Innebandy och brännboll...

Igår skede lite av historia...
Bollnäs/Hertsjös nya damlag hade sin första träning!

Vi var cirka 15 st, hälften nya unga tjejer och resten var gamla Bollnäs/Alfta spelare plus några till gamla Hertsjöare.

Jäklar vad roligt det var att träffa alla! Framför allt Berggren, men även alla dom andra. Blir tufft nu, om jag skulle välja B/H,  vem ska jag spela back med? Jossan eller Emma? Vi får kanske bilda en lina framåt istället*haha*
Och Pecka som tränare också, DET är nåt riktigt bra.

Så valet kommer inte bli enkelt, vilket lag jag ska spela med nästa år. Först och främst får jag se vilken skola jag kommer in på..men måste redan nu börja fundera hur hårt jag är villig att satsa. Väljer jag Söderhamn vet jag att det blir stenhårt och superseriöst, men samtidigt kommer det var jätte kul och en utmaning, kanske sista chansen att nå något högre..Sen har vi juh Timrå/Alnö, som det fortfarande verkar oklart med hur det blir..sen ligger ju hjärtat i B/H. Tror jag har chans att utvecklas i alla lagen, brukar bli så med ny tränare..
Den som lever få se...

I kväll har jag, Frida, Erica och Johan varit på Långnäs och hängt. Skjutit lite bollar och fikat lite. I år ska vi börja träna i tid så vi är i toppform till sommaren *haha*  Riktigt härligt! Långnäs är lätt den bästa platsen i Bollnäs. Har redan fått massa frågor om sommarens brännbolls yra. Längtar redan..



Har fått klart med sommarjobb också, vecka 26-30 hos Tomas Lönn. Så hela juli men har självklart sett till att få ledigt till yran. Känns bra att veta datumen.

Nu återstår bara frågan om jag ska åka till Sundsvall i helgen eller stanna i Bollnäs...


Påsken som gick...

3 dagar med fylla och fest.
2 dagar med jobb.
1 jäkligt kul bilfärd.
2 dagar med mängder av folk.
3 dagar med sol!

Vi börjar på fredagen då jag första hamnade ute hos Källänge innan vi åkte till Bolle och Tomas och Eve. Hela kvällen blev lite oplanerad sen Emmas hund Elvis blev ormbiten och dom fick åka akut till Falun! Ett tag lät det som om han inte skulle överleva..men som tur var gjorde han det och Emma kunde följa med ut, bättre sent än aldrig.
Kvällen avslutades på Tuppens. Jag hade så otroligt roligt, synd att kvällen går så fort. Hinner aldrig prata med alla människor. Träffade mängder av folk jag inte sett på hela året. Avslutade kvällen på bästa sätt sen!

lördagen var det släktmiddag som gällde. Pappa fyllde 60 förra helgen så nu skulle det firas.
Det blev grillat och tårta. Jag var så sjukt trött men maten smakade iaf.
Vi sju tiden rullade jag in till Frida för ännu en fest. Det var lite segt till en början, tog det rätt lugnt sen jag skulle jobba dan efter..
Absolut roligast blev det sen när vi åkte runt med Hjalle och Källänge i deras "truckar". Källänges bil är stor men Hjalles Dodge är enorm! Typ stege för att ta sig in i den *haha*
Vi hade planer på att gå in på Tranan vid tolv men kön ringlade sig då runt hörnet, och sen det var roligare att åka med grabbarna så tog vi ett varv till i bilarna. Lät som åska när vi rullade fram! Vi åkte bland annat upp på Bolle berget och njöt av utsikten. Bollnäs är galet veckert upp i från. Det var otroligt stjärnklart också.
Vid ett gick tillslut jag och Erica in på Tranan, men jäklar vad folk det var! Fullsatt! Gick typ en meter åt gången innan man träffade någon att prata med. Synd vi kom ner så sent. Hann inte riktigt utnyttja kvällen till fullo..Somnade hos Frida vid tre för att kliva upp tre timmar senare och åka till stallet..

Söndagen gjorde jag ingen nytta alls mer än att sova och jobba, sen blev det grillfest ute i Fly hos Niklas och Gugge. Skönt värre i solen, bara myggorna, som var gigantiska, som var jobbiga. Vid halv tolv rullade vi in på Tranan, denna gång var det nästan folk tomt! Tråkigt nog..vi fick rabbatt bara vi gick in men efter någon timme drog vi hem.

Jobbade idag också, sov sen en massa och nu blir det seriepremiär för brors fotbolls lag mot Söderhamn på Solrosen. Efter det eventuellt den obligatoriska filmkvällen *sweet*

Bilder från i helgen:

  
  




  
  


Sista bilderna i fotokursen...

Äntligen är det slut på skiten, och vi slipper Mr D. *sweet*

Men den här redovisningen gick riktigt bra. Fick ingen ingen speciell kritik, men det ändrar inte min uppfattning om Mr D som den mest opedagogiska människa jag träffat..

Det var iaf riktigt kul att ta dom här bilderna. Önskar mig nu ett nytt objektiv och ett stativ i födelsedags present *hehe*


Påsklov...

Back in Bollnäs och Påsklov i nästan två veckor! Känns riktigt bra!

Kommer antagligen inte bli så mycket ledighet men vad gör det när man ha roligt?
Måndagen började direkt med jobb och 3 starthästar på Bollnäs travets fina oval, med blandade framgångar. Ali var tvåa från ledningen, Malin var 6:,a efter nästan hela sista varvet i tredje spår då hon gick 12, 5! Aloxe fick dödens och blev utan cash, men det var en trevlig kväll.

tisdagen var det jobb som gällde innan jag på kvällen åkte för att provträna med Söderhamns IBF...
Var väldigt nervös i början. Det var ett galet tempo mot för vad jag är van vid! och stenhårdapass! Men det flöt på helt okey. Jag var duktig på det jag kan och dålig på det jag alltid varit sämre på, så inga konstigheter. När vi började spela tyckte jag det gick som bäst.

Efteråt så lät allt positivt så det var kul. Framför allt var det kul att träffan Lillen och Vickan! Osså Malin och Milla såklart, men dom första två har man juh "vuxit upp med" *haha* Saknade Sigge där bara.

Iaf så har jag ingen aning om hur det blir i höst. Allt hänger på vilken skola jag kommer in på..Gävle eller Sundsvall. Efter det kan jag bestämma mig för vilket lag kan kan spela med..
Vill juh absolut helst spela i divison 2. Söderhamn är juh ett topp lag just så så det skulle göra det extra kul att byta dit.
Men skulle jag få önska så önskar jag att Bollnäs/Alfta återuppstod..om så för bara en säsong.

Onsdagen jobbade jag halvdag, vilket var soft då jag hann glida in till Bollnäs för att inhandla biljett och alkohol inför helgen. Plus att hinna med en fika på Roy's innan jag gled hem igen för att tvätta min extremt lortiga bil.

KIAN före och efter...





I morgon är det ännu en halv dag på jobbet, får se vad jag hittar på efteråt. Måste måla klart en tavla iaf. Hoppas på mjukglass inne på stan sen. Eventuellt spana in Fridas lägenhet..


Bilder från Royal Rebublic...

Bilder från Royal Republic som jag hittade på mobilen!

Adam rockar loss

Trummisen Per härjade så mycket att han gick i taket!

Hannes river loss


Fixade ett örhänge av plektrumet jag fick! *nöjd*

Royal fucking Republic...

Dom var helt jäkla amzing igår! Fan vad underbart bra dom var!
Efter mycket strul fram och tillbaka så fick jag till slut med mig Linn och Madde på Royal Republic.

Jag och Madde hade en grym förfest, hade nog lösningar på alla världens problem just då *haha*

Sen rullade vi ner på Royal och röjjde verkligen järnet! Snacka om att det var tur att jag tog converse skorna! Vi hoppade hel konserten. Våra fötter var mer uppe i luften än på backen. Vi spränade loss totalt i publiken! Jag var så sjukt svettig! *haha*
Hel nöjd att jag fick ett plektrum med mig hem!!

Royal är ett av dom bästa live banden jag sett! Dom utstrålar så mycket energi och det är omöjligt att stå still när dom röjjer så mycket på scen.

Halvvägs in i konserten klädde alla av sig typ. Både på scen och i publiken *haha* Sen i slutet fick Adam alla i publiken att sätta sig ner för att sen hoppa upp på komando. Mina ben skakade så mycket av mjölksyra då så jag nästan dog. Benen har haft en hård vecka.

Men satan vilken bra kväll det var alltså! *nöjd tjej*

Sen idag har jag varit på Norrporten och fotat när Sund 2 spelade mot Holm. Tyvärr losade Sund med 2-1.
Efter det gled jag hem och gjorde tacos och hade sjuk ångest  över att jag inte var i Malmö just idag...

Första gången på sju år Emma och jag missar Sm-Finalerna i Innebandy *suck*

Tittade på Sm finalerna och såg Djurgården vinna sm-guld mot IKSU för damerna. Sen efter lirade herrarna i årets mest spännande match!! Warberg och Storvreta var sjukt jämna och det blev mycket mål. Matchen gick till förlängning och straffar innan det avgjordes.
Jag stod upp hela Sudden och när det blev dags för straffar hoppade jag mest runt och tjöt något i stil med "Viktor, gör dig stor för i helvet", "NEEEJ", "JAA", "Sätt den!" *hahaha*
Herregud vilken match det var! Grymt spännande och det bästa var att Storvreta fick vinna i år igen!

Nästa år ska vi bara åka!




Hannes Öhman
var överlägset bäst! Viktor Klintsten lika facinerande i målet som vanligt! Mika Kohonen lika kylig som vanligt, och hur många andra klara att spela med en spricka i handleden i ett slutspel?!
Fredrik Holtz som kämpade som en tiger, osså sen resten av hela Storvretas lag, så härlig seger!

Åhh vad jag vill spela match just nu!


After work med Madde och Matilda!

dsc00527 (MMS)

After work med Madde och Matilda! Grymt gott! Nu laddar vi för Royal Republic *Yahoo*


Intensiv vecka...

Tror seriöst att jag börjar få finnar av stress. Jag som nästan aldrig har det men nu har jag flera osnygga röda prickar.
Men nu äntligen kanske det kan börja lugna ner sig lite. Har sökt klart dom skolor jag vill gå på iaf. Tror inte att jag kommer söka något annat.
Lämnade brevet med arbetsproverna till Högskolan i Gävle i morse...Hoppas bara dom kommer fram i tid och att dom är tillräckligt bra. Bilderna på arbetsproverna ligger på "sararoosart"



Annars har veckan varit rätt härlig. I måndags var bara soft dag i skolan och sen på kvällen stannade Krille till, på väg hem från Skellefteå, och vi käkade jätte god mat på ett indiskt ställe som hette Tandori. Blev värsta romantiska när servitören kom och tände ljus och allt *haha* Tror det var bara vi i restaurangen typ.

Sen har det varit måleri som gällt resten av veckan och på kvällarna har jag slitit med arbetsproverna. Känns så skönt att det är över. Nu är det bara att vänta...

Igår var jag in till city på kvällen tillsammans med Madde, Victor, Ann och Matilda. Vi tog några öl på Irish innan vi laddade våran Nikons, och Anns Canon, och gick ut i mörkret för att fota inför måndagens redovisning. Blev många skratt den kvällen, synd det var så kallt bara. Roligast var det när Matilda skulle köpa två sodavatten i baren, bartendern säger att dom kostar 50:- st (!!) Jaa, säger Matilda utan att reagera, tog någon sekund innan hon förstod att han drev med henne- Vi bröt ut i skratt allihopa. 

Bara ett stort problem kvar sen: att hitta en ny lägenhet! Verkar sjukt svårt här i Sundsvall *suck*
Men snart får jag åka hem till Bollnäs igen! Träffa alla jag saknar så mycket...




Sundaynight...

Jäkligt slög helg har det varit.
Blev utgång båda dagarna, då fredagen var helt oplanerad.
Gick på Pipeline tillsammans med Linn, Jonathan och Adele. Adeles killes band spelade där: Pale
Efter spelningen gick vi hem till Adele och Anders för att festa.
Jag och Linn rullade ner på krogen vid ett, hamnade på Allstar, inte mycket folk men vi hade roligt ändå. Dom som var där var rätt roliga. Efteråt gick vi tillbaka till "förfesten". Blev kvar där ända tills solen började gå upp igen. Riktigt trevlig och spontan kväll!

Dagen efter hände inte mycket. Borde ha gjort en massa men gjorde inget *suck*
På kvällen blev det förfest hos Madde innan vi hamnade på Allstar igen, den här gången var det mycket folk men väldigt tråkigt. Musiken var kass och folk var stela. Hände inget som är värt att nämna drabbades av en släng av hemlängtan, vilket även har drabbat mig ikväll...
Längtar hem...
Ska aldrig mer klaga på musiken på Tranan heller.

Har gjort lite vettigt i dag iaf. Jobbat på arbetsproverna och tittat runt på massa olika lägenheter, och anmält mig till högskolan i Gävle. Har även varit ute och fotat till workshopen i morgon. Blev det bra? *haha* knappast men har iaf lite bilder...alltid något.

Så les att livet bara består av massa måsten och andra vuxen grejer *suck*

Och inte blir det några Sm-Finaler i Innebandy i år heller...*suck* Min och Emmas svit på 7 finaler i rad spricker. Fan att dom flyttade till Malmö...

Fick reda på att Turbo fortfarande lever borta i Finland. Det värmde lite i själen. Saknar honom mest av alla, han och Mark *suck*
Ny vecka nya tag...



Turbo Tyson i ett somrigt Växbo


Vårkänslor vs ångest...

Känslorna varieriar mellan ångest och vårkänslor!

Orsaker till ångest:
-Artebtsprover till serietecknarskolan
-Snart slut på skolan..så skills vi alla för vinden.
-Vad händer i höst? Vilken skola kommer jag in på och vilken stad kommer jag att bo i?
-Hur ska jag göra med lägenheten? Säg upp den nu eller chilla?
-Kommer jag få lägenheten på Södermalm (Sundsvall)? och vad gör jag om jag får den?
-Pengar pengar pengar..måste jobba som en liten slav i sommar för att få allt att gå ihop och för att få råd att göra nåt roligt också.
-Vilken festival ska man välja i sommar?
...osså lite till djupare saker.

Orsaker till vårkänslor:
-Sol!
-Värme!
-Converse
-Mjukglass
-Bultande hjärtan
-Bara upploppet kvar innan sommaren!
-Bra musik

Sen för att fira alla pengar jag får tillbaka från skatteverket investerade jag i 6 ny filmer (till ett pris av 200:-)
Dom blev: Scareface, Caritos Way, Clockwork Orange, Kick Ass, Inception och Boondock Saints II *FYND*
Första filmerna jag köper för i år, rekord för min del.

Hade vela åkt till Stockholm och gå på konsert i helgen..


Macgyver, mjukglass och maskerad...

Vilken dag!

Jobbade ut med hästarna i Norrhassel idag. Allt flöt på bra, ovanligt bra. Var klar innan tolv och tog det lugnt en stund innan jag skulle ta pållarna från hagen. Då upptäcker jag en sak:
Biljävlen är låst!! Med nycklarna innut i!

Jag låser aldrig bilen på jobbet, måste ha kommit åt knappen när jag stängde dörren på morgonen eller nåt liknande..
Svor alla fula ord jag kunde i två minuter innan jag börjad samla mig och funder på vad jag skulle göra. Det är inte första gången det händer..så lite erfarenhet har jag.
Tog tag med händerna och bände upp dörrkarmen så mycket jag orkade, så det blev en liten glipa.
Sen tog jag stålhandtaget från en hink, böjde till och rätade ut det så det skulle passa in i dörren hyggligt. Sen började jag fippla...jag var så nära flera gånger men slant precis innan den åkte upp! Var så frustrerande! Tillslut koncentrerade jag mina sista krafter. och svor lite till, då äntligen hoppade knappen upp!! Glädjen var total!!

Kände mig som Macgyver och var rätt stolt över mig själv att jag lyckades med att få upp dörren helt själv *haha*


Efter det åkte vi ut till Alnö och hälsade på Victor på Ögrillen, och åt årets första mjukglass! Den smakade ljuvligt! Riktigt trevligt tur.

En "Sara special"
(mjukglass, tuttifrutti strössel, maränger och hallon sås!) Löövely
Efter det rullade jag till Ljusta där nästa Victor väntade på att få bli sminkad. Han skulle på maskerad, så avundsjuk! *haha* Alla skulle vara utklädd till något som började på samma bokstav som sitt namn. Victor skulle vara en VM-spelare från Finland, med full hockeyutrustning! Så som hockeyspelare brukar ha, sminkade jag en rejäl blåtira på honom. Blev riktigt bra, kan nog lura en hel del folk ikväll *haha*
Måste styra upp en egen maskerad nu snart! Blev riktigt taggad.

Film nu och massa jobb i morgon...Whooop whooop!








RSS 2.0