Match och intervjuad...

Här är länken med artikeln från Sundsvalls Tidning (klicka på bilden)



"Linda Sjödin duckade och Sara Roos frislag från halv planen seglar in. "Jag tänkte att jag siktar på mål och hoppas att bollen går in och det gjorde den", säger Sara Roos."



Klockrent! *haha*

Resan till huvudstaden...

Tidigt på torsdag morogn rullade vi med buss från Sthlm. Jag lyckades sova större delen av resan trots allt runt omkring.
När vi kom fram käkade vi lite innan vi begav oss till National museumet. Verkligen imponerad av alla tavlor där. Vissa var så otroligt välgjorda att man nästan kunda tro det var ett fotografi. Vissa var så stora så man inte förstod hur dom lyckats. Blev väldigt inspirerad samtidigt som man insåg hur dålig man själv är *haha*


Efter det gick vi över till det Moderna museumet. Orkade inte ta några bilder där. Hittade inget jag riktigt gillade heller, allt var bara för konstigt..Bara dom "Ryska-affischerna", dom var rätt mäktiga.
Sen åkte jag hem till Malin där jag bjöds på god tacos! Efter det åkte vi in och tog en öl med några från klassen.
Var rätt trött och sliten så det blev en tidig kväll.



På fredag morgonen begav vi oss till fotografiska där Pieter ten Hoopen och Sandy Skoglund hade utställning. Två helt olika fotografer. Det fanns även en utställning som handlade om Fashion. Många läckra bilder, men nästan för många..blev så trött så man missa nog en hel del tyvärr..



Efter det drog jag och några till ner till centrum där det blev HM och sen Gamla Stan. Hittade på mycket kul i Gamla Stan, tittade på underliv i sten och drack mjöd på Sjätte Tunnan. Mysigt värre! Älskar Gamla Stan.



På kvällen gick jag och Malin och åt med några av hennes kompisar på Nalen, mycket god mat och trevligt! Champange är det inte varje dag man dricker! Sen hamnade vi på Momma, nån gayklubb på söder innan vi gick på nåt ställe som hette Eken. Var en trevlig kväll med ännu bättre avslut.
Sov inte många timmar innan jag var tyvungen att kliva upp och ta tåget tillbaka till Sundsvall. Allt gick grymt smidigt och jag kom fram i tid. Bra SJ! Fick skynda mig till matchen som vi tillslut vann!
Det var några riktigt bra dagar i Stholmo.
Resten av bilderna kommer på PIXBOX så småning om..

Champang! Skål!

dsc00225 (MMS)

Champang! Skål!


En dag i STHLM... Helt färdig. Sitter hos ...

dsc00223 (MMS)

En dag i STHLM... Helt färdig. Sitter hos Malin och har de bra nu. Nyss ätit tacos. Får se vad som händer sen!


Sista inlägget...

Bollnäs/Alfta IBKs sista inlägg--> HÄR

Jag läste det först nu, ikväll. Var bara av en slump jag skulle gå in där och titta på bilderna..
Vi hade flera fantasifulla textförfattare i vårat lag men Åsa låg nog i topp. Sista B/A låten:

Hipp Hurra för här kommer bumbibjörnarna:
The Bollnäs/Alfta-version


Stora å starka, helt utan å knarka
och deras motståndare förlorar igen
se dom utklassa, å som de kan passa
Djupt inne i Hälsingland lirar dom än


Hipp Hurra för här kommer Bollnäs/Alfta
Spelar innebandy som i drömmarna
å ni får gärna komma å se

Innebandyklubban, den magiska pinnen
och visst blir man grym, om man skjuter rätt med den
Fränsta och Sundsvall, dom står de allt pall
De kämpar men pumorna segrar igen

Hipp Hurra för här kommer Bollnäs/Alfta
Spelar innebandy som i drömmarna
å ni får gärna komma å se


Skrattar fortfarande när jag läser den *ler* Det lät inte så vackert när vi sjöng den på Warpenbåten *haha*
Love you all!


Klumpig...

Att jag är klumpig är ingen hemlighet, men det måste väl finnas gränser?!
Åkte till Birsta idag...upptäckte väl där att jag glömt i min plånbok hemma i lägenheten!! *Bra Sara! j'vligt smidigt*
Blev inget shopande..behövde nya lurar till ipoden, saker till halloween, vinterskor och säkert nåt mer, men istället blev det ingenting.

I morgon drar jag till STHLM med klassen. Ska gå på National, Moderna och Fotografiska. Sen ska jag bo hos världens bästa Malin och umgås med henne och några till. Ser verkligen framemot det. Ska försöka hinna med så mycket som möjlig innan jag rullar mot Sundsvall på lördag morgon för att spela match mot Klockarberget på lördag och sen Söderhamn på söndag..

Söderhamn ja...Kommer kännas konstigt att möta min gamla lagkamrater. Jag ska juh spela med dom inte emot dom! Undrar om det kommer bli några felpass..? Vet åtminstonde att det kommer bli så kul att se dom igen! Hoppas man hittar fokus till matchen sen bara. Verkar kunna komma en hel del publik från Bollnäs också, KUL!
Ryktas att Signe ska spela..henne har man juh dansat med förr. Får se vem som är snabbast i år *hehe*
Hatar Söderhamns hall, den är som en grotta; mörk och värdelöst mjölksyregolv.

Nu lär jag fram med resväskan och välja ut vilken outfit och vilka partyskor jag ska ha med mig. Har juh sisådär 20 par highheels att välja mellan *haha*


Vickan, Pecka och Sigge möter jag förhoppningsvis på söndag!

Ladda ipoden, packa kameran och lämna all trötthet här bakom mig, kanske jag hinner träffa honom där nere också *smile*
Bara att tagga till nu









Så kan de gå..klarade mig hela vägen fram ...

dsc00220 (MMS)

Så kan de gå..klarade mig hela vägen fram till skolan, sen drog jag en vurp..Gick nästan bra, höger handen fick ta smällen. Svider å ont! Dålig start..


Så här känner jag mig just nu!

dsc00219 (MMS)

Så här känner jag mig just nu! Måste leta reda på en fotomodell till i morgon som jag inte känner och fota några bilder som vi kan retuschera sen på förmiddagen..Kul? Inte nå *suck*


Söndags bravader...

Idag träffade jag världens goaste Lillen!
Var och titta när hennes Sundsvalls IBF tog imot IKSU ungdoms lag i Skönsbergs hallen. Tyvärr förlorad dom matchen med 6-4.
Så kul att träffa henne *glad*


B/A värmer upp inför match mot SIBF förra säsongen
Kapten Sigge först och sen jag och Lillen, viktigt med rätt ordning i uppvärmningen för tur *smile*

Vi förlorade också våran match mot Sundvalls IBF. 5-2 till dom, men matchen var jämnare än siffrorna. Vi hade säkert 4-5 bollar som rullade på mållinjen, men bollskrället vela inte gå in! Jag lyckades få ett assist iaf och en utvisning, så allt var som vanligt *haha*

Börjar seriöst fundera över om allt är som det ska i bröstet. Vaknar flera gånger med hjärtklappning när jag sovit. Fast det är bara att ta några djupa andetag så försvinner det..eller så är det bara stress, det är juh inte så ovanligt när det är jag...men på matcherna så orkar jag fortfarande dåligt och jag får aldrig luft. Känns som man har eld i bröstet och en snara runt halsen.
Måste börja värma upp ännu mer..Kommer inte i gång förän i andra perioden. Vi har bra uppvärmningar men jag verkar behöva minst 15 minuter till för att komma i gång. Ska prova att jogga en sväng innan matcherna i helgen som kommer.

Anyway var det en väldigt trevlig kväll med innebandy tjejerna igår. Jag blev lite för rund under fötterna ett tag där inne men det ordnade upp sig tillslut iaf. Lite ont i nacken efter att sovit på ännu en soffa, börjar bli en vana...måste lära mig ta bussen snart, skönast att sova hemma *suck*
Nu väntar kvällen...måste fixa läxa till i morgon *dubbel suck*

See ya!



Idag var de redovisning av tavlorna. Jag b...

dsc00216 (MMS)

Idag var de redovisning av tavlorna. Jag blev rätt nöjd med slutresultatet, men undrar vem som ska få den i julklapp *haha* Efter dom här ska vi börja med en skrotskulptur!? Inte min grej men kul att prova nåt helt nytt, men nu ska jag njuta av helgen!


Som tonåring igen *haha* känns så nu när j...

dsc00212 (MMS)

Som tonåring igen *haha* känns så nu när jag sitter på bussen på väg till skolan. Hittills har de gått bra iaf, får se om bilen är hel..glömde förresten berätta: lirade chicago i tisdags, kickade ass, och fick en straight fluss! Dålig bild men i ruter iaf! Har bara lyckats fått de en gång tidigare..då i hjärter. Nu skola, sen helg *Sweet!*


Dålig dag och mera foton...

Bilen startar fortfarande inte!! Så himla less, hade tur och få skjuts hela vägen hem iaf, men nu måste jag försöka åka buss (!) i morgon. Hur gör man? Får se hur det löser sig i morgon...Hoppas ingen bryter sig in i bilen heller *ångest* Alla Halloween saker är kvar i den...

Anyway...Jag och Matilda var kvar på skolan och fotade idag. Gick inte som planerat och vi stressade i genom alla bilderna. Hoppas dom duger iaf, känns som om vi missade nåt...Men det var kul iaf. Jag är ingen bra fotomodell *haha*
Några smakprov...oredigerade:







Vad gör man inte för konsten *hahaha* Har träningsvärk i magen efter alla benlyft! I morgon är det målning som gäller hela dagen, me like. Sen är det helg igen..veckorna bara flyger fram..

*rock on*

Kul morgon...

Kul morgon: vaknar, trampar i kattpiss, får skrapa rutor, parkerar för att hämta träningsväskan, bilen startar inte! Kommer fett försent..Bra start..NOT!


Home Sweet home... Med snö!

dsc00213 (MMS)

Home Sweet home... Med snö!


Ännu en dag...

I morse var jag och Matilda på skolan och lekte lite i studion. Så himla kul att fota där! Hade kunnat hållit på hur länge som helst. Tyvärr hade vi bara en timme idag, men på torsdag blir det flera timmar iaf.
Två bilder från idag:





I morgon åker jag till Bollnäs en sväng *wiiihooo* Drygt att åka men skönt när man väl är framme..
Annars då. Jag sööög på träningen idag, övningarna gick okey men sen kunde jag ingenting när vi skulle spela. Förhoppningsvis var det ett undantag. Ska rycka upp mig tills på torsdag. Kvart över tolv, dags att sova..jag har börja vänt på dygnen. Inte så bra...
*rock on*

Halloween och annat...

I dag hämtade jag ut årets Halloweenpaket!
Klänningen satt som en smäck. Dock väldigt, väldigt kort!! Ska prova den med min fluffiga underkjol så får vi se hur det går. Grabbarna lär juh gilla den iaf *haha*
Måste fixa strumpbyxor och sånt, och bestämma vilka skor jag ska...Kommer bli kanon hur det än blir, död eller levande. Längtar redan..
På facebook är det 23 som sagt att dom tänker komma på våran Halloween fest, och 62 som kanske kommer. Plus att jag vet ca tio till som ska komma som inte har fb!! Det är alltså över 90 personer som funderar på att komma *galet kul* Förra året var vi ungefär 50 st...men i år kommer vi att vara värst!

Kollage på några av mina senaste outfits:

..Miss Sparrow, R.I.Punzel, Rödluvan på Lyset, Daphne, Kat von D..

 

Är i valet och kvalet om jag ska åka hem..i morgon eller på onsdag. Åker jag i morgon missar jag träningen på kvällen. Hmm måste fundera vad som blir bäst. Behöver åka hem för att ladda batterierna, byta däck, hämta några kartonger..Dom säger att det kommer snö snart *suck*

 

By the way..jag fick bra betyg på fotouppgiften idag! Så skönt. Bilden funkade faktiskt bättre än vad jag trodde från början. Så bra ut på projektorn också. Lite kul med foto nu igen..I morgon ska vi få leka i studion!

*rock on*

Lyssnar på: Ron Pope - I dont mind if you dont mind



Fotouppgift: Lycka...

Från början tyckte jag det lät som en lätt uppgift, sen började jag tänka om...Att försöka fota en bild som symboliserar lycka utan att bli klysigt var svårare än jag trodde. Vill juh gärna att det ska bli bra också.
Fotade lite hästbilder på jobbet och lite annat men inget kändes riktigt bra, så tillslut så hade jag turen att några grabbar ställde upp som modell. Tyvärr så dog min kamera då, så klart! Fick inte riktigt dom bilder jag hade hoppats på från början på grund av det, men några blev det iaf. Tror jag kommer att köra på någon av dom här:







Kanske inte super tydligt att det symboliserar "lycka" men lite förklaring tror jag att jag kan sälja det. Vad kan vara mer lycka i livet att få vara frisk i kropp och själ och få hänga med sin bästa polare?

Tur att den här märkliga helgen är slut och skolan börjar igen. I morgon ska jag hämta ut våra Halloween kläder!
*rock on*

Målning på schemat...

Just nu håller vi på med nåt som heter "grisaille" (grisaj) på målningen i skolan.
Riktigt kul faktiskt men ovan teknik att hålla på med. Kul att få lära sig nåt nytt. Är väl inte helt förtjust in min bild. Han är iaf döpt till Jörgen. Får se hur slut resultatet blir...




Tekniken går ut på att man endast jobbar i gråskala och med tunnalager färg hela tiden och jobbar fram känslan av marmoreringen i "stenen". Man börjar med en färg som är lik dukens grund färg och jobbar sen med ljusare och mörkare färg för varje lager tills man avslutar med nästan hel vit/svart. På bilden har vi gjort två lager.

Lite småpill kvar också, är inte nöjd med örat..Får fixa det i morgon. Målning hela dagen på schemat.

Avslutade kvällen med skön innebandy träning, fick lite känning i hjärtat men annars var det rätt okey. Skön att få springa av sig, men skulle ha sprungit mer..för många tankar som snurrar i huvudet. Lär inte bli många timmars sömn i natt *suck*

Ska bädda ner mig med ritblocket i sängen och hoppas att John Blund kommer snart.

*rock on*

Fotouppgift: Par...

Ännu en uppgift avklarad *puh* Tack vare Elina och Sean så fixade jag den här uppgiften också. Fick faktiskt positiva kommentarer för bilden. Skööönt!
En av bilderna:



Helt slut efter dom här fotolektionerna. Det bara snurrar i huvudet. Har tänkt att åka till Birsta för att leta reda på en halsduk och varmatröjor, men har inte orkat. Så trött i huvudet vid fyra så man vill inget annat än att åka hem. I morgon har vi målning..så kanske efter det..Vi får se

*rock on*

Fotouppgift...

Jag överlevde! Tänkte vägra först, men Matilda peppade mig och Linn visade mig hur Mac datorerna funkade så tillslut lämnade jag fram min USB.
Det gick bra, ingen sågning vid fotknölarna den här gången *puh*
Uppgiften var att fota en bild med något blått.

Resultatet:


Hade riktigt roligt när jag målade på mig själv. Gick tokfort och resultatet blev bättre än jag hade förväntat mig. Flera hade svårt att förstå hur jag bärt mig åt, vilket var kul. Har fler roliga ideér på kroppsmålningar *smile*
Hur det såg ut och några övrig bilder:


I morgon är fotouppgiften: Par
Fotade lite på innebandyn..tror det blev bra annars har jag ett ess i rockärmen den här gången.

*rock on*

Helt slut... ...

resize_image_397 (MMS)

Helt slut... Kroppen värker och de känns som mina luftrör är sugrörstunna. Drygt att vara så otränad. Vi vann inte matchen igår heller men vi kämpade kanon. Matchen var jämn fram till slutet av 2a perioden. 7-4 slutade den iaf. Jag gjorde ett mål iaf vilket var kul. Så kul att spela! På kvällen sen blev de lite utgång med tjejerna. Gillar Sundsvall lite mer igen..men idag var de jobba som gällde. Känns som om jag är överkörd av ett tåg nu..Tur jag har en skön soffa! *rock on*


Jag vill åka hem. Till Bollnäs. Till try...

Jag vill åka hem. Till Bollnäs. Till tryggheten. Har glömt allt bra med Sundsvall ikväll. Orkar inte vara vuxen. Vill bara släppa allt och försvinna. Ibland förundras jag över ju hjärtat kan orka. Saknar alla så fruktansvärt mycket! *rock on*


En dag mitt i veckan...

Onsdag...
Sitter hemma hos NiZse med en öl brevid mig. Hon håller på att fixa sig inför kvällen.
En liten mitt i veckan fest känns skönt. Ut och dansa och bara glömma vardagen.

Inte för att det är nåt fel på min vardag egentligen. Måla, teckna, umgås och spela innebandy..
Det är bara det att det börjar bli höst, om några dagar skulle Sarah flyllt 27, alla känslor och tankar går på högvarv.

Varför är det alltid roligare att göra det man vet att man inte borde göra? Jag vet att jag inte borde men ändå så gör jag det hela tiden. Sms å allt..Men det känns juh bra?

Börjar gilla Sundsvall mer och mer, vilket känns bra. Fler härliga människor i klassen och roligt att gör nåt mer än att hänga i på samma gamla ställen i Bollnäs, även om jag saknar alla min vänner i Bollnäs så hjärtat nästan brister.
Hade dom varit här hade livet varit underbart.
Men nu blir det röj på dansgolvet iaf. Ses i dimman!

*rock on*

Lyssnar på: A Drop in the Ocean - Ron Pope // Gubben i Lådan - Daniel Adams-Ray

Fotboll ikväll. Sundsvall-öster...

dsc00182 (MMS)

Fotboll ikväll. Sundsvall-öster. Kallt men kul! *rock on*


RSS 2.0