Näst sista dagen på N0llningen...

dsc00800 (MMS)

Fältcaps stod på schemat sista dagen av N0llningen, i morgon är det avslutning. Kommer kännas konstigt sen...Har även hunnit ha första lektionerna. Allt känns så himla bra just nu!


N0llningsveckan...

Lord allmighty vad trött jag är!! Min fötter ser ut som slakt!!
Är hemma i Bollnäs/Rengsjö för att hämta igen mig lite..NOT..ska spela match i Sandviken klockan tre. Tror inte det är möjligt *hehe*

Jag har iaf överlevt operation "Ökenstorm" så här långt, och trots allt slit så är det så fruktansvärt roligt!

Allt började alltså i onsdags då jag ställde mig på perrongen tidigt på morgonen och tog tåget ner till Gävle för att träffa min nya klass på Högskolan..Nervös var bara förnamnet, men försökte lugna min "inre Buddah" precis som NiZse sagt. Tänkte att jag överlevt värre...

Uppropet gick smärtfritt, nyfiket sneglade man runt på alla andra runt omkring. Efter all info samlade våra "Phaddrar" och "Überphaddrar" upp oss och förde oss till ett klassrum, där fick vi info om den kommande veckan och operation "Ökenstorm" i en liten film..efter det kom "Generalerna"! Det var nästan läskigt! *haha*
I sina millitärhattar och pilotbrillor presenterade dom sig som Genaral Matcho, Kukk, Erwin och General Big..
Vi skulle lyda och pleasa dom blint..även info om att vi alltid skulle ha våran N0llebricka, Malaj och svans med oss dygnet runt. Inte heller bära svart sen endast generalerna får göra det.. Sen började alla tokigheter!
Mängder av lekar och tävlingar, flottbyggen , fest och massa sång och dans.
Helt galet vad roligt jag har haft det!

Har verkligen hamnat i en kung klass och grupp med människor som det verkar, mycket kärlek finns det i Cult & Co!
Har redan träffat några jag verkligen stormtrivs med, som är hur härliga och roliga som helst! Vi skrattar mest hela tiden, ibland känns det som om man känt varandra så mycket längre än knappt 4 dagar..

Får se om Herr Johan kommer att lägga ut några bilder så småning om så ni kan få se lite roligt. Jag har inte haft min kamera med mig, här kommer iaf några bilder från mobilen när vi lirade N0lleboll:


Dom läskiga Skändarna och Generalerna..


Vi N0llor på led...


Vi tejpades ihop till "skithögar" inför Brännbollen mot Skändarna och Generalerna


Min fina N0llebricka, har lyckats blivit Korpral iaf!

Såå i morgon börjar skolan på riktigt och N0llningsveckan fortsätter tills på onsdag då det är Grand Final! Fick ett litet kort sammandrag om vad som hänt. See Ya!

Simple Man...

Är på riktigt uselt humör idag. Somliga går mig på nerverna. *less*

Utöver det har det varit en bra helg. Spelade min första match igår med nya laget, Söderhamns IBF. Vi möte FBC Uppsala borta i en träningsmatch. Vi förlorade med 7-5, låg under med 4-0 efter första perioden så vi gjorde en riktigt uppryckning efter det. Det tog ett tag innan man började komma in i matchtempot, men viktigast av allt var att det var riktigt roligt att spela igen!
I morgon har vi ännu en träningsmatch, vi möter då Gävle GIK borta. Kommer bli ännu tuffare, dom är snäppet ännu bättre...

På lördagkvällen var det Bollnäs Metal Rules som gällde. Trevlig kväll, där Inmoria överaskade med att vara riktigt bra. Helt lycklig över att se så många metalskallar på ett och samma ställe. Det var skinnrockar, nitar och långt hår överallt. Jag och Lina hade riktigt roligt framför scen, synd man inte var där tidigare bara.

Ny vecka strax och på onsdag börjar skolan! *Nervös*

Kung låt:

"Forget your lust for the rich man's gold,All that you need, is in your soul"

Skor skor skor...

Jagar runt över hela internet efter nya Converse skor just nu.
Sen jag har upptäckt att dom bara kostar hälften så mycket utomlands, som i tex UK, som dom gör här i Sverige så vägrar jag köpa här hemma. Sjukt att det ska vara sån prisskillnad! WTF liksom!

Hittat en sida där jag får två par Converse plus frakt för samma pris som ett par här hemma, ca 700:-...
www.grindstore.com
Enda problemet är att jag har för små fötter, dom hade dåligt med 36. Typiskt!

Däremot hittade jag dom här istället som jag vill ha:

VILL HA!

Kat von D posar med ett par, har alltid vela haft såna sen jag såg hennes men trodde det var någon speciell Limeted Edition...men nu kanske jag kan få ett par egna! Wiihiii

Beroende? Jag? Neeee...



Good Morning Sweden!

dsc00778 (MMS)

Good Morning Sweden! Vi är hungriga, å klockan e strax efter sex! 12 Hungriga hästar som nog önskar att jag var snabbare att ta in dom så dom får sin frukost.


Söderhamns Skärgård...

Har haft en toppen helg!
På fredagen drog jag upp till Sundsvall och hälsade på dom bästa där. Så himla glad av att träffa Madde, Victor och Fahlberg! Blev en vända på Allstar och på stan. Saknar inte staden men människorna som finns där..

På lördagen tog jag tåget till Söderhamn där jag mötte upp gänget som bestod av: Gugge, Erica, Ryd, Niklas, NiZse och Johan. Vi åkte ut till Gugges stuga i skärgården där vi hade det toppen! Det var otroligt fint där ute, och första gången på några år jag badar i havet. Lite ovant när man kände saltvattnet på läpparna efter att man doppat sig.
Solade, grillade, badade, spelade kort och bara njöt i fulla drag av att bara vara.. Synd att vi var tvungna att åka hem igen, till verkligheten och en ny vecka.

Foton från i lördags:


Niklas, NiZse och Erica steker, bakom skymtar stugan bland tallarna


Utsikten..


Jag på klipporna


Johan, Ryd och Gugge. Fiskarna fick stanna i havet denna gång


Erica och NiZse grillar lite Tillmans


Solnedgången...suck vad fint det var





Love


Fiddyphotoshoooot...

Följde med till Växbo och fotade när Måns och Johan körde lite fiddy. Riktigt kul faktiskt. 100 bilder på mindre än en timme, var av några blev jag riktigt nöjd med!










Mycket bildinlägg nu och inte så mycket text den senaste tiden. Har för mycket att fundera på för att få ner det i text, det händer alldeles för mycket för att jag ska ha tid att sitta här också, men jag vill inte att sommaren ska ta slut redan!


Mackan...

Bild från i lördags i Rättvik. Finaste står i boxen och laddar inför loppet. Blödig som man är höll jag på att börja gråta när jag stod och klappade honom... *suck*
Men han såg fin ut, lite tunn över ryggen kanske, men tjejen som hade honom var jätte trevlig, vilket kändes bra.
Han slutade 5:a i loppet sen..


Kvällen avslutades på Terrasen där Björn Rosenström lirade, inte riktigt my cup of tee men roligt att mingla bland massa folk!

Simb Mark...



Film från när Mark vinner på Solänget med Ulf Eriksson i sulkyn. (Mackan med bricka nr 2) Jag och Beate skymtar också förbi *haha* Jäklar vad bra han var den här dagen! Saknar den här pållen...
På lördag ska jag få klappa på honom igen, världens bästa Mackan!
Han ska starta på V75 i Rättvik då. Jag ska dit och sela Bältra Lomen så det blir perfekt. Har inte träffat honom på över ett år, sen han åkte till Lähdekorpi.  Ska bli jätte kul! Hoppas det går bra nu också.

Hon skulle fyllt 38 idag...

dsc00757 (MMS)

Var och vattnade blommorna i dag på syster och Saras gravar...


RSS 2.0