Bandit-kryssning, öl och grym musik...

Det har nu gått två dagar sen den vilda Bandit kryssningen i helgen och jag har fortfarande inte hämtat mig. Skulle lätt kunna sova en hel vecka utan problem som det känns. Sååå trött, men det var såå värt!
Tänk er att vara inspärrad på en jätte stor båt med bara massa rockers och grym musik! Ibland kan inte livet bli så mycket bättre *hehe* Det kändes som en enda lång rolig klassresa, sen är nog hårdrockare ett otroligt trevligt folkslag!

Resan:
Lördag:
-13.00:
Låser lägenheten och börjar uppsamlingen av allt folk. Först Emma och Jonte på stan, sen Frida och Lina på Ren.
Styr med full gas mot Söderhamns Resecentrum. Jag är som vanligt väldigt stressad och svär åt dom andra "söndags-bilisterna"!
-13.50: Anländer till Söderhamn och öppnar första ölen på station. Lugnet före stormen och fjärilarna kittlar i magen. Många andra Bollnäs folk som ska med..
-14.05: Bussen kommer och vi hoppar på utan problem. På bussen sitter ett gäng Hudik och Delsbobor redan men det finns gott om platser. Fortsätter att öla hela vägen ner. Gör 4 stopp under resan: Tönnebro, Uppsala, chaffis-byte och en rökpaus innan Sthlm.
-ca 18.30: Anländer till Värtahamnen i Stockholm. Tur var det för det var slut på våran öl. Går direkt till terminalen och utanför den står en vit Hummer limo! Hur gärna vela inte jag åka i den då?!
Inne på treminelen träffar vi folk vi känner till höger och vänster bla Jessica Rudholm. En rolig överaskning. Sen fick vi vänta och vänta innan vi fick gå ombord...
-ca 19.10: Började dom släppa på folk och sakta med säkert kom vi ombord på den jätte stora M/S Galaxy. Vi hittade relativt snabbt till våran hytt på uppe på våning åtta. Båthyttarna var lite för små för att jag ska var helt nöjd. Känner mig lite instängd där. Direkt efter det åkte vi ner till taxfreen och inför skaffade alkohol innan vi letade oss till en matservering. Sitter och käkar bredvid alla Bandit-programleadare (kan ju alltid impa på någon) *haha*. Sen började festen på riktigt...
-23.00: Bandit Metalizer drar i gång det hela på scen. Vi missar dom första låtarna men ansluter någonstans i mitten av spelningen och öser till "Headbanging schlagerhater". Roligt som faan!
-24.00: Deathstars går på scen. Dom ser så obehagliga ut som jag förväntat mig *hehe* utom en av killarna som såg riktigt bra ut i sitt vita smink och svarta hår, men två av dom andra såg ut att vara hämtade från Sagan om ringens orcher! Det var grymt drag och musiken pulserade intensivt ut genom högtalarna så hjärtat slog dubbelslag.
Så händer det som jag fasar för: En full tjej kommer och dränker min älskade kamera i öl!! PANIK och FLIPP! Allt på en gång. Börjar försöka göra "hjärt och lugn räddningn" på den men det är försent. Den gör några dödsryck innan den helt och hållet lägger av...Sorgen var total...Går till rummet med dom andra för att sörja...Deppar ett tag och tjurar innna vi åter går ner till baren.
-01.00: Raubtier börjar spela, men vi drar till baren efter ett par låtar. Inte min typ av musik..Släcker törsten med ännu fler öl. Efter det flummar vi runt hela båten. Träffar mängder med roligt folk, både känt och okänt. Större delen av tiden är jag iaf på bra humör, gick "vilse" ett antal gånger *hehe* träffar folk från Delsbo, Avesta, Luleå och många andra ställen.
Frida slocknar först, vid ca 2-3. Sista gången jag ser Emma är vid halv fyra tiden, och Lina tappade jag bort och hittade på olika ställen mest hela tiden.
-05.50: Sista gången jag kollar på klockan. Får ett sms av Engström: "Nu är det skapliga spökkkkktimmen:$" Somnar sen...

Söndag:
-08:15: Vaknar första gången när vi lämnar Åbo. 15 personer fick tydligen kliva av båten där *hehe* Jobbigt läge!
-ca 09.30: Vaknar och kan inte sova längre..Öppnar första ölen och tar en dusch. Emma och Frida är vakna. Hittar Lule på golvet utanför en hytt medan Lina är borta.
-ca 11-12.00: Käkar svindyr frukost! Nästan 100 spänn! Ostmacka, juice och en gigantisk kanelbulle. Bullen smakade iaf ljuvligt! Lina dyker upp igen.
-12.00-16.00: Hänger med Kristoffer och hans gäng. Drick öl, snackar skit och hänger på soldäck. Packar väskan och förberder hemresan. Är nervös för att missa Sparzanza. Hoppar över att se Hide the Knives.
-16.00: Äntligen är det dags för Sparzanza! Dom var så grymma och så bra! Vilken röst sångaren har. Shit vad nöjd jag var! Det var en perfekt avslutning på helgen. Som tur var fick jag låna Fridas kamera att ta lite kort med.
-18.15: Tillbaka i Värtahamnen, Stockholm, Sverige. Vinkar hej då till Kristoffer och dom andra. Ser Sparzanza lasta in sina grejer i en svart PT Cruiser med svarta fälgar *Sara helt kär!*
-18.45: Kliver på bussen mot Söderhamn. Vill bara sova, men är ett jävla liv fram till Uppsala då dom flesta nötterna hoppar av och man får sova *tack och lov* Sov större delen av vägen hem.
-22.00: I Söderhamn och KIAn står kvar på parkeringen. Stackars Emma fick vara nykter och körde oss hem.
-23.00: Äntligen hemma, somnar som en stock och sover drömnlöst tills väckarklockan ringer...

Det var ett litet kort sammandrag från resan. Det är redan bestämt att vi ska åka igen nästa gång!
För alla bilder gå till Pixbox...som vanligt

*rock on*

Bandit-kryssning...

I morgon drar vi!
För andra helgen på raken till sthlm. Det är dags för Bandit Boat VII!



Hoppas det blir roligt! Ser mest fram emot att se Sparzanza spela...Wiiii *förväntansfull*

*rock on*

Köks-tavlan...

Äntligen är den klar och på plats. Passade perfekt på väggen. Väldigt nöjd *smile* Orginal bilden ser ni längst ner. Nu måste jag bara fundera ut vad jag ska måla till sovrummet...





*rock on*

Globen, Fest och Innebandy...

Lord Allmighty! Vilken rolig helg det blev!
Nu är man både trött och fattig, men så himla kul vi hade så var det lätt värt! Vela inte att det skulle ta slut!

Var något stressad på fredag morgon när vi skulle åka. Som vanligt fungerade inte min tidsplanering och allt slutade med att jag kastade in väskorna i bilen och körde med full gas ner till stationen, men jag hann med bussen utan problem.

På bussen hamnade jag och Emma längst bak. Det var dom enda två lediga platserna kvar och när Emma flyttade på sig förstod jag varför. Där satt två skäggiga lodisar i trasiga vinterkläder och en varsin 5,2 i högsta hugg.
Jag fick lite panik och protesterade, men satte mig till slut längst in. Men min rädsla var obefogad, dom var snälla och sköte sig. Luktade inte ens illa, vad jag kände iaf.
Vi sov större delen av resan ner så den var ganska händelselös...Emma snarkade som vanligt *hehe*

När vi kom fram fick vi direkt checka in på hotellet, vilket var kanon. Sergel Plaza är verkligen ett kanon ställe! Allt var perfekt. Plus att det ser otroligt lyxigt ut där inne.
Vi bytte lite kläder och la ölen på kylning innan vi gick ner på stan för att shoppa...Mitt plastkort gick varmt i affärerna och när jag var klar fick jag en chock. Hade mycket mindre pengar kvar än vad jag räknat med *hehe* Som tur var löste det sig.
För pengarna fick jag iaf: Två par skor, två st festlinnen/klänningar, 4 slingor löshår (lila och vit) vita solbrillor och ett par svarta jeans.

Efter vi spenderat alla pengarna gick vi tillbaka till hotellet och gjorde oss iordning inför kvällens bravader. Vi skulle till min polare William på hans 25-års fest!
Kände ingen mer än honom där och hade inga förväntningar men kvällen blev riktigt trevlig. Hade planerat att dra vidare på krogen men eftersom vi skulle upp tidigt dagen efter stod vi över. Var hemma efter två nån gång på natten...

Klockan nio var jag klarvaken på lördagmorgon och hotellfrukosten smakade ljuvligt! Sen bar det av ut till Globen!
Vi hoppade båda två på Falun i dammatchen och Warberg i herrmatchen, men tyvärr vann inte nåt av lagen.
Balrog - Falun 4-2 och AIK - Warberg 6-2...men vad gjorde det egentligen. Det var så trevligt och roligt ändå.

Vi kom inte in till city förän vid sex tiden på kvällen. Gick på en restaurang då precis vid vårat hotell där jag åt den godaste mat jag ätit på år och dar: Gratinerad Mozzarella kyckling med svampsås! och en kall Mariestad.
Efter det gick vi hem och gjorde oss i ordning inför krogen...
Celie, Einar och Johan anslöts sig till oss senare under kvällen. Hela helgen avslutades på en rockkrog som hette Anchor. Jag älskade det stället från tak till golv bara jag satte i min fot där inne. Kärlek vid första ögonkastet. Rockers i olika stilar överallt, alla lika trevliga. God öl och bra service. Bra musik hela tiden, inklusive livebandet! Dit vill jag igen!
Plus att Magnus Betnér dök upp där! Bildbevis kommer *hehe*
Har ingen aning om när kvällen slutade och vad klockan var när vi gick hem. Vid Sergels torg tackade vi för sällskapet och vinkade av Celie och dom andra medan vi gick upp för att sova en sista natt på vårat härliga hotellrum.

Söndagen bestod av en god hotellfrukost, trött dimma och en lång bussresa...

Några bilder från helgen:

Mer bilder på Pixbox!
Nu är det ett år kvar till nästa gång... *suck*

*rock on*

Globen...

I morgon åker vi, jag och Emma, för 6.e året i rad!!
Det är äntligen dags för Sm-Finalerna i innebandy i Globen!
Wiiiii vad röj det ska bli. Alkolholen ska flöda och pengarna ska rulla *haha*
Får se om vi är lika taggade på söndag..

*rock on*

Fröjdson...

Igår var en sån dag som fick hjärtat att brista ännu lite till*suck*
På eftermiddagen fick jag ett sms där det stod att Fröjdson var såld, och skulle åka samma dag.
Det hög till i hjärtat när jag läste det.
Även om det är en del i jobbet att hästar försvinner så vänjer man sig aldrig helt. Så tråkigt när det är en av dom man tycker omm och jobbat så hårt med.
Så när manåkte till stallet i dag fanns det bara en tom box kvar, inget mer.
Är tjurig också för att ägarna inte kunde ha förvarnt en, men nu har han borta. Fina Fröjdson...


Fröjdson vid vinst i Östersund

*rock on*

Dungeons and Dragons...

Var in på denna blogg och upptäckte nåt som fick mig att bli på otroligt bra humör och en nostalgi tripp utöver det vanligt: Svenskas

På hans blogg fanns ett klipp med mängder av intron från barnprogram på 80-talet, allt från My little Pony till Transformers.
Lyckan var total när introt till Dungeons and dragons dök upp!

Det var den första tecknade serien jag och min lillebror såg på TV efter att vi fått en parabol! Nu pratar vi tidigt 90-tal.
Jag kommer ihåg precis allt, hur otålig man var när pappa skruvade upp den jätte stora skålformade plastbiten på vägen, och hur spänd och förväntans full man var när han knäppte på TVn första gången. Det var juh hur häftigt som helst att ha så många olika kanaler att välja på helt plötsligt.
Men Dungeons och dragons var det allra första programmet vi såg. Då tindrade våra barnaögon...

Som jag har letat efter serien nu på senare år! Och funderat vad den kunde heta, helt utan framgång. Ingen mer än jag verkade minnas den.
Men äntligen! Drakarna och den onda svarta hästen, allt är precis som jag minns det. Så underbart.
Titta och njut! Så här bra barnprogram görs inte längre.



*rock on*

Idioter och Storm Large...

...vad är det för fel på det manliga könet?! Är så otroligt *!#¤&/#"!!?&%!* less på dom. Varför ska dom göra det så komplicerat?!

Screw this shit!



The one and only: Storm Large! Min idol

"When I was young I learned a game,
Where love and happiness were the same,
Now I'm older and I don't play,
I found out the hardest way,"


Snart börjar festen igen, tack och lov för mina tjejpolare!

*rock on*

Rise Against...

Veckans bästa låt..



Audience of One - Rise Against

"The days blurred into each other
Though everything seemed clear
We cruised along at half speed
But then we shifted gears

We ran like vampires from a thousand burning suns
But even then we should have stayed

But we ran away
Now all my friends are gone
Maybe we've outgrown all the things we once loved

Runaway
But what are we running from?
A show of hands from those in this audience of one
Where have they gone?
"

...Varje dag på väg till och från jobbet...

*rock on*

Sammandrag...

Den här veckan har jag knappt varit hemma i lägenheten mer än för att sova, och jag kan säga att det syns *suck*
Otroligt vad mycket skit man kan dra in. Ibland funderar jag om det är fler männsikor som bor här...

Veckan började med match på Vickans korplag, som vi vann hyffsat enkelt. Var kul att äntligen få spela igen, men vad seg man var i benen. Måste trimma det så man är i form till cupen i maj

På tisdagen var jag på trav med Fröjdson och Mark. Fröjdson galopperade i starten och förlorade många viktiga metrar. Hade han inte gjort det har han kunna varit långt fram. Nu blev han istället först utan pengar, men han gik för fullt över mål så det var positivt.
Mark var trea, vilket man hade varit nöjd med vilken annan häst som helst, men inte med honom. man har så höga förväntningar...Han ska bara vinna det där loppet *suck*
Nu blir det att kolla upp honom ännu en gång hos veterinären och se om dom kan hitta nåt. Nån speciell hälta tror jag inte dom hittar, jag är mer orolig att det ska vara något inombords...
Onsdagen tvättade jag hela kvällen och på torsdag åkte jag på trav med Queen på Gävle. Hon slutade 7:a och 5000:- rikare, var otroligt trög hela loppet och hade ganska hög puls efteråt. Inte helt 100 alltså...men så länge man får pengar måste man vara nöjd...

Nu är det iaf Långfredag och helg. Känns bra. Sitter och väntar på att girlsen ska dyka upp så blir det öl sen för hela slanten. Vet inte vart vi ska, allt har öppet och över allt lirar det bra liveband. Får kolla läget först innan vi bestämmer oss *smile*

Glad Påsk eller nåt.

*rock on*

Projekt Kökstavla...




Som ni ser är den nästan lika stor som mig *hehe*
Tänkte att den bara skulle vara i svart/vit. Ser ut som om det kan bli bra, om inte jag sumpar den. Det är jätte lätt att bli förvirrad och "måla fel". Att det kommer svart färg där det inte ska vara...men än så länge har det gått bra. Förhoppningsvis kan jag bli klar med den i morgon, men ikväll ska vi festa!
CRUCIFIED BARBARA lirar på Tranan ikväll så det kan bli riktigt kul!

*rock on*


Lägenheten..

Här kommer några bilder på lägeneheten. Än så länge är det bara köket och badrummet som är klart. Laddar för att förhoppningsvis göra klart vardagsrummet i helgen, men känner jag mig själv rätt kommer jag ha så mycket annat för mig att det inte kommer bli gjort förän om två veckor *hehe*

Köket:
Är grymt nöjd med resultatet! Måste påpeka att jag har skruvat ihop bord och stolar helt själva *stolt*
Inte för att det egentligen var så svårt. Ikeas beskrivningar är juh gjorda så att en 5-åring skulle klara det.
Sen är det juh en annan sak om man har tålamod eller inte. När jag såg alla skruvarna till köksbordet la jag ner direkt, men efter att klivit över kartongen i två dagar samlade jag kraft och lyckades sen få ihop det utan några problem.

Så hela mitt kök går nu i rött, svart och vitt.
Inga tavlor och sånna prylar är uppsatta än. Håller på att måla en jättestor tavla som ska sitta ovanför köksbordet, om den blir bra..



Badrummet:
Köpte som sagt "trätrall" på Rusta och la in över det "äckel-grå-duschrums-klinkers-från-gymnastiksalen-i-mellanstadiet" golvet.
Pappa är juh händigast av alla så det blev kanon! Plus att dom extra centimetrarna hjälper mig att nå upp till spegeln. Alla är inte två-meters människor, men tydligen var dom som byggde lägenheten det...

Döskallarna fick följa med in i badrummet även den här gången *smile* Hade tänkt att strunta i dom från början...men det kändes inte som hemma utan dom, men bara jag fick upp dom på kaklet så kändes det genast mycket bättre! Fler kommer dom nog också att bli *hehe* Fick inflyttningspresent av Emma som bara bestod av döskalle prylar. Jag blev glatt överaskad!

Mer bilder kommer sen...I morgon är det äntligen helg!! Bara upploppet kvar nu...

*rock on*

RSS 2.0