Globen, innebandy och party...

För 7:e året i rad åkte jag och Emma ner på SM-Finalerna i Innebandy!

Fredagen bestod av shoping, hittade en hel del kul. På kvällen åt vi mat med några andra från laget på Kellys Bar. Dom andra vela gå hem och sova sen men jag och Emma hade bara värmt upp, s¨vi drog vidare och hamnade tillslut på Anchor. En rätt lugn och trevlig kväll.

På lördagen var vi rätt trött men tillbringades hela dagen i Globen. Först var det dags för damernas final:

IKSU - Rönnby IBK

Efter en svängig match (5-1 Rönnby i 2:a perioden) stod 6-6 efter full tid och även efter förlängningen. IKSU sköt 47 skott på mål mot Rönnbys 19! Rönnbys målvakt var riktigt duktig.

Efter straffarna där IKSU var värdelösa vann Rönnby till slut.

I herrarnas final möttes:

CaperioTäby - Storvretas IBK

Matchen var lite halvseg men efter tre perioder var det klart att Storvreta, helt rättvist, var Svenska Mästare efter siffrorna 5-2.
Storvretas målvakt, Viktor, är riktigt snygg och duktig. Han var rolig att titta på också, var väldigt laddad och stod sällan stilla en längre tid, eller så kände han på masken eller kollade byxbenen..

Efter finalerna blev det efterfest på Annexet vid Globen, där vi dansade hela natten lång. Tre stängde stället och vi var nog bland dom sista ut. Absolut roligaste Efterfesten på flera år! Dj var kanon bra, mycket blandad musik och så fort han satte på "en dålig" låt så folk började droppa av från dansgolvet mixade han genast över till en ny låt. Vi dansade nog i två timmar i sträck! Så roligt!

På söndagen var vi rätt trötta, slitna och fattiga men det var det värt! Ett år kvar till nästa gång nu...

Alla bilder finns på PIXBOX





*rock on*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0