Jack and Jones reklam...

Idag hamnade vi i en diskussion som startade med en reklamfilm.

Jack and Jones, kläder för killar, har släppt en reklam där dom spelar extremt mycket på sex och alla tjejer är avklädda medan killarna är fullt på klädda.


Åsikterna gick lite olika i målerisalen, några tyckte inte den var så farligt medan andra vela anmäla den direkt. Några tyckte all reklam är bra reklam, några tyckte den var direkt kvinnoförnedrande... Kan nämna att det bara var killar som gillade den.

 

Jag brukar inte reagera på reklam, mer än att jag tycker dom är tråkiga, men den här gick bara över gränsen! Såg den första gången när jag och Linn var på bio i fredags. Den kändes bara så jäkla billig och slampig, allt tjejer behöver göra är att skaffa silikonbröst, svanka och jucka så är det klart sen.

 

Anser Jack and Jones att dom har så fula kläder så dom måste distrahera grabbarna med snygga tjejer för att dom ska handla?

För vem tittade på kläderna? Inte jag iaf...

och vart blåser blondien?!

 

Lyckats har dom iag gjort som gjprde reklamen, på ett eller annat sätt, sen alla pratar om den..

Hur som helst är den pinsamt dålig. Dags att byta ut ”manusförfattaren” till någon med mer fantasi!

Jisses..

Bilder från helgen...

Dom är lite suddiga sen min mobil har några år på nacken nu, men still going strong:

Plan Three

Jacob Lovén


Barfota var han också


Peter och Tommie


Autograf..


Det var en riktigt rolig spelning, där jag, Linn och Tim stod längst fram under tiden dom spelade. Sångaren har en fenomenal röst! Dom var nästan bättre live än på skiva!
Efter deras spelning köpte vi en varsin t-shirt sen som alla i bandet signerade. Killarna var verkligen super trevliga. Mitt i alltihopa fick jag en autograf på halsen av sångaren *haha* Vet inte hur det gick till, han bara dök upp med pennan.
En riktigt rolig kväll! Önskar den kunde fortsatt lite längre bara..Missade deras efterfest vilket var väldigt synd. Fick höra av Mr Jonathan hur roligt dom hade haft det..Bara för att Linn tog fel på klockan *haha* snacka om oflyt!

Är hemma en snabbis i Bollnäs och jobbar nu, men rullar mot Sundsvall i morgon kväll igen..bara att tagga


Plan Three var grymma!

dsc00482 (MMS)

Plan Three var grymma!


Sundsvalls helg och bio...

Jag och Linn firade in helgen med att gå på bio. Vi såg I am number four..


Klart glatt överaskad! Var mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Number Six var bara helt grym!!
Mycket action och några riktigt roliga punchlines. Gjord så att det kan bli en uppföljare.

Nu blir det chill fram tills i morgon kväll då det blir Aveny för första gången för mig. Valde att stanna i Svall i helgen sen jag fick reda på att Plan Three skulle spela här på Aveny. Ska bli riktigt kul att se. Har lyckats missa dom varje gång jag varit på festival och dom virit med. Hoppas på en bra helg.

Bollnäs, Sundsvall, Gävle...

Just nu har jag lagt det mest åt sidan och jobbar bara med arbetsprover till Serie- och bildberättarprogrammet 120 hp

En skiss på en tecknad Lady Gaga, får se hur orginalet blir..


Funderar om jag ska söka några fler skolor men det är svårt att bestämma sig, isf måste jag flytta igen...
Om jag har räknat rätt så har jag flyttat sex gånger sen jag var 18, kanske inte så farligt men med tanke på hur mycket saker jag har så är det extremt jobbigt.
Nästa gång jag flyttar så åker nog bokhyllorna på tippen. Dom är slitna sen alla flyttar. En ny säng lär jag också skaffa, eller åtminstonde ben till den. Har varit "benlös" sen Brännbolls Yran sen 2007 tror jag.

Svårt att veta vilken väg som är rätt att gå... *suck*

Frågan är också: Ska jag åka till Bollnäs i helgen eller stanna i Sundsvall?
Just nu lutar det åt att jag åker till Bollnäs på söndag..men allt är oklart än, måste fundera ännu mer...

Veckans soundtrack: Raised Fist"Mistakes and heartaches, deceiving fakes,
we do what it takes to protect ourselves from the demons and the snakes.
Don't underestimate yourself.
You have the strength within, don’t sit on the fucking brake"

Angels and Airwaves...

Känner mig som Cecilia Lind, skygg som en hind..

Vi pratade om livet idag, eller livet efter detta, eller livet som varit innan..
Somliga tror på att man levt tidigare liv och attt man kommer återfödas som någon annan..

Om det skulle vara så så betyder vi att vi inte får återse dom vi älskar, saknar och förlorat.
Det vore fruktansvärt.

Men att bara ha det här livet är också en skrämmande känsla.
"I wanna have the same last dream again,
the one where I wake up and I'm alive.
Just as the four walls close me within,
my eyes are opened up with pure sunlight.
I'm the first to know,
my dearest friends,
even if your hope has burned with time,
anything that's dead shall be re-grown,
and your vicious pain, your warning sign,
you will be fine."


Tom Delonge är Gud, om inte det så är han iaf en av dom mest fantastiska människorna på denna jord.
Tacksamt att det finns några få man kan säga så om.

Att förlora någon...

Hamnade i en diskussion på kvällskvisten som handlade om att förlora någon nära..bland det värsta man kan gå igenom.
Fick sen den här länken..
Helt omöjligt att inte gråta. Annars har du ett hjärta av sten.....Saknar så många. Önskar man kunde slippa förlora sina nära..

.:R.I.P Syrran, Sarah och Linnea:.

Inte en dag går utan att jag tänker på er

Hoffmaestro och sjuklig...

Back in Sundsvall och sjuk..

Att stå på E4an i converse när det är halv snöstorm är ingen hit, feber och snor kom som på beställning. Inte blev det bättre av ett gäng öl och röj till Hoffmaestro på lördagkvällen heller..
Men det var det värt. Hade en supertrevlig kväll på "slottet". Roligast var det nog att träffa Berggren, så mycket roligt jag haft tillsammans med den tjejen! Ska leta reda på våra videobloggar vi gjorde när vi var i Kos *haha* Får se om man kanske ska lägga upp dom här.. Vi hade jäkligt roligt när vi gjorde dom iaf *asg*

Alkoholen flödade och några blev för fulla men roligt hade vi! Kvällen gick för fort, jag flög runt som en virvelvind och försökte hinna träffa så många som möjligt. Hoffmaestro var lika röjiga som vanligt, vi dansade och sjöng hela kvällen. Toppen kväll alltså. Vid tre rullade vi på Max och sen somnade jag i Åsbacka hos Emma och Jonte, i mitt egna rum där. Inte alla som har den lyxen att ha ett eget rum! *haha*

Söndagen blev bakismat från Hamregrill till senaste Narnia filmen. Helt perfekt. Sen kollade vi på bandy finalen mellan Bollnäs och Saik.
Tyvärr förlorade Bollnäs på sudden..dom var så värd att få vinna! Matchen var annars riktigt bra!! Många mål och mycket kämpa. Synd att domaren skulle göra en sån stor tabbe och dömma bort Bollnäs sista mål...Hade den händelsen aldrig varit hade inte förlusten varit lika bitter..

Undra om jag måste införskaffa en Bollnäs halsduk nu...
Dags för ny vecka nu. Tvärr börjar vi med foto. Börjar ladda för att bli sågad i morgon..Just nu är hjärtat extra orange och blått!

Total jäkla cirkus...

Vart börjar man?

Sitter i Rengsjö just nu, ensam i ett stort jäkla hus. Mor och Far har dragit till "sommarstugan" så jag blev ensam här hemma den här helgen.
Lite läskigt, har aldrig gillat att vara själv i det här huset..

Men just nu så är jag bara glad att jag lyckades ta mig hit över huvudtaget! Det tog 4 timmar mellan Sundsvall och Bollnäs, som normalt tar två! Och det var inte bara det jäkla vädret som ställde till problem!
För att ta allt från början:

Strax efter tre hämtade jag upp Sanna och Elin på tågstation och rullade sen mot Bollnäs. Strax ovanför Gnarp började bilen bete sig konstigt och några sekunder senare dog bilen!! På E4an av alla ställen!! Ju längre vi stod still juh högre puls fick jag. Det rykte ur motorn och bilen velade inte starta något mer!
Som tur var så stannade vi precis framför en busshållsplats som vi kunde rulla bak bilen till så vi slapp stå mitt ute i vägen och livsfaran. Efter mängder av samtal till olika människor i hopp om hjälp, lite pillande och ångestladdande skratt provade vi att starta bilen för 100:e gången. Den hoppade i gång, till min stora lättnad, och vi provkörde runt på busshållsplatsen, runt runt tills vi vågade ge oss ut på E4an igen. Allt detta tog drygt 40 minuter..
Den gick bra så länge vi inte körde på låga varv. Trodde allt skulle gå bra tills vi kom till Vattrång...

Från ingenstans dök en bilkö upp! Lyckades in i det sista undvika att köra in i bilen framför. Det gick inte fort men i svag nedförslut och massa snömodd var det inte lätt att få fäste..Än en gång rusade min puls genom taket *jösses*
Tydligen så hade en lastbil fått stopp i backen..vi stod still, bilen gick på tomgång, jag skakade i hela kroppen efter allt adrenalin. Sen händer det..
Efter ca tio minuter i bilkön dör bilen! IGEN! Helt utan förvarning. Panik panik panik..
Provar att starta den igen, inget händer alls. Kollar alla lampor, alla mätar, allt. Ut och lyfter på motorhuvuen. Ser inget konstigt. Självklart börjar kön röra på sig då!!
Första tanken är att vi måste rulla in den till vägkanten (bakom oss har vi en långtradare), men jag bestämmer mig för att prova nyckeln en gång till...och den startar!! Tack tack vem eller vad som hjälpte oss just då!

Sen körde vi på höga varv hela vägen till Bollnäs. Jag började inte slappna av förrän vi svängde av E4an i Söderhamn. Vågade inte stanna en meter. Men hem kom vi!
Efter jag lämnat av tjejerna åkte jag och kollade på innebandy med Emma. Efter det kom Johan och tittade på bilen, det enda han hittade var ett tändstift som var glappt..men när han tog bort det startade bilen glatt iaf. Fattar ingenting. Så konstigt. Den gick som en klocka sen iaf. Tror Sundsvalls luften är dålig för den *hehe*

Helt galet har det varit iaf. Tur var det att Sanna och Elin var med också annars har jag nog brytit ihop där på E4an om jag varit ensam. Helt sannslöst vilken tur i oturen jag haft den senaste tiden! Ska nog inte ha en bil helt enkelt..och jag kommer dö av en hjärtinfarkt om jag inte lugnar min nerver!
Nu ska jag försöka sova i det här stor huset och ladda inför party och Hoffmaestro i morgon.


KIAN - inte att lita på längre


Uppdateringar...

Lagt upp alla dom senaste projekten på den andra sidan -->


I morgon åker jag äntligen till Bollnäs igen. Blir röj på Tuppens till Hoffmaestro och kanske fira ett Sm-Guld på söndag med lite tur..

En Onsdags natt...

Än en gång har dagarna bara flygit iväg, helt utan anledning. Allt är så svårt att greppa.
Tiden räcker inte till för allt som ska hinnas med. Hjärnan ockuperas ständigt av alldeles för många tankar, om framtid, nutid och det förflutna..
Målar dock på en tavla just nu som kan vara bland det snyggaste jag lyckats med. Hoppas att det håller i sig och att jag tycker lika när jag är klar med den.

Första skoldagen i dag efter sportlovet. Fick en ny jätte rolig teckningsuppgift: illustrera en bild från en text på fyra sidor ur en roman. Romanen var: Dracula!! Gissa om jag var nöjd. Lätt en av mina favorit böcker.

Det är nog tyvärr kanske det mest positiva som händer just nu. Vill bara sova och vakna upp om en månad när allt är över. Saknar alla positiva sunshines i mitt liv just nu.
Hade behövt någon som Linnea..eller Sigge för den delen. Någon med ett ständigt leende på läpparna och nära till skrattet...


Foto, film och klanterier...

Söndag kväll efter kanske den mest flummigaste helgen på länge.
Kom upp till Svall igen efter en skön jobb vecka i Bollnäs på fredag kvällen.

Lördagen tillbringade jag på Nordic hallen när jag fota Sund IF som lirade cup. Kanske bland dom sämsta förhållandena man kan fota i: motiv i rörelse i en mörk hall..rätt svårt att få till rätta inställningar, men det blev några bra bilder. Kul var det också! Skulle verkligen kunna tänka mig att jobba som sportfotograf!
Några bilder från i helgen:


Lördagen kvällen innebar lite utgång och öl med bästa Madde. Blev mycket snack och dricka. Hängde på Invito och gick sen över i tio minuter på Allstar. Allstar sög, ännu en gång, shit vad tråkigt det är! Vi hamnade sen på Kebab City innan det blev hemgång.

Dagen efter skulle jag och Ronja åka åka kolla på match och käka. Det började med kaos och fortsatte så. När jag skulle hämta bilen, som jag lämnat hos Madde i stan, hittade jag inte bilnyckeln!!! PANIK!! Letade och letade men ingenstans fanns den!
Tillslut fick jag skjuts ut till Svartvik där jag fick hämta reservnyckeln...
Sen när jag kom tillbaka till stan och gick till bilen, vad ser jag?? Jo bilnyckeln sitter i BILDÖRREN!!
Jag dog av skratt! Hur lyckas man med detta?! Plus att jag glömt plockat ur bilsterion, och lämnat lite kläder där i, men allt fanns kvar. Helt otroligt att den stod kvar *haha* Så tur lär jag aldrig mer ha!

Vi hann iaf se lite fotboll, men hur klantig är inte jag på en skala?

Avslutade söndags eftermiddagen med att kolla på filmen: Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole
Jisses vilken fin film! Hur vacker som helst och en härlig story. Perfekt i söndag. Hade nog varit häftigt att se den i 3D på bio.Dags att planera sommaren...

"Justin Bieber: God sent me to make music  In Flames: WTF I didn't sent anyone !!"
*hahaha*

Har suttit halva kvällen och titta på massa youtube klipp från festivaler jag varit på. Skakiga bilder och halvkass kvalitet ibland men vilka minnen... *sucka drömmande* Varför detta just nu? Det börjar bli dags att planera inför sommarens festivaler. Stora planer på gång, hoppas dom går att genomföra..
Några av dom förra årets härliga konserter:

HIM, Pier Pressure, GöteborgBlink 182, Hamburg, Tyskland Drömmen blev sann...Slash, Get Away Rock Festival, Gävle30 Seconds To Mars, Pier Pressure, GöteborgHann även med att se In Flames, Pendulum, Raised Fist, All Time Low, Motorhead, Europe och en himla massa mer band! Undrar vad det blir för minnen i år? Blickar framåt


En smula mörker och en del glädje...

Onsdagen började med att jag åkte till Bergsåker med Pine Cone för att tävla. Log lite för mig själv när jag insåg att dom gamla takterna sitter i. Trots att det var snart ett halv år sedan jag selade ut en häst till lopp så gick allt på rutin. Värmde henne själv på stora bana och insåg hur mycket jag saknade det här. Pine kändes som en tiger och vi fick även stanna till i vinnarcirkeln för en kort intervju. Det enda som drog ner stämningen var flaggorna som vajjade på halv stång till minne av Roger N. Även på stallbacken var det dämpade stämning, alla mer eller mindre hade tankarna hos Roger och hans familj..
Ingen musik spelades heller vid defileringen eller vis priscermonin, allt för att hedra.

Sen till loppet så blev vi bara 5a. Pine hamnade i rygg på ledaren och där blev hon fast med alla krafter kvar. Riktigt synd då hon såg ut att försöka klättra över ledaren, men det var positivt att hon var fin iaf..

Avslutade kvällen med att träna innebandy igen med Bollnäs/Hertsjös herrar. Så himla kul. Skrattar ibland så jag inte kan springa. Tänk om man kunde lära sig att hantera en boll som tex Walfridsson..Men det är riktigt bra träning att bara få vara med och lira med dom. Allt går så mycket snabbare och man blir hela tiden utmanad.

By the way..När jag kom hem från träningen lyckades jag göra HELA huset strömlöst!! *HAHA* Totalt mörker blev det! När jag parkerade bilen och skulle stoppa i motorvärmaren fick jag världens stöt och all ström gick!! Tydligen blev det någon kortslutning pga att det kommit in fukt och salt i uttaget så jordfelsbrytaren slog i från. Efter att jag insåg att jag överlevde stöten skrattade jag hela vägen till huset. Var tvungen att lysa upp vägen med mobilen för att jag skulle se vart jag gick. Svartare än svart var det tills pappa hittade proppskåpet och fixade tillbaka strömmen igen. Lite roligt var det *haha*

Är bra sugen att stanna kvar i Bollnäs till helgen och kolla på herrarnas div1 match på lördag...
Vill bra gärna stanna i Bollnäs överhuvudtaget just nu...
Så mycket jag vill hinna med att göra, har inte hunnit träffa hälften av gänget heller.

Det känns som om jag har två liv, ett liv i Bollnäs och ett helt annat i Sundsvall. Jag är fortfarande samma person men liven skiljer så mycket från varandra. Det är som natt och dag..och någon dag kanske jag kommer bli tvungen att välja..


I ett enda ögonblick...

Idag på jobbet fick vi reda på en tragisk nyhet; Roger N från Hagmyren, i Hudik, har avlidigt i en olycka.

Det kom som en chock för alla. Så otroligt hemskt.

Jag lärde känna Roger när jag gick travprogrammet i gymnasiet, då vi alla fick göra praktik i hans stall. Det var en rolig tid då man lärde sig mycket. Roger var en av dom tränare som inte var bangen att låta oss elever prova saker. Kommer ihåg hästar från den tiden som Cafu, Ima Boy och Mr Run..

Sen hade vi Birdie Hammering som jag fick låna till våra licens lopp. Jag tyckte då hon var den snabbast häst jag någonsin kört. Jätte snäll och startsnabb som en vessla.

Det var roliga tider på Hagmyrens travbana.

Kommer alltid minnas Roger som väldigt glad och framåt. Alla tankar går till hans familj just nu...R.I.P
Helt sanslöst hur fort livet kan ändras, på mindre än ett ögonblick kan allt bara vändas upp och ner.
Än en gång inser man hur skört livet är.
Man är här ena sekunden och nästa finns man inte...


Sanctum 3D...

Jag och Emma i biosalongen, premiär för alla tre av oss på 3D film. Trots att jag var väldigt skeptiskt så är jag väldigt imponerad. Det var lite jobbigt i början med texten men man vande sig rätt fort.
Bäst var det i slutet av filmen när jag blev irriterad på tjejen framför mig som höll på att vifta med armen...tills jag insåg att armen var på bioduken och inte hon! *haha*Anyway..the movie: Sanctum


Skrattade, grät och skrek en smula. Stundtals var den lite seg, stundtals vred jag på mig i stolen och vela nästan gå därifrån...Helt klart sevärd, men inte mycket mer.
Det var iaf imponerande med 3D, kommer bli fler gånger.

Älskar att gå på bio. Det är nåt som sänker livet lite lycka.
När jag blir stor ska jag äga en egen biosalong med röda draperier och guld detaljer.

På 7 kryddor...

dsc00411 (MMS)

På 7 kryddor med Emma och Jonte. Bara vi har smält maten blir det 3D bio. Ingen av oss har varit på det tidigare. Hoppas det är så häftigt som alla säger..maten var god iaf!


Tror det kallas ångest...

Känslan tar över totalt. Hela kroppen, hela själen slits i stycken. Maktlösheten sveper in som en stormvind. En överväldigande känsla som inte går att beskriva.
En förståelse för varför man tar ett rakblad och försöker öppna skinnet så att det som rör sig där under kan försvinna. Sluta värka och låta hjärtat vara.

 

En rädsla av att visa sig sårbar, för endast en sekund. Att förlora allt.

Rädslan för att förlora någon.

En önskans om att få luta sig mot någon och bara glömma allt som varit.
En önskan om att hjärtat kunde bli av sten. En önskan att slippa känna. Igen.

Så svårt att andas. Varje andetag är en kamp mot den osynliga kraft som kämpar att krossa bröstet. Försöker hitta en anledning till varje andetag, finns det någon?
Det river i bröstet, som eld, men varje andetag är innehållslöst.

Famlar i mörkret. Letar efter det jag saknar, något som så många andra verkar ha..

En förvirrad tanke från hjärtat, om vad som är verklighet och fantasi. Vem lurar vem? Varför vill hjärtat så mycket mer än något annat?
Hjärtat skriker om att få tala sanningen, men sinnet vet att det är fel väg att gå. Det är inte kärlek, och om det är det så kan det aldrig sluta lyckligt.

 

Alla sagor har ett slut..

 

 


Lite filmer...

Har slukat några filmer dom senaste dagarna. Överlägset bäst var filmen jag läste om på Alexandras blogg:
Scott Pilgrim vs The World!
Den coolaste, grymaste, roligaste och konstigaste filmen jag sett på länge, men så överlägset skön med sina mortal-kombat scener och andra kick-ass scener!Film nr 2 var: Smokin Aces 2: Assassins Ball
Mycket pistoler, blod och död. Perfekt en söndag kväll.


Film nr 3: Faster
För att citera Mr Filip: "lite skön våldsporr med The Rock". För första gången på länge blev jag överaskad i slutet av en film. Jag var inte beredd på den twisten vilket var kul! Hade tänkt mig ett helt annat slut.
Oliver Jackson-Cohen som spelar Killer dreglar man gärna över *haha* men hur nice ser han inte ut i sin första scen i filmen...Dränker mig i filmträsket och försvinner från verkligheten för ett tag...letar nya filmer att se. Vill se massa nytt förutom romantsika komedier elller annat lyckosmör!

En teckning...Sent en måndag kväll. Helt gjord i tusch.

Jag finner inga ord längre, för vad som hänt och för vad som sker. All glädje dog. Alla färger försvann.
Känslan av att förändras till något annat. Rädslan när man inser att världen inte alls är som man tror.

RSS 2.0