VI VANN!!

Hertsjö-Ankarsvik 7-3

Känns så otroligt underbart! Är helt slut både fysiskt och mentalt. Det har varit en långhelg med både jobb och alldeles för lite sömn...

Ankarsvik såg på förhand ut som det starkaste laget. Dom hade inte förlorat en match på hela säsongen och ställde upp med 3 femmor plus några avbytare, lite skillnad om man jämför med oss.

Taktiken till och börja med var att vi skulle försvara oss och gå på kontringar.

Deras taktik verkade vara att springa som 17 och slänga in bollar från halva plan och sen gröta och hoppas på det bästa.

Trots ett grymt försvars spel lyckas Ankarsvik göra det första målet i matchen. En av tjejerna slänger iväg ett halv löst skott som studsar lite olyckligt framför Emma i målet som inte ser nåt.

Men sen gör vi 3 mål på raken. Två av Lillen och ett av Vickan.

Inför andra var jag sjukt nervös. Kändes som om matchen kunde gå åt vilket håll som helst.

Hatar att byta sida också. Allt blir så besvärligt av nån underlig anledning. Känns genast bättre när man byter tillbaka.

Andra perioden var nog en av dom längsta vi spelat. Ankarsvik börjar perioden med att göra två mål, men bara 6 sekunder efter deras andra mål tystar Vickan deras jubel med ett snyggt mål. Sen sänkte Leeken dom ännu mer med sitt snygga mål. 5-3 stod det när det var dags för paus...

Hela andra perioden var rejält svängig men vi vårat starka försvar höll tätt och lagandan var stark. Alla hjälptes åt, även om man ibland trodde man skulle svimma av syrebrist.

När vi passerade motståndarna vid sidbytet hörde man mycket gnäll och klagande. Det var som musik för en annans öron. Då kändes det som att vi skulle fixa det och vinna matchen.

Ankarsvik tryckte på ordentligt hela perioden men utan resultat. Vi var rejält tillbaka tryckta och stressade ett tag men det rede ut sig. Lillen åkte på en utvisning i mitten av perioden, vilket vi klarade av ganska bra. Dom fick egentligen bara till ett farligt skott.

Jag har positionen längst bak i boxen och Ankarsvik hade en rejäl tjej framför mål. Fick ta ifrån tårna för att orka rubba henne. Tur att domarna inte var så hårda, fick knuffas som vi vela framför mål.

I den 16:e minuten slog Vickan in 6-3 målet och då började man få segervittring. Även om Ankarsvik öste på mot mål så kändes det mycket lugnare och vi var inte lika stressade.

Lillen satte sista spiken i kistan när hon målade för tredje gången i matchen och fixade slutresultatet: 7-3.

Det var rejält jubel när signalen ljöd och vi hade spöat serieledarna! Det var till och med så publiken jublade. Våran publik brukar inte var så stor och inte så högljutt heller.

Jäklar vad kul det var att spela. Det var en lång match och nu värker fötterna men det var så värt det! Vinst smakar alltid bra...nu är det juluppehåll ett tag innan serien vänder och vi möter Ankarsvik borta på tretton dan. Får se hur det går då.

Nu ska jag bara njuta framför en bra film med en chips påse. Ibland är inte livet så komplicerat *ler*

*rock on*

Lyssnar på:  Alter Bridge - In Loving Memory // Hardcore Superstar - Sorry For The Shape I'm In // Heart - Barracuda