it's all over...

Nu har jag sagt upp lägenheten i Bollnäs...Det svider i själen men måste göras..Suck
Letar lägenhet här upp nu..Bollnäs finns ju alltid kvar var det någon som sa. NiZse stöttar mig som tur är, men vemodigt är det..och hur sjukt jobbigt kommer det inte bli att flytta ännu en gång? Har så sjukt mycket saker!

*rock on*

Conrad...

dsc00078 (MMS)

Har iaf fått en favorit på jobbet. Han är otroligt nog fux! Bara två år och efter Love You. Han har också upptäckt att man kan lyfta på locket till foderautomaten och pilla i sig några extra pellets. Skrattar varje gång jag ser honom. Han bara spetsar öronen och ser nöjd ut *rock on*


Första dagen... Jag överlevde. De gick bra...

dsc00076 (MMS)

Första dagen... Jag överlevde. De gick bra trots allt. Tur jag har Nizse och Johan. Lite hemlängtan bara.. *rock on*


På väg från Bollnäs Nu är de Sundsvall s...

dsc00075 (MMS)

På väg från Bollnäs Nu är de Sundsvall som gäller ett tag. Kommer sakna alla otroligt men hoppas det funkar.. *rock on*


I Travronden...

För några veckor sedan var jag och Turbo fotomodeller tillsammans med några elever från Höghammar skolan.
I dag kom repotaget ut i Travronden, fotot var på en hel sida! Hur många kan skryta om det? *haha*
Men varken jag eller Turbo visade våran bästa sida..Resultatet:*rock on*

Metaltown och Pier Pressure...

Varför ska tiden gå fort när man har roligt? Var så otroligt kul där nere. Kan inte klaga på nåt egentligen. Allt gick så bra och var så kul! Önskar att det aldrig skulle ha tagit slut..Älska festival!För alla andra bilder:
PIXBOX

En kort sammanfattning då:
Strax före klockan tre på natten mellan fredag och lördag lämnade vi Bollnäs och styrde söder ut mot Göteborg. Öl, biljetter och pengar fanns ner packat. Jag sov första biten medan Frida körde, sen körde Peter en bit innan jag tog över i Mariestad. Där tillbringade vi ungefär en timme med att åka runt och titta medan vi väntade på att McDonken skulle öppna så vi kunde få lite frukost. Sen körde jag hela vägen till Göteborg. Inte en gång körde vi fel!

Strax efter klockan tio var vi där men vi fick inte checka in på hotellrummet före klockan tolv. Så under tiden roade vi oss med att dricka öl och spela kort. Fick in riktigt festivalstämning där.
När vi äntligen kom in i rummet bytte vi om, tog några till öl, sminkade oss innan vi drog ner på stan.
Det var grymt mycket folk när vi kom fram till Frihamnen, 22000 ryktas det om. Vi såg några olika band innan det var dags för de vi kommit dit för: BULLET FOR MY VALENTINE och IN FLAMES. Bullet var bättre än förväntat och In Flames är altid kungar även om jag sett bättre med dom, men vi lyckades iaf skaka hela piren och göta älvbron *grymt!*

Vaknade på söndagen alldeles för tidigt men efter frukost och dusch var man människa igen. Begav oss ner på stan vid 2-3 tiden och åt riktigt god kinamats-buffé. Sen var det dags för Pier Pressure.
Vi började med att kolla på PENDULUM. Vilken överaskning!! Jag hade hört dom lite innan och tycket det låtigt helt okey men inte trodde jag det skulle vara så här bra! Det var ett sånt jäkla ös och basgången ändrade hjärtrytmen. Man kunde inte stå still.
Efter det gick vi och kollade på HELLZAPOPPIN SIDESHOW med svärdslukare och andra sk freaks. Laddade sen om med några till öl medan vi lyssnade på THE SOUNDS. Efter det var det dags för 30 SECONDS TO MARS. Blev så besviken när jag såg vad Jared hade för kläder, han som är så snygg annars *haha* Dom lät bra men det var dåligt drag på publiken. Efter det gick vi till öltältet igen och lyssnade på Paramore och laddade inför helgens höjd punkt...
Så drog HIM äntligen igång och jag var lycklig, så lycklig jag nog inte varit på ett år...Underbart är en bra beskrivning, men som vanligt har allt ett slut och när tonerna ebbade ut drog vi hemmåt.

Måndagen tillbringade vi nere i centrum. Shopade lite..köpte mina skor jag trånat efter i ett halv år.
Sen åkte vi "Göteborgs Hjulet" Ett 60 meter högt parisehjul. Ingen av oss var speciellt kaxig första varvet *haha*
Innan klockan slog tio på måndagkvällen rullade vi in i Bollnäs igen...Hade gärna stannat längre. Vilken toppen helg!

*rock on*

Jag är lycklig. HIM...

dsc00072 (MMS)

Jag är lycklig. HIM...


Göteborg, here we come...

Klockan tre i natt åker vi till Göteborg! Ska bli så kul!
Skönt med lite semester!I morgon är Linneas begravning...Det smärtar i hjärtat att jag missar den, men jag kan inte svika Peter och Frida heller. Det blir nog vackert.. Hoppas på en strålande dag.

*Vila i Frid Min Vän*

*rock on*

Ny tag, nytt liv..


Jag och Mackan..

Efter att tårarna strömmat konstant hela måndags kvällen hände nåt..vet inte vad. Jag fick bara nog av allt. Insåg att jag hade två val: antingen sjunka ännu djupare ner i mörkret eller ta tag i mitt liv och försöka göra det bästa av situationen. Valde det senare den här gången...

Lite så här känns det:Var ner på botten och vände...Vågar se framåt igen

*rock on*

Gone Baby Gone...

I dag åkte Mark...
Så tomt i stallet nu *suck*


..Mark i sin box sista timmen innan lastbilen kom..

Jag är för blödig för att hålla på med det här. Ingen mer som kommer att sparka i dörren när han vill ha uppmärksamhet, inga mer vilda roliga rodeo turer i skogen, ingen mer go-mule *suck*
Hoppas bara han går bra där nere sen...

I morgon ska jag ner på den där sk arbetsförmedlingen... slipper se hans tomma box iaf

*rock on*Rosen...

dsc00063 (MMS)

Jag fick en ros i fredags på sport in av tjejerna. Ett par glömde den på bordet bredvid oss. Dålig tjej! Så vi tog hand om den. Den var köpt på centralstation i sthlm, men nu bor den hos mig. Så fin=) *rock on*


Warpen och ännu en helg har gått..

I fredags var det avslutningsfest med världens härligaste lag. Vi åkte på en mysig tur med M/S Warpen. Vädret och saknaden av flera personer var det enda som drog ner stämningen något.
Det var frågesport, allsång och artistuppträdande på hög nivå som gällde.
Utan det här laget skulle livet vara bra mycket tråkigare.
När Warpen lade till vid bryggan begav vi oss till Sport In där vi fortsatte stimma på..Strax efter klockan ett var jag hemma, var tvungen att kliva upp och jobba, annars har jag kunnat stanna mycket längre.

Hoppas verkligen man får återse så många som möjligt till hösten..hoppas att jag kan fortsätta spela också, annars kommer det bli väldigt tomt...<3

För alla bilder--> PIXBOX

Resten av helgen blev bara en dimma. Försöker hitta energi till att hitta lösningar till alla problem. Hoppas verkligen på konstskolan, även om mina föräldrar tycker det är en dålig idé..
Vill ha ett kreativt jobb. Dom skulle föredra att jag söker jobb på ICA eller nåt. Dom förstår inte att villa-vovve-volvo-livet inte är nåt för mig. Vill så mycket mer! Men alla ord får mig att tveka..

I morgon åker Mark..Hjärtat brast ännu lite till när jag fick höra det. Jag veeet att det "bara" är en häst men han har varit en sån stor del i mitt liv så länge. Kommer bli så tomt..Nu ekar det i stallet *suck*

Behöver verkligen lite positiv energi just nu.

*rock on*

Fan fan fan..

Sjöng Thårstöm...

Jag kom inte in i Gävle...sjätte reserv *suck* vad ska man behöva gör föra att få lite flyt här i livet?

*rock on*

Provlopp med kung Tyson...

Ikväl var det provlopp på Bollnäs travet. En riktigt rolig kväll.
Janne körde Mark och jag red Turbo. Kändes lite som sista kvällen med gänget...

Har grymt mycket mjölksyra i hela kroppen just nu! Känns att man lever, men jäklar vad kul det är att rida!
Johan tyckte jag såg ut somen lite 5-åring *ler* Skön att få vara glad för en kväll.

Några bilder:

Älskar denna häst..men nu måste våra vägar skiljas åt för sista gången..

*rock on*

Sorrow...Igår glömde jag alla problem för några timmar. Ute i Kilafors med härliga människor. Solen sken och allt kändes  så bra..men det vände..

När jag kom hem kändes det som om hjärtat skulle sprängas..

Var inte bättre när jag vaknade heller..När ska det sluta?
Vet att inget kan få Linnea tillbaka...vet att allt annat är upp till mig, men hur ska man orka när varenda andetag värker som eld i bröstet?
Kan inte sova..

*rock on*

En sommar natt Bollnäs kan vara vackert...

dsc00057 (MMS)

En sommar natt Bollnäs kan vara vackert. Trots allt går livet vidare på nåt vis. Hur ont det än gör.. Ibland känns det svårt att greppa, men just nu är klockan snart två och solen på väg upp. Det får mig faktiskt på bra humör. Hoppas att det blir en bra helg.. *rock on*


RSS 2.0