Lövet Cup, förluster och Sjätte Tunnan...

Formen var verkligen katastrofal på vårat lag i helgen! 1 vinst på 3 matcher räckte inte till nåt slutspel, tyvärr.
Har formen varit bättre är jag säker på att vi tagit oss till final!

Dom som vann damernasfinalen förlorade vi emot i gruppspelet i en jämn match som slutade 2-1...Har vi bara orkat dom sista ynka minuterna så har vi vunnit den matchen, och gått vidare.

Det var väldigt surt! Men just nu är jag helt slut i kroppen och det känns som om alla muskler blöder. Orkar inte skriva nån utförlig rapport, får läsa resten på PIXBOX och spana in alla bilder.

På lördag kvällen åkte jag och Emma in till Stockholm och träffade Kristoffer, AD och Julia. Vi gick då på Sjätte Tunnan inne i Gamla Stan. Otroligt mysigt ställe med ännu godare öl! Smakar ljuvligt!
Vi hade sagt en öl, men det blev några fler.. *smile* Hela kvällen var jätte trevlig.
Vid tolv skildes vi åt inne på Centralen där alla skulle åt olika håll.
Jag och Emma var på väg att ta fel linje på väg hem men som tur var upptäckte Emma det i sista stund, eller vi hade valt rätt linje men den gick åt fel håll...Så vi fick gå ner en trappa så vi hamnade rätt. Otroligt att hon hade hjärnan med för en gångs skulle *hehe*

Klockan sju klev vi upp på söndag morgon och innan klockan slog tio var vi på väg hem igen...som sagt var det jävligt surt! Usch vad trött och på dåligt humör man var. Hade varit bätte att stanna på hotellet. jag hatar att förlora! Men det var iaf en jämn match. Det är lättare att förlora mot ett bra lag och när man vet att man slitit häcken av sig...
Fast bortser man från alla förluster var det en jätte trevlig helg.





*rock on*

Lövet Cup

I morgon klockan åtta åker vi till Tumba, Sthlm för att lira innebandy. Håll tummarna för oss. Formen är inte på topp men vi hoppas att det ska räcka med vilja!

LÖVET CUP


*rock on*

Hollywood Undead...



"We are young!
we have heart
Born in this world as it all falls apart
We are strong
we don't belong
Born in this world as it all falls apart

We will fight or we will fall
till the angels sing our song"

Young - Hollywood Undead

Hela albumet är så grymt jäkla bra! Bland det bästa jag hört på väldigt länge. Lyssna och njut.

*rock on*

Födelsedagspresenter...

Jag har införskaffat lite nya saker för dom födelsedags pengar jag fick. Det finns några fördelar med att fylla år *smile*

Jag skickade efter från Net on Net på internet och fick sakerna på 2 dagar! Det är schyssta puckar.
Köpte bland annat ett "Ritbord" som jag trånat efter länge.
Hoppas på att kunna göra några schyssta illustrationer med hjälp av den, men som det känns just nu tar det ett tag att vänja sig vid den.



Sen köpte jag en ny digitalkamera sen min gamla drunknat i en öl *R.I.P*
Tänkte att jag skulle köpa en billig i fall att den gick samma öde till mötes. Så jag hittade den här för strax över tusenlappen med precis alla funktioner jag vill ha! Det blev en Kodak EasyShare Z861215.
Framför allt är den bra på att fota motiv i rörelse och i svag belysning.
Vilket betyder: Konserter, hästar och innebandy *smile*
Fanns även bra inställningar för att fota människor, plus en helt underbart enkel inställning för att fota panorama!

Det enda problemet är att jag antagligen kommer vara för rädd om den här kameran för att släppa med den på fester.. Måste kanske köpa en till som jag inte är lika rädd om. Får se hur jag gör..
Just för tillfället är jag nöjd

*rock on*

Födelsedagsfirande...

Orkar inte skriva så ni får nöja er med några bilder istället:


Smörgåstårtan jag "designat", mamma gjorde botten

Balkongmöbler från Mor och Far. Lykta från Celie

Pengar från polarna till en Metaltown biljett. sen hade dom kommit på ett ruskigt snuskigt rim *hehe*

Födelsedagsbarnet skär upp tårtan

Bilder från min "Barnbok":


*rock on*

Min födelsedag...



*rock on*

Motorcyklar, födelsedagar och åldersnoja...

Onsdag kväll...bara några timmar kvar till min födelsedag. Om jag inte minns helt fel föddes jag på kvällen, strax efter klockan åtta, men det kan ha varit lillebror också...

25, tvåa femma...

Känns som om det är galet mycket. Egentligen är det inte det som stör mig, utan hur fruktansvärt fort det gått att komma hit. Åren har passerat med ljusets hastighet. Hur ska jag hinna allt innan jag dör?

Firade med familjen ikväll iaf. Mamma bjöd på Strand Restaurangen. Åt Mozzarella fylld fläskfilé som smakade ljuvligt och en banasplit till efterrätt.
Fick en del presenter också. Skulle ha lagt upp en bild men min kamera är juh fortfarande död *snyft* Måste köpa en ny för mina födelsedagspengar. Fick bland annat möbler att ha ute på balkongen, som jag nu har skruvat ihop helt själv. Jag är lite händig iaf! *lite stolt*
Blir mer firande med kompisarna i helgen, sen smäller det stort den 13 juni då jag, Frida och Emma ska ha en gemensam födelsedagsfest!

I söndags fick jag en fin present av Kristoffer *smile* Jag fick åka motorcykel! Som jag har tjata att han ska skjutsa mig, men när det äntligen blev dags blev jag väldigt nervös. Det är inte stor yta man har att sitta på där bak! Sen att inte ha någon större kontroll över situationen var också obehagligt.
När jag väl var på höll jag i mig allt vad jag kunde. Första gången han gasade upp ordentligt glömde jag bort att andas. Jag tror inte jag vågade titta heller..
 Efter ett tag började iaf 90 känns som en behaglig fart och jag kunde börja slappna av och njuta av turen. Han körde mjukt och bra, för det mesta iaf *hehe* På vägen hem körde vi ut på E18...där gick det olagligt fort en bit. Håret piskade på ryggen och det kändes som vinden ville slita en i stycken. Adrenalinet flödade genom kroppen. 190 stod mätaren på...
Det var otroligt roligt men jag kommer nog aldrig skaffa mig en egen hoj. Cykel, bil och häst får räcka för att ta sig fram.

*rock on*

Kluven och lätt förvirrad...

Det är så jag känner mig just nu.
Så hektisk som den här veckan har varit kommer resten av maj också vara. Jag hinner verkligen inte med längre!
Det är så frusterande.

Fick jätte bra nyheter igår iaf: Min älskade Turbo Tyson kommer tillbaka! Han kommer redan i helgen från Åke Svanstedt.
Det ska bli så otroligt kul att se honom igen. Jag har redan funderat på att följa med till Rättvik och hämta honom..Men får nog stå ut med att vänta till på söndag eller måndag.


Turbo på V75 i Årgäng
Det blev en 2:a plats balom Samuraj F.
En jätte rolig resa!

Plus att jag har ändrat om lite i min önskelist till min fördelsedag:
1)Turbo
2) Pengar till en ny bil
3) En ny digitalkamera
4) Biljett till Metaltown

Fast egentligen skulle jag kunna göra min önskelista oändligt lång. Men för Turbo skulle jag kunna offra mycket, utan att tveka!

I morgon eftermiddag åker jag till Bålsta över helgen, så är det tänkt iaf, men jag har en klump i magen... Det är så mycket som händer, osså hade jag vela jobbat den här helgen istället för nästa eftersom jag fyller år..Sen har vi avslutningsfest med innebandylaget på lördag som jag också missar..
Önskar jag kunde vara på flera ställen samtidigt, jag hatar att välja!

Vi får se hur den här helgen slutar...

*rock on*

Mohawk...

Helgens frisyr:

Min Mohawk

Inte världens bästa kort och sen är den är lite "låg". var mycket högre från början. Tog kortet dagen efter att jag gjort den, vilket betyder att jag både varit på krogen och sovit med den, men den ser helt okey ut ändå *smile*
Tack vare YouTube har jag lärt mig göra massa nya coola frisyrer! Var helt överlycklig när jag hittade en video på hur man gör en tuppkam.
Inte var det speciellt svårt heller, tog ca 25 minuer. Hade nog gått fortare om jag haft en bättre hårspray och inte behövde springa och leta hårnålar överallt.
Blev grymt nöjd när jag var klar! Ska absolut göra den här frisyeren igen!
Eller nästa gång kanske jag provar att göra en Lady Gaga rosett *haha*



MissChievous Mohawk

Nu ska jag bara försöka tvätt ur all hårspray och reda ut hela håret. Får se hur det går...

*rock on*

Vem FAN har snott Fuxen!



Vem har tagit min älskade Fux?
Igår tog jag ut den på premiärturen till Tranan. Första gången i sadeln sen den haft vintervila. Där låste jag den precis utanför entredörren. Är helt säker på att jag låste bakhjulet sen det inte går att ta ur nyckel ur låstet förän man har låst, och nyckel ligger in min ficka...
Såg att cyckeln stod kvar vid tolv när vi var ut och tog lite luft..sen efter det har den försvunnit *Grrrr*
Så nån jävla idiot har burit iväg på min Eldfuxen!
I morse när jag åkte till jobbet cirkla jag runt i centrum för att se om jag kunde hitta den någonstans, men inte.
Så om nån ser en metallic röd cykel med svarta däck, grå sadel och pakethållar som ser bortsprungen ut: Hojta till.

*rock on*

RSS 2.0