin.

Nu är det gjort, nu har jag sett dom! Äntligen! och såå underbart det var.
Det är nåt speciellt att gå på en konsert. Alla förväntningar, uppladdningen...sen stämningen att stå med likasinnade musikgalningar. Att stå mitt i smeten och hoppa med i folkhavet. Energin är otrolig.

Skönt att komma bort från verkligheten och bara röja loss *smile*


För alla bilder från konserten: PIXBOX

Audience of one- en av mina favoriter...vi var där!

*rock on*

RSS 2.0