Hardcore Superstar och en lycklig tjej...

Vilken lyckade jäkla kväll det blev! Jag kände mig som en rockstar!! Överallt träffade man underbara, roliga, coola och trevliga människor. Både kändisar från förr och nytt folk.
Gillar verkligen att åka hem! Skönt att höra av folk att man är saknad!

Dagen var intensiv, men det är så det ska vara, först innebandy match. Kollade på Bollnäs/Hertsjös div 1 herrar när dom som spöade Sala-Silverstadens lag med 9-7. Träffade härliga och saknat folk redan där.
Sen fortsatte jag och Emma ut till Runemo för en liten fotosession med läckra hästen Jocke R.G. Det blev ca 100 bilder innan vi rullade till Åsbacka för att göra oss i ordning inför kvällen..
Förfesten blev sen på Bolle med mänger av roligt folk och lite dans och grönt toapapper *haha*

Sen vid elva anlände jag och Frida tillsammans med Einar och Lindén. Jag gillar verkligen Tuppens, finns inget ställe som det! Efter att inhandlat några Mariestad minglade vi runt tills helgens höjdpunkt började: Hardcore Superstar klev på scén!!
Jag stod längst fram och studsade av glädje! När dom spelade Liberation var jag helt exalterad! Första gången jag hör dom köra den live. Dom körde en rätt schysst blandning av nya och gamla låtar. Synd konserten inte var längre så dom hade kunnat trycka in några fler låtar...
Efteråt studsade jag fram resten av kvällen, njöt i fulla drag, dansade lite till och träffade mer folk. Synd att tiden tog slut. Hade gärna stannat kvar ett par timmar till, massa folk jag inte hann med att prata klart med *haha*
Somnade sen med ett leende på läpparna och ringande öron..





För alla bildern
--[ PIXBOX ]--

Åsas tavlor...

Så var dom klara, alla tre. Synd bara att jag inte orkar fota dom bättre. Bilderna gör dom inte rättvisa...Litens färg hade inte ens torkat klart så det blev världens blänk när jag fotade. Dämpade det i photoshop men inte så snyggt. Skyller på att klockan börjar närma sig tolv *hehe*


Esteria, Liten och Fiffin



Några till bilder..





Hoppas Åsa blir nöjd nu. Hoppas att jag kommer ihåg att ta med dom i morgon också. Det kan blir värre..

Music makes my world go round...

Så mycket bra ny musik just nu...

...The Pretty Reckless...

...Within Temptation...

...Negative...

Laddar för två dagar till i skolan innan jag rullar mot Bollnäs igen, och HARDCORE SUPERSTAR!!
Har så höga förväntningar så jag är rädd att bli besviken *hehe*
BTW fick en julklapp idag *wiii* och orkar inte bry mig i nåt som har med konsthistoria att göra.
Over And Out.

Bildspel...

Elf and Ant by Endo Meso (fler av hans låtar finns på soundcloud.com)

Våran senaste fotouppgift är att göra ett bildspel till den här låten...
Vi ska alltså på ungefär en vecka fota bilder som ska fylla ut nästan 4 minuter!
Jag tyckte fem bilder till förra fotouppgiften var lagom många...gahh
Har och hade massa idéer men jag tycker ingen passar bra till just den här låten.

Har gjort en storyboard på ca 35 bilder just nu, men om det kommer att fungera är en annan femma.
Temast är iaf Saga, Dröm och Minnen.

Lämnar det för idag och tar tag i nästa projekt...Åsa Kilströms tavlor. Dom ska vara klara till helgen så det är bara att sätta fart.
Sliten ikväll efter att gått på Birsta hela dagan med Linn, men trevligt har det varit! Fick dock lite bitter smak i munnen när jag insåg att allt var dekorerat inför alla hjärtans dag, helt plötsligt började man lägga märke till alla pussandes par. Vela helst ha något illaluktande att kasta på dom just då.


Videos från roadtrippen...

Dom här filmerna från våran Tysklands Road Trip blev aldrig publicerade offentligt, men nu så...

På Öresundsbron!! from sara roos on Vimeo.

"Kolla färjan!!" Imponerad Piit!

Alla var glada över att få lämna Sverige. (varning för fartbrus mitt i klippet)

 

Jodapower! from sara roos on Vimeo.

Joda var med oss hela vägen!

 

Transvestit? from sara roos on Vimeo.

På en pub i Hamburg hänge jag, Filip och Maths och drack bananöl?!

 

Piit in Action! from sara roos on Vimeo.

Mr Piit in action på en gata i Hamburg

 

Fler filmer finns, får se om dom tycker upp nåt tag *hehe* Vilka minnen...

Låter jag alltid så där hes?

[FOTOALBUMET I PIXBOX]


Rollercoasterhelg...

Den här helgen har verkligen varit en berg och dalbana!

Fredagen blev bara chill med massa film och färg. Snart klar med hästtavlorna nu..

På lördagen var det först match som gällde. Det var sjukt struligt innan matchen, och inte blev det bättre under matchen heller *suck* Så frustrerad. Så jobbigt att nåt man älskar att göra får en att må så dåligt.
Att jag spelar så fruktansvärt dåligt gör mig ännu mer less. Gör massa misstag jag normalt sett inte brukar göra, när koncentrationen är som den ska iaf.
Gjorde ett mål igår trots allt detta men det räckte inte på långa vägar..vet inte ens vad matchen slutade. Vi förlorade iaf.
Ge mig lite motivation! Behöver det för att se en anledningen med att åka 5 mil tur och retur och jaga boll..

Kvällen däremot blev galet bra istället. Förfest hemma hos Madde med Linn och Ann och några polare till Madde. Hade grymt trevligt där och kvällen fortsatte ännu bättre på Allstar. Dom spela så otroligt rolig musik och vi fuldansade större delen av kvällen *haha* Träffade fler schyssta människor där. Riktigt lyckad kväll! Vela att det roliga aldrig skulle ta slut.
Allt detta lede till att söndagen blev segare än segast, men skönt det också. Försöker hitta en kroppsdel jag inta har ont i *haha*
Nästa helg blir det Bollnäs och Hardcore Superstar iaf!





Brynäs...

dsc00368 (MMS)

En glad Sara stötte på Brynäsbussen på väg till krogen!


Voltaire my man...

Tackningsuppgift: Voltaire

(bilden är inte tagen ur samma vinkel som teckningen är)

"All the reasonings of men are not worth one sentiment of women" - Voltaire


Idag var det sista dagen med teckning med Farigh Ghaderi. Känns lite tråkigt då det känns som om jag lärt mig hur mycket som helst på dom här fyra dagarna med honom. Blev rätt nöjd med min Voltaire, även om det finns lite små saker att ändra på fortfarande. Har insett hur mycket jag älskar att teckna och måla. Timmarna flyger iväg som om dom aldrig existerat..

 

Målar ännu mer ikväll och slukar Veronica Mars avsnitt..försöker ladda för match i morgon. Min sista?

 


Hästporträtt och fina ord...


Innan färgen träffade duken..

Snart klar med den första av 3 hästportätt. Äntligen tagit tag i dom, och den första ser riktigt bra ut. Nästan finare än hästen i verkligheten *haha* Om jag fortsätter i den här takten borde alla tre vara kla till nästah elg, vilket är planen.

Plan nr två är att jag ska göra en blogg-portfolio, där jag kommer lägga upp alla teckningar och målningar som jag gjort. Har fått flera förfrågningar på om jag har en hemsida, men den gick i graven strax innan jul tråkigt nog. En blogg sida kräver inte lika mycket underhåll så ska försöka styra upp en sådan.

Säljer jag dom här tavlorna har jag definitivt råd med att köpa en alldeles egen systemkamera! Det skulle vara en lite lycka här i världen, att ha en egen sådan!

Känner mig på ovanligt bra humör just nu, mycket beror på ett positivt sms som handlade om gårdagens match, som vi inte ska prata om, men fick iaf beröm för min insats.
Kändes bra sen jag allvarligt funderat att lägga klubban på hyllan sen det nya året började. Inget fungerar längre, känns som om jag tappat teknikmässigt, allt. När det inte ens är kul att åka till träningarna längre...Får se hur det blir men hoppas att det vänder snart..

"Why shouldn't art be pretty? There are enough unpleasant things in the world" - Auguste Renoir
"Why shouldn't art be pretty? There are enough unpleasant things in the world." -Auguste Renoir



It's go go, not cry cry...

Shit vilken lång måndag jag har haft, tur att den tagit slut nu.
Åkte strax för sju från Rengsjö för att precis hinna upp till vårat fotoprov, bara en halv timme försent. Fick skriva fortare än Sonic springer, hann svara på all frågor iaf innan tiden tog slut, får se om det räcker till ett G eller ej..

Redovisningen gick jätte bra och jag fick bara positiva kommentarer för bilderna.
Var helt slut när jag kom hem men har ändå lyckats grund måla tre tavlor och käkat årets första Semlor! Smakade ljuvligt.
Avslutade kvällen med att titta på Planet Terror! En film som verkligen ligger på min tio-i-topp lista. Älskar allt Robert Rodriguez och Quentin Tarantino gjort!

"El Wray: I like the way you say 'fuck'. Cherry Darling: Good. Fuck you."



"El Wray: I never miss.."


Fotouppgift och regn...

Har precis valt ut mina bilder inför morgondagens fotoredovisning..

Ingenting blev som jag hade planerat, det blev ingen "speed of light" med raceande skotrar utan det fick bli nåt mer stilla. Är rätt nöjd med dom iaf, hoppas man inte blir helt sågad av läraren. Det var kul att fota dom iaf.

Light- the human soul?
 
 
 
Fotograf: Jag Modell: Gugge Ljussättare/Snökastare: Niklas och Erica 
Tack för hjälpen!

Idag då: Spöregn och blixthalka!!! Verkar inte bli nån resa i Sundsvall ikväll. Får vänta till i morgon och hoppas det är bättre väglag då. Hela tiden hör man varningar på radion..


Plugg en fredagkväll...

Bjuder på en tusch-pegasus idag.

Klockan strax före tolv och jag har tillbringat dom senaste två timmarna med att plugga! När hände det sist?! Skulle gissa på någon gång i gymnasiet vilket är väldigt längesen om man börjar räkna åren som runnit iväg..

Detta fenomen beror på att vi har prov i Foto på måndag..Vi ska kunna allt om slutare, bländare, exponering mm Plus att vi ska redovisa 5 bilder på temat: LIGHT. Man får tolka det fritt bara dom 5 bilderna är sammanhängande och i svartvitt. Vi ska även lämna in ett halvt A4 med en förklaring till sina bilder.

Det är rätt kul även om det är rätt svårt och mycket att hålla reda på, speciellt jag som är värdelös på allt som har med siffror att göra. Har även rätt höga krav på mig själv att fotografierna ska blir bra..Ska ut och fota i morgon, hoppas på det bästa och att vädret är bra. Om det skulle bli pannkaka av allt har jag en backup plan iaf..Skotrar och snö är det som gäller iaf, inne i mitt huvud så ser bilderna jätte bra ut iaf *haha*

Åkte hem till Bollnäs enbart för det här, passade bra när vi inte har någon match i helgen.
I morgon blir det alltså fullt upp: Först till Höghammar för att kolla när brorsan lirar KM i fotboll, sen spelar Hertsjös Herrar, Div 1, match mot Västerås, efter det så blir det fotosession ute i Kilafors med grabbarna. Kvällen är fortfarande oplanerad men nåt slags umgänge med goaste vännerna blir det iaf. Kan bli en riktigt nice dag med andra ord. Dags att sova om jag ska orka med den *glad*


Teckning med Farigh Ghaderi...



Dagens uppgift var att teckna av olika modeller från olika teckningar, exakt i samma storlek och allt. Som vanligt så är de det som ser enkelt ut som är svårt. Måste vara noga när man gör grunden annars blir allt annat fel..men det var en riktigt rolig uppgift.
I morgon fortsätter vi med andra teckningsövningar med gipshuvuden och andra figurer.
Klicka för att komma till våran super duktiga lärare, Farigh Ghaderis, hemsida!

Äntligen nåt riktigt roligt ämne, och nåt som jag känner att jag utvecklas i, suger åt mig som en svamp allt han säger om tekniker och material mm.
Ser fram emot skolan i morgon!



Väck mig...


Bara gör det!

Tusch och blyerts en mörk söndag. Skola i morgon..tillbaka i verkligheten.

Losing...

Nej  nej jag är inte bitter, men jag hatar att förlora!

Man kan förlora på tre sätt enligt mig, även om det alltid är värdelöst att förlora..

1)Antingen så ger man allt och kämpar men det räcker inte hela vägen fram, en sån förlust kan jag ta.
2)Eller så har man "stolpe ut" hela matchen, inget flyt eller form, och förlorar med ett mål eller i sudden, en sån match svider rejält efteråt men det är ändå lättare att bita ihop och komma igen. Man vet att man var nära och bara man tränar lite till eller finslipar på några saker så kan man ta dom nästa gång..
3)Sen har vi dom värsta förlusterna, när laget viker ner sig, klappar ihop, börjar tappa gnistan. När lagmaskinen faller sönder.. Det spelar ingen roll med hur mycket man förlorar men när det slutar att vara roligt att spela..

Hur seriöst det än är och på vilken nivå man spelar så ska det alltid vara kul att lira. Idag var det en förlust i stil med nr 3. Hoppas verkligen folk kan tagga om till i morgon...vi brukar vara bra efter vi har gjort dåliga matcher..
Jag vet att jag vill ha revanch..får se vad kroppen säger, mina luftrör är minimala efter idag. Hatar att vara sjuk.

Har sån hemlängtan just nu, men jag orkar inte hitta på nåt heller. Helt slut. Kommer somna innan tio ikväll som det känns.
Kung låt! Han hade lika gärna kunna sjungit om Bollnäs. Staden jag älskar att hata..BD introt får mig att tagga..



"Ta mina händer, bara håll i dom vad som än händer
Och alla dansar och dom ler när dom sjunger om ångest
Och DJn spelar samma låtar för hundrade gången
Finns inget här att hämta, bara misär och längtan
Så håll mig hårt för ikväll är jag så jävla ensam
Försöker kväva känslan men jag längtar hem
Dom sjunger om att dekadens är min bästa vän
Och det slår mig när orden kommer ur min mun
Hur den här staden dödar dig när du är ung"

Back on Track..

Så var jag tillbaka i Sundsvall. Var vemodigt att lämna alla där hemma ännu en gång. Har varit så himla kul att träffa alla, få jobba och vara med hästarna igen.
Kommer verkligen att sakna att jobba.
Har haft så himla roligt dom här veckorna. På dagarna har jag kört och ridit hästarna och på kvällarna har det varit film med gänget. Absolut bäst var Cop Out! Så himla rolig film!
Just nu är jag bra sugen på att börja jobba igen. Vill juh fortsätta trimma Aloxe, vara med när Proofan gör sin första start, köra fort på banan igen..osv..men jag kanske hinner med det också..


Pine blickar ut över Växbo, laddar för ett pass med snöpulsning


1) Lomens blåöga 2) Fireproof 3) Mackan och Turbos tomma krokar..


Fina Aloxe i hagen

I helgen har vi två matcher, möter Jemtland och Brunflo. Gruvar mig redan nu. Vet hur sjukt jobbigt det kommer bli och hur ont jag kommer att ha på söndag kväll, men hoppas vi får några pinnar med oss iaf så det är värt det.
Hoppas förkylningen ska hunnit försvinna så jag får någon luft..Ska bli kul att lira igen, hoppas jag inte är för ringrostig bara.

Sen på måndag börjar skolan igen. Ska bli kul att träffa alla igen. Synd vi börjar med foto bara...

På tur med Aloxe...



Hade endast en bläckpenna, men den fick duga. Lika så texten, ingen poesi där men den fick duga. Det är sånt här jag sitter och kladdar med när jag inte kan sova på nätterna..

Sarah...

Så har det gått ännu ett år
...Saknar dig min vän...

..:{Sarah Pettersson}:..
1983-2004


Bästa stunderna i mitt liv, bästa vännerna. Sarah på Sune och Jag på Migge


Sommaren då allt var som det skulle, Celie Jenny och Sarah.
Lyckligt ovetande om allt som skulle ske.
Smärtan och saknaden är oändlig.

"högt ovan molnen ska vi mötas igen"
R.I.P



Nyårsafton och snöänglar...

Aloxe och jag gjorde snöänglar på åkern i Växbo på nyårsaftons förmiddagen..Med snö upp till magen tyckte han det var mysigt att lägga sig ner i den djupa snön med mig på ryggen! *haha*  Mer om det kommer nog i serieformat.
Annars hade jag en toppen kväll på alla sätt och vis ut i Kilafors hos Niklas och Gugge!


...Raketerna klara, hoppas djuren höll för öronen...

...Mariestad, dricks av livsnjutare sedan 1848...

Nytt år, nya möjligheter?

...För alla bilder...
PIXBOX


RSS 2.0