Min rosett...

Nu finns det bildbevis, för Emmas skull:

 

Fin va? *smile*

 

Nu bär det strax av..förfest på SJ-kåkarna och sen är det Engmans Kapell på Tranan. Hoppas på en kul kväll..

*SKÅL*

 

*rock on*

 

Lyssnar på: The Wicker Man - Iron Maiden // Kings and Queens - 30 seconds to Mars // Blood on My Hand - Used

 


Helt beroende...

Så var lönen bort...Lika fort som man fick den är det borta med vinden.
Eftersom allt känns så deprimerande i kyla så tog Emma och Jag en shoping runda på stan. Emma skulle ha kläder till helgen och jag skulle BARA köpa biljetter till Engmans Kapell, det blev inte riktigt så...
Ett diadem med en rosett på, japp rosett! Folk som går ut på lördag kommer att få se den på då *smile*
Lite smink och nödvändiga hårvårdsprodukter...sen vela Emma gå in på den nya skobutiken. Jag sa nej först men vek ner mig tillslut...
Det slutade med att dom här fick följa med mig hem:

6 centimeter klack som det stod Sara på överallt. Jag kan verkligen inte gå in på en skoaffär utan att köpa nåt. Jag har så sjukt mycket räkningar den här månaden, så jag kan inte precis strö pengar runt mig. Fast jag äter hellre ett paket nudlar än att låta bli att köpa dom där skorna. Man prioriterar olika men det kommer att svida i slutet av månaden...

*rock on*


Världens bästa Turbo Tyson...

fantastiska Turbo Tyson!

Jag var så tjurig hela veckan att vi skulle åka till Romme och tävla. Tyckte Turbo mötte hårt motstånd och vela inte tillbringar mig fredag i en hästbuss. Hade redan tagit ut förlusten i förskott, det hade flera andra också redan gjort. Jag skulle vara jätte nöjd om han fick sista pengarna. Så kliver turbo ut på banan och motbevisar alla!

Första varvet gick på 12,5! Turbo satt perfekt tredje invändigt...men hela tiden tänkte jag att han skulle få mjölksyra och tvärstanna, men istället så kämpade han på hela vägen in i mål och han var bland dom som gick fortast över upploppet. En fin 3:e plats blev det! Totalt överförväntan! Så glad efter det *smile*

Efter loppet sa kusken att han nog vunnit lätt om inte Tuben "hängt på ena tömmen".. Så nu blir det lite välförtjänt vila och rundsmörjning.

Turbo i Trolldalen, i somras. Fotat med mobilen

(Red mitt första licenslopp för montén igår på Fiffin, mer om det kommer)

*rock on*


Bollnäs/Alftas egen blogg...

Vi har fått en egen blogg!

*rock on*

Planering inför sommaren...

Snön ligger meterhög ute och man kan inte göra annat än att längta till sommaren...
Har börjat få massa mail om kommande festivaler, vilket gör att man längtar ännu mer till sommaren! Nu är juh frågan vilken/vilka man ska välja.

Dom jag väljer mellan (just nu iaf):

-Getaway Rock Festival Gävle 8-10 juli
-Metaltown Göteborg 18-19 juni
-Sonisphere Stockholm 7 augusti
-Rockweekend Söderhamn 8-10 juli
-Peace and Love Borlänge 1-3 juli

Metaltown har jag varit på en gång, bästa jag varit på någonsin! Fast det kan bero mycket på att In Flames vart helt fantastiska! Vela gå förra året också men fick ingen med mig då...

Peace and Love har jag också varit på, bra den också, men hade väl inga "super-artister" i år. Samma sak med Rockweekend, som nu är flyttad till Mohed, Söderhamn. Vilket är lite drygt.

Getaway är en helt ny festival men men schysst line up. Sonisphere vela vi åka på förra året också men det blev tyvärr inget. Även dom med riktigt bra line up, men tyvärr så är det bara en dag...

Hmm...krävs lite funderingar. Gratis är det inte heller. Brukar även dyka upp nå fler festivaler senare. Ge mig sommar!!

 

*rock on*



Innebandy, lagfest och lite till...

Bilder från lördagen:
Lirade match mot Sunsvall Ungdom. Spelade som kråkor men vi vann med 7-3 iaf! Och jag gjorde ett assist.
Det märktes å kändes att jag varit sjuk. Inte alls nå tryck i benen och ännu sämre bollkontroll än vanligt. Tur att vi är bättre fast vi spelade dåligt.
Efter matchen firade vi seriesegern och matchen med skumpa och pommac!


På kvällen blev det lagfest hemma hos Klingan. Där det sjöngs Singstar och spelades kort. En jätte trevlig kväll som slutade mycket senare än vad jag räknade med. Hamnade på Tranan med Jossan och var kvar till tryckarna började vid två. Sen somnade jag efter fem och väckarklockan ringde halv sju! Det kostar att ligga på topp *smile*
Men roligt var det!

Alla bilder komemr från Åsa:)

*rock on*

Störtskönt fredagsmys...

Snart är det lördag och jag borde sova...Kan inte. Så mycket jag vill göra istället för att gå och sova.

Hela kvällen har jag tillbringat hemma hos Linnea. Vi körde en tjejkväll tillsammans med Fia, Jossan och Sara K.
Linnea bjöd på en ljuvlig tacopaj. Åt så mycket att man rullade fram efteråt!
Mycket prat om allt i livet och många skratt. Tur att Linnea har en stor soffa *smile* Vi hade tänkt att spela Wii, men så långt hann vi aldrig *haha*
En riktig mysig fredag för en gångs skull med ett härligt gäng!

Tänk om livet kunde kännas så här bra jämt. Stundtals var det som om allt det onda var totalt bortblåst...
Vilka underbart sköna vänner jag har!

I morgon blir det tufft *suck* Väckarklockan på 05.30...

*rock on*

Sjuk...

Jag hatar att vara sjuk *suck*
Efter drygt fyra veckors intensivt hostande åkte jag in på akuten i lördags..
Läkaren lyssnade på mina lungor och konstaterade: "De här lät inte riktigt bra"
Prognos: Akut Bronkit.
Så nu äter jag jätte stark hostmedicin och antibiotika. Känner mig mycket piggare men det går segt...

Hoppas bara jag är pigg till helgen. Kommer inte vara ledig en minut då: Jobba-Match-Segerfest-Jobba-Tävling i Östersund...kanske inte så konstigt att jag aldrig blir frisk *hehe* By the way så ska jag drick Pommac hela helgen, men vi måste juh fira segern i den första serien! Bara en förlust på alla matcher!

 

*rock on*


Paranormal activity och totalt livrädd...

I natt sov jag med lyset på, i soffan framför tvn där Kenny Starfighter rullade. Herrejävlar vad rädd jag var att somna!

Innan det hade vi kollat på just Paranormal Activity. det är verkligen inget för den med svagt hjärta eller dåliga nerver! Den skrämde verkligen livet ur oss iaf. Så obehagligt när man aldrig riktigt vet vad som kan komma att ske och man sitter och skrämmer upp sig själv..

Men till det som nästan skrämde mig till tårar:
Efter att Erica släppt av mig hemma strax innan midnatt gick jag runt i lägenheten och donade lite, vattnade blommor och så. Kom på att jag glömt mattorna på balkongen och gick ut för att hämta dom. Sen gick jag tillbaka till köket..
När jag kom till hallen ser jag hur ytterdörren står vidöppen!!!

Jag blev totalt iskall och kunde inte andas...var det nå här? Hade det varit nån här? Mänskligt? Andar?
Det var så det började i filmen..Blev helt knäsvag och slet upp mobilen för att ringa till Erica. Var helt panikslagen när jag pratade med henne. Låste dörren och kände på den 1-2-3-4 gånger så jag var säker på att den var låst.
Efter det gick jag runt lägenheten och kollade varenda skåp och vrå! Tillslut började jag lugna ner mig och vi kom på att jag inte stängt dörren ordentligt och att den gick upp när jag öppnade balkongdörren, jo så måste det ha varit, hoppas jag...

Ja jag är väldigt lättskrämd men det där var otroligt obehagligt. Får se om det går bättre att sova i natt...

*rock on*

Trettondagsafton och julgransplundring...

I går var kanske den bästa kvällen på mycket länge!

Fick fint besök frän Hudik av Celie och Linda.
Hade liten förfest sen hemma hos mig innan vi åkte ner på Tranan vid tolv. Dansade hela kvällen tills musiken tystnade och det var dags att fixa en taxi hem. Grymt kul på Tranan för en gångs skull!
Efter det blev det efterfest då vi kastade ut julen, bokstavligen, från balkongen *haha* På morgon var det barr i hela lägenheten, det var inte lika kul..


*rock on*


Fantastisk film...

Igår såg jag en av dom bästa och mest otroliga filmer jag någonsin sett: Avatar!
Den var vacker, svinlande, underbar och helt fantastisk!

Det började inte helt smärtfritt, och det var nära att det inte blev någon bio... Normaltsätt tar det drygt en timme att åka till Gävle, men eftersom vi anade att alla fjällturister skulle vara på väg hem la vi till en hel del extra tid...men det räckte inte! Det gick stundtals i 15km/timmen på E4an!

Så när vi insåg att vi inte skulle hinna ner i tid fick vi ringa till bion och fråga om det gick att bok om till den senare visningen. Det gick som tur var bra. Strax innan 6 kom vi ner till Gävle. 18.45 började visningen vi skulle ha gått på...så nu hade vi ca 3 timmar att döda i Gävle en mörk söndagkväll. Klockan gick otroligt långsamt men tillslut blev hon nio och vi fick komma in i salongen.

Sen satt alla tre; jag, Johan och Frida, helt saliga i nästan tre timmar. Vilken otoligt film! Jag hade höjdskräck flera gånger under filmens gång, och nu såg vi INTE den i 3D-format *smile*
Tiden bara flög fram, och det slutade med att både jag och Frida satt med randiga kinder. När vi gick ut därifrån var alla tre helt uppspelta. Herregud vad bra den var!!


Ni måste bara se den!!

*rock on*

Lostprophets...

Det nya året får inledas med Lostprophets nya låt:



Den får mig att se fram emot ett positivt år, det bara känns i kroppen att nåt kommer att hända år. Hoppas man får rätt för en gångs skull.

Idag är egentligen en mörk dag. Det är dagen då Sarah lämnade oss. 2004 var det, och nu är det otroligt nog 2010. Tiden tar ingen hänsyn till det som har hänt..
Det är lika jobbigt fortfarande men på nåt sätt måste livet gå vidare ändå..Jag insåg inte det förän alldeles nyligen..

-{Sarah Pettersson R.I.P}-
1983-2004

*rock on*

Gott Nyttt År...

..och god fortsättning!

 

För alla bilder från jul och nyår klicka här--> PIXBOX

 

*rock on*


RSS 2.0