Run To Your Mama...

Vet att jag tjatat i Hardcore Superstar på senaste tiden men kan inte hjälpa det. Så otroligt underbart bra!
Vet att jag länkat den här på fb redan men för dom som inte har fejjan så, plus att den tål att höras om och om igen.
Älska Hardcore Superstar!

 

Sitter och fryser just nu. Fryser så mycket att jag inte kan rite eller måla, ändå sitter jag fullt på pälsad med mössa och allt. Ska iväg och träna snart men helst vill jag bara ta en lång och kokhet dusch!

Jag och Ellinor var nere i centrum och fotade idag från strax efter elva fram till halv två ungefär, och det var kallt! #¤%&"!!#¤%!!! Kallt!!

Tappade känseln i större delen av kroppen men jag tror vi fick några riktigt bra bilder iaf. Framkallade negativen när vi kom tillbaka till skolan, vilket gick bra. Ska ta och framkalla dom på fotopaper i morgon kanske..så himla kul med analogt foto! I morgon är det konstorientering som gäller...om inte Kung Bore förfryser mig innan det!


En dag i mörkrummet...

Idag har jag framkallat mitt allra första egna fotografi! (med lite hjälp av Ida också)
Allt helt från scratch..från inställningarna på kameran, till att trycka på avtryckaren på den svinddyra Hasselbladaren, ta fram negatviet och sen plaska runt med bilden i alla olika badkar.

Själva framkallningen i sig var inte så svår, men det var besvärligt med att få ordning på inställningarna. Bilderna vela gärna bli för mörka För att ta reda på hur länge bilden skulle "belysas" vissade Ida mig hur man gör en ljussticka:



Den ljusa delen längst till vänster är belyst 1 sekund sen ökar den med en sekund för varje steg åt höger man kommer. Så när det var gjort och vi kom fram till att 2 sekunder såg bra ut var det bara att köra på.
Så här blev resultatet:

Modell: Ellinor som lillSatan

Så för att vara min allra första gång är jag jätte nöjd. Från början tyckta jag att det var hur krångligt som helst men nu så börjar jag förstå hur det fungerar, och det är riktigt kul!
Ska byta batteri och skaffa film till min pappas fina Pentax så ska jag ut och fota ännu mer! Visst är den fin? Den är köpt någon gång i början av 70-talet..


Hardcore Superstar...

Det är väldigt sent och snart ska jag upp och jobba...men jag kan inte sova. Sitter och lyssnar på musik istället.

Älskar Hardcore
Superstars nya album! Så många bra låtar, än så länge är "Last call for alcohol" och "Run to your Mama" dom bästa.
Run to your Mama får mig att rysa ända in i själen. Jocke har en sån fantastisk röst!!
I Januari kommer dom till Tranan *längtar*

Ikväll har jag hängt inne i stan tillsammans med Madde, Linn och Victor från klassen och några av deras polare. Har haft grymt trevligt och roligt. Synd man var tvungen att vara nykter bara och inte kunde följa med *suck*

I morgon har vi match också, ska försöka hinna både jobba och spela men det blir nog svårt. Jag trodde matchen började tre men den började halv ett i stället! Kommer bli grymt stressigt men jag ska försöka iaf..Väskan och klubborna är packade, bara att hoppas att hästarna sköter sig! och att det inte kommer två meter snö!!

Denna skrotskulptur och lite till...

Min skrotskulptur i skolan börjar ta form..Idag på eftermiddagen var det riktigt roligt faktiskt! Tycker den liknar nåt från transformers just nu! *haha* Men jag börjar kunna se slutresultatet framför mig iaf..


Den föreställer alltså en häst i rörelse, ska även göra en ryttare och jobba mer på kroppen på hästen.
Just nu är den målad med ett lager med latex som grundfärg, och som hjälper den att hålla samman bättre.
Har letat efter orginalbilden på internet, men hittar varken den eller konstnären. Har i alla fall döpt min "häst" till Cazza efter just konstnären.

Sitter och lyssnar på Hardcore Superstars nya skiva just nu..helt underbart bra!! Den låg och väntade på mig när jag kom hem från skolan, signerad och klar!
En glad överaskning sen jag åkte på parkeringsböter på 600:- igår!! Inte kul när man redan har lite pengar den här månaden *suck* Men jag visste juh att risken fanns när jag stod på parkeringen på andra sidan av skolan, även om ingen använder platserna så måste man ha tillstånd att stå där, och dom kostar 320:-/månaden..för dyrt för min ekonomi..jaja det är bara att ta straffet och se glad ut.

Laddar för en jobb helg i kylan...blev inge Daniel Adams Ray heller sen jag fick ta dom pengarna till att betala böterna. Kanske ska göra mer nytta i helgen också genom att göra klart alla tavlor jag håller på med...
Första fredagen jag längtar efter att det ska bli måndag!

Ja..skrotskulptur var det...

dsc00262 (MMS)

Ja..skrotskulptur var det. Känns som om vi är tillbaka på lågstadie nivå igen Haha får se hur de slutar. Svårt att tro det här ska bli bra. Min inspirationsbild skymtar under skulpturen..


Föreläsningar och Julpynt...

Hade bara två timmar i skolan idag, vilket nog var tur med tanke på vilket skick min rygg är i..
Vi hade en gästföreläsare i foto som heter Peder Sundström. Han var helt fenomenal! Både på att prata och på att fotografera. Det är så kul att lyssna på männsikor som brinner för sitt intresse/jobb.
Kände man fick otroligt bra med tips inför framtiden även om foto kanske inte är det jag vill jobba med.
Hade vela frågat honom om det fanns något land han inte varit i..tror att svaret blivit nej, ojojoj hur många länder han hade varit i, och vilka otroliga miljöer han varit i!



Del två av dagen tillbringade jag en kort sväng på Birsta för att leta saker till min "skotskulptur" = clas ohlsons och lite till. Hann med en fika som bestod av underbar varm cholkad!..och grädde *lööve it*
Sen hemma till Svartvik där jag fastnade i backen med bilen *suck* som tur var fick jag lite hjälp av en snäll kvinna som knuffade på så jag fick fäste igen. Toyyan och jag gillar verkligen inte snö!
Nu efter att ha sovit så tänkte jag styra upp lite julpynt. Har visserligen nästan allt kvar hemma i Bollnäs, men några ljusstakar och stärnor iaf. Tänkte inte vara nåt här i Sundsvall över jullovet...Får se hur länge jag står ut med att bo hemma igen..

Önskelista 2010...

Det finns ingen åldersgräns för sånt..Önska sig kan man alltid göra!
Mamma vill alltid att jag och bror skriver en lista. Från och med i år så bestämdes det att vi bara skulle önska oss värdefulla, dyra, användbara saker, med andra ord "vuxna saker" *haha*...inte massa små saker som det varit tidigare.
Så till listan:

1) En egen häst
2) Systemkamera
3) Bärbardator
4) Bättre bilen än KIAN
5) Målardukar
6) Pengar till resa och konserter
...och mycket mer.

En egen häst har nog stått med på min lista sen Migge dog, kanske inte så realistiskt, men nu står det mest med som en kul grej.
Jag önskar att jag kunde får skriva med skor på den där listan också...det finns så många underbara, vackra, läckra skor *sucka* Trånar efter dom här bland annat. Iron Fist har så grymt snygga skor!
Till minne av..

Migge, finast av dom alla 1986-2001

Ny tag nu..

Filmer från Nöjeshallen...

jag och Frida from sara roos on Vimeo.


Niklas och Källänge from sara roos on Vimeo.

Vi fick höra efteråt att det var svårast att sitta kvar på "Kuken" jämfört med "Tjuren". Plus att det var en jäkla fördel att ha jeans eller liknade. Mjukisbyxor var det absolut sämsta, dom var så himla hala. Jag lyckades hålla mig kvar längst av tjejerna iaf *hehe*Var en riktigt rolig dag!

 


Helgens bravader...

Några bilder från helgen...


Vi tjejer står uppställda på startlinjen. NiZse vann av tjejerna, jag kom tvåa med Frida och Erica bakom.


Starten går och Jag och Frida kämpar på den andra bilden


Grabbarna redo för start. Källänge var snabbast av alla.


Dags för Laserdoom, Självklart vann det blåa laget! Sen blev det dags att rida Kuk, som Källänge även var bäst på!


Me and my sister... <3

That's all...för resten av bilderna kolla in PIXBOX


På plats i bion...


På plats i bion! Spännande! Älskar att gå på bio..

NiZse, Erica, Ryd och Frida sitter och väntar på att det ska börja...

Harry P och Bollnäs...

Ikväll smäller det!! Får rysningar av att bara se trailen...



Det enda som känns jobbigt är att man måste vänta tills sommaren för att få se sista delen, kommer bli frustrerande!
Chillar nu iaf medan jag väntar på att Bollnäsborna ska komma..

Flyttlådor i olja och lite till...

Idag har jag riktigt stolt över mig själv:
Klev upp strax efter sex och tog mig in till stan för att gymma med en kompis!
Jag på ett GYM, det är ganska otroligt *haha*
Jag som inte har varit i ett gym på flera år (tycker det är sjukt tråkigt) och att kliva upp så tidigt för att göra nåt dyligt, men det var riktigt kul! Funderar på att önska mig ett gymkort i julklapp..Behöver det så ryggen överlever resten av mitt liv.
Ikväll blir det innebandyträning också..

Det här har jag gjort i skolan idag:



Imorgon ska den vara klar. Visserligen ska det bli skönt att slippa kartongerna men det betyder också att det är slut med målning för i år vilket känns tråkigt.

I morgon kommer Frida och gänget!! *wiiho*

Onsdagens bravader

Det här håller vi på med just nu: Flyttkartonger..



Kan berätta att det är mycket svårare än det ser ut. Många svordomar hörs från olika håll i klassrummet. Ibland så "flyger" kartongerna på skissen, och ibland när man tror att man fixat det upptäcker man nåt litet fel någon annanstans som påverkar hela bilden. Jag lyckades iaf få ner alla kartongerna i dag och börja måla vilket känns bra, men jag vet några småfel som måste åtgärdas. På fredag ska den vara klar. Snabba ryck men det är kul.
Önskar vi kunde ha målning varje dag.

På erftermiddagen var vi på Kulturmagasinet och kollade på två utställningar, vara av jag bara gillade den ena med Olof Ahlström. Normalt sett har jag svårt för tavlor av den här sorten men på nåt vis fastnade jag för hans bilder speciellt hans två "grafikbilder", som skymtar bakom hans rygg. Det är nåt jag skulle vela prova.

(bilden tagen från dagbladet)

Ikväll har jag storstädat lägenheten inför helgen. Nisse bekräftade att vi fått kanonplatser till Harry Potter på fredag och i kiosken finns det en "Magimeny": Mellan läsk, liten chips och Harry Potterkortlek för 55:-, det är juh perfekt! *haha*
Bara hoppas att ingenting strular till sig fram tills dess..Nu Sverige-Tyskland. I morgon: mer målning!

Nyfrillad och lite till...

Färdig..även om den inte är helt perfekt..Lite små fel här och där, men annars blev jag rätt nöjd. Ansträngde mig den här gången.



Äntligen har jag klippt mig också! Inte e dag försent, ca 7 centimeter kortare på längden men rejält uppklippt. Jätte nöjd och håret känns så lent och fint igen!

Sitter och funderar om jag ska träna innebandy eller ej...inte nå sugen på det. Drygt att åka...Hmm

Nåt att längta till...

Det känns som om den här veckan har all potensial att bli riktigt bra:
Målning på skolschemat hela veckan, även om kanske inte måla flyttkartonger är så kul är det bättre än tex form som inte är min grej..
Sen är det Harry Potter premiär på bio och på fredag kommer massa härliga Bollnäs bor hit!
Vad jag vet just nu så ska iaf Frida och Gugge sova här då, sen kanske det ökar på lördagen med Niklas och någon till..Allt som allt så kommer det vara extremt många Bollnäsbor här uppe, närmare 10 st! *happy*
På lördagen ska vi vara på Nöjeshallen och leka hela dagen, sen blir det innebandymatch för mig i Timrå, får se hur många som följer med och tittar på. Kvällen sen blir det party a'la Sundsvall style!
Kan inte göra annat än att längta!


I helgen kommer alltså världens bästa Erica, Gugge och Källänge till Svall!

Bilden är tagen den 23 mars i år och en av dom första gångerna vi grillade för året!


Filmsöndag...

Längesen jag gjorde någon filmrecension så här kommer tre stycken..

Lördagen blev lång, vi förlorade matchen, vilket var så otroligt dåligt så jag bara känner för att sluta med innebandy just nu! Men det var iaf jäkligt trevligt på kvällen med ett antal öl och många skratt.
Så söndagen har bestått av ett vampyrmaraton: The Lost Boys I-II-III. Skönt värre med andra ord.

Filmerna:
THE LOST BOYS En av dom verkliga "vampyr-kultfilmerna"! Har allt en bra film ska innehålla. Funkar fortfarande fast det var över 20 årsedan den gjordes. Har man inte sett den borde man se den.

THE LOST BOYS - THE TRIBE Andra filmen som kom ut 2008. Filmen är egentligen inte bra någonstans. Man måste verkligen gilla den här sortens film för att den ska funka, tur att jag gör det *hehe* Den innehåller en hel del dålig humor, och Corey Feldman som Edgar Frog är så underbar! Hans röst, hans små morrningar och rambopannband är klockrena! Edgar är egentligen den enda kopplingen till den första filmen.
I The Tribe får han brottas med proffssurfar-vampyrer som kommer och bosätter sig i Luna Bay. Ett syskonpar blir infekterade på ett fest och nu måste Edgar hitta boet och döda huvudvampyren innan dom förvandlas helt..

THE LOST BOYS - THE THIRST Den tredje kom ut i år 2010 och har samma stil som 2:an. Edgar hotas nu att bli vräkt från sin husvagn tills en översnygg tjej kommer förbi och erbjudar honom ett jobb, som han inte kan tacka nej till. Gwens lillebror har försvunnit efter en ravefest. Ravefester som Dj X använder som cover för att skapa fler vampyrer, en vampyr armé. Självklart så kommer den här ravefesten till San Cazador nu, staden där Edgar bor, och han måste försöka rädda Gwens lillebror. Hans armé består, förutom av Gwen, av bokmalen Zoe, en dokusåpa kändis vid namn Lars von Goetz och hans kameraman Claus. Ravefesten hålls ute på en öde ö i en stor fabriksbyggnad som tidigare var ett slakthus..Edgar måste nu leta reda på huvudvampyren så han kan rädda all undomar i lokalen och hans smittade bror Alan. Allt är inte som det ser ut att vara..men Corey är lika grym som Edgar Frog i den här filmen också!


Filmen är gjord så att det skulle kunna komma en uppföljare..*nice*
Om jag har räknat rätt har jag 36 vampyrfilmer i bokhyllan just nu, ingen av dom är från Twilight-serien!
Ny vecka, nya tag..

Fredagsmys...

Klockan är 22.00 och jag har nyss kommit hem från skolan..japp precis skolan!
Slutade egentligen fyra idag men stannade kvar och åt tacos med några från klassen, snackade en massa och målade lite.
Helt perfekt kväll och grymt trevligt!

Insåg när jag satt i bilen på väg hem att jag går i en riktigt härlig klass. Vi är en salig blandning människor på gott och ont, alla med bra och dåliga egenskaper, men jag skulle inte vela byta ut någon. Alla tillför något speciellt.
I morgon blir det utgång med gänget *sweet*

Fortsatte idag att måla på porträttet...går sådär. Svårt att låta bli att vara noggran *haha* Har mycket kvar att göra, men det är riktigt kul! Tiden flyger fram och vi har en jätte bra lärare! Vill ha måleri varje dag.

Syns någon likhet? *haha*



Bilden man målar blir juh spegelvänd sen man sitter och målar av från en spegel..
Tog röda läppar idag sen jag tyckte jag såg så tråkig ut i morse, vela piffa till det med lite färg, men allt blir lite roligare då *haha*

Massa underbar färg...

Älskar att måla!
Även om jag inte får göra som jag vill på dagarna *haha* jag får hela tiden höra att jag är för noggran och pillar för mycket, just nu för den här uppgiften iaf. Våran lärare i måleri har hotat att ta av mig dom små penslarna! Så jag bara får använda stora..Måste skärpa mig *haha*
Idag har vi börjat med det nya självporträttet, i olja:

 

Skissen blev mycket bättre än den förra. Blev mer likt mig den här gången. Ger övning färdighet? Jobbar verkligen på att bara lägga dit färgerna mer intensivt just nu och inte pilla dit dom. Håller mig INTE innan för linjerna, även om jag får ångest över det *haha* Verkligen svårt att ge sig hänn och bara ösa på. Tur vi har en bra lärare som tjatar på..Fortsättning följer i morgon.
Har målat lite mer på det första porträttet också. Lite mer färg har det blivit, även om cartoonkänslan fortfarande finns kvar. Måste låta den torka innan jag kan fortsätta kladda mer färg på den.

 

Så är det...laddar för innepinne träning i Timrå nu. I morgon blir det målieri från 9-16 och efter det stannar jag kvar på skolan och käkar tacos med några från klassen *me like*

Den här låten har etsat sig fast i min hjärna dom senaste dagarna, går och nynnar på den mest hela tiden. Är egentligen lite för mycket schlagerdänga för min smak, men kanske är det därför den är så svår att släppa?

 




"Du borde inte ha sex med din polares ex! Men vad fan ska jag göra, det är en ren reflex!
-Du borde ha en moral! Å försöka bli normal.........men vad gör det om hundra år? När dit liv är på en kyrkogård"



Sick twisted strange kind...

Två konstateranden:
1) Jag måste rycka upp mig! Livet blir inte bättre av att bara sitta och deppa. Ska gör det jag kan bäst och höja volymen på musiken! Har egentligen mycket att se fram emot -->Ericas 25 års firande, Pendulum mm

2) Jag behöver en skoter! (eller annat snöfordon) Efter snöstormen det senaste dygnet så höll jag inte på att ta mig hem. Toyyan stannade 20 meter från min infart och vi kom inte framåt!! Hjulen fick inget fäste alls på vägen, det bara svarvade!! Det slutade med att jag fick rulla baklängesen ner för backen igen och köra en annan väg runt. Även där finns det en brant backe så det var precis på gränsen att vi tog oss upp! Fick ladda allt vad som gick..Sen när vi skulle köra upp för infarten var det samma visa. Tog oss upp precis. Hoppas dom har grusat till i morgon..

För att peppa mig själv lite har jag "tröstshopat" lite över nätet. Student, Vad då? *haha*: 3 Vampyr filmer, The Vampire''''s Assistant, Lost Boys 2 och 3 och Hardcore Superstars nya skiva, signerad!
Letade egentligen efter en ny vinterjacka och vinterskor men hitta inget roligt..

Vill gifta mig med Jocke i Hardcore Superstar, finns nog ingen vackrare kille..*sucka djup* och rösten hans röst är fenomenal. Kan inte bli mycket bättre. 2 Gånger har jag sett dom live, förhoppningsvis blir det en 3:e gång i januari!



Screw the people that don't understand..-Mark Hoppus

Tog tid att ta sig till skolan idag...

dsc00243 (MMS)

Tog tid att ta sig till skolan idag...att skotta fram bilen i converse var inte så lyckat *haha* tråkig dag annars, stannar nog kvar på skolan å målar, de är iaf skönt. Bara less... Less på blåsta människor, besvärliga vuxensaker och allmän tristess. Blir iaf ljusare av snön..


Ännu ett självporträtt...

Vi håller på att måla med kompliment färger...jag som helst måla i gråskala får jobba hårt för att få dit färgen *haha* Mesar gärna och fegar ur..men det tar sig iaf. Den är inte klar än men så här ser den ur:


Kassa foton men syns iaf vad vi håller på med...På tordag ska vi måla nya självporträtt, då med "rätta färger"

Så less på allt och alla just nu, ingen lust att träna. Vill bara vara hemma och tjura *suck*

Halloween är över...

Och tur är väl det!
Vilken kväll det blev trots allt. Det kom inte så mycket folk som vi hade hoppats på men tillräckligt så vi skulle få ihop pengar till hyran och sånt. Det märks att vi börjar bli äldre, folk som man alltid räknade med på festerna tackar nej för att vara med familjen eller jobba...Men vi hade röjj värre!

Hur som helst, kvällen bara flög fram och vi hann inte med hälften av vad vi skulle göra men folk verkade ha kul ändå.
Vid tolv åkte jag och Frida ner på Tranan. Jag kunde inte låta bli att kolla läget där *haha* Allt var sig precis likt..saknar hårdrockspuben mest. Finns inget sånt ställe här i Sundsvall..eller så har jag åtminstonde inte hitta det.

Senate of Prevail som lirade var super bra. Så himla nöjd att dom vela spela!
Kvällen var helt fantastiskt kul *wiiiiihooo* Pumpan dog, ett bord lika så. En stol kastades in i vägen plus några ölbrukar men utöver det flöt kvällen smidigt. Måste säga att Talibanerna var lätt bäst *haha* Bilderna får säga resten..

Några bilder från igår:


The Ghost Crew 2010!



För att se resten av bilderna besök min facebook sida eller klicka er in på PIXBOX..Dom kommer att laddas upp där i morgon. Så håll ut..närmare 150 bilder som måste sorteras!



Alla helgona..

Trots allt ståhej runt Halloween så har jag inte glömt bort vad Alla Helgona betyder för oss egentligen..
En minnesdag för att hedra och minnas dom vi saknat och förlorat..

I lördags så åkte jag till kyrkogården i Rengsjö och tände ljus på syster och Saras grav. Tände även för Linnea...

Saknaden finns alltid där, lika stor som alltid..tänker alltid på hur annorlunda livet antagligen varit om dom fortfarande levde...
Dagarna dom försvann är frysna minnen som aldrig bleknar.

2004 var året då jag insåg att vi inte är odödliga. Även om jag mött döden innan det så var det första gången jag insåg att det finns något mycket större, okontrollerbart och som är omöjligt att undvika...





När min dag kommer så vill jag också begravas i Rengsjös Kyrkogård..Det är nog en av dom finaste platserna i hela Rengsjö

Bollnäs...

Om några timmar åker jag till Bollnäs...Längtar efter att få träffa alla! Väskan är nästan packad, bara att hoppas att bilen startar i morgon. Idag har den fungerat...Nästa spännande *NOT*


The Ghost Crew från förra året
Lite grymmar, lite bättre!



Good friends, good times!

Har fortfarande "Fanta & rosé" låten på hjärna, men texten passar ganska bra just nu:
"Vad gör vi? Nu kör vi!"


Ännu en dålig dag...

Det är ännu en gång konstaterat att jag är onaturligt klumpig och lyckas med det mesta *suck*
Ibland borde jag tänka efter lite på vad jag gör, men jag är för spontan för att göra det...

Tillbringade eftermiddagen på Birsta med NiZse. Vi letade reda på dom sista sakerna inför Halloweenfesten i helgen plus införskaffade en hel del alkohol. Det sista av allt vi skulle göra vara att åka på Clas Ohlssons och köpa målardukar...När vi ska därifrån startar inte bilen "#¤%&!!¤%((/#¤!!" BIL!!

Vi försökte rullstarta igång den men inget hände. Den var tvärdöd..
Allt slutade med att vi stod på utfarten och tog upp rätt mycket plats *pinsamt värre* Där stod vi i ösregnet. Jag tror jag gick igenom alla känslor man kan ha på 45 minuter. Vad ska man göra, skratta eller gråta?
Allt slutade med att efter lite mer än en timme fick vi hjälp av en räddare i nöden och hans springar. Innan det hade vi fått gå tillbaka till Clas Ohlssons och köpa en bogserlina..

Totalt genomvåt av allt regn började sen våran resa in mot Sundsvall..Jag satt och skakade vid ratten både av kyla och ren skräck. Var helt säker på att det skulle gå åt skogan flera gånger. Som tur var satt NiZse bredvid och lugnade mig, hon har för vana att vara kartläsare och GPS åt mig så det mesta föll sig helt naturligt. Hon höll koll på vägen, vad som var på gång, så att jag kunde koncentrera mig på att inte köra in i bilen framför och hålla oss kvar på vägen. Bra Teamwork där.
När vi började närma oss Norporten Arena hände plötsligt nåt med bilen..den startade!! Helt av sig själv!! Så jäkla konstigt. Fattar ingenting. Var bara att koppla lös bogserlinan och tacka för all hjälp och köra hem..

Så på grund av det har jag inte alls hunnit allt jag planerat. Har iaf pimpat klart min kostym till våran jättefest på lördag. Kommer bli kanon, bara lite blod, mer hål och spindelnät som fattas så är den klar *wiii*
Längtar sååå tills jag får åka hem!
Är det okey väder åker jag efter träningen i morgon, annars åker jag tidigt på fredag morgon...

Depp...



" This world will never be, what I expected.
And if I don't belong who would've guessed it?
I will not leave alone everything that I own
to make you feel like it's not too late.
It's never too late.

Even if I say "It'll be all right,"

still I hear you say you want to end your life...
Now and again we try to just stay alive.
Maybe we'll turn it around,
'cause it's not too late.
It's never too late. "


-Three Days Grace

*suck*


Gårdagens match och lite till...

Igår var det en dag med otroligt mycket känslor..

Morgonen började strålande med att min #¤%&"!!&%!! bil inte startade!! Åh vad arg och less jag är på den bilen! Shit vad stressad jag var, som tur var fick jag skjuts till samlingen iaf. Sen styrde vi mot Söderhamn..
Ju närmare vi kom juh mer växte klumpen i magen.

När jag såg Vickan och fick en kram på deras uppvärmning kom första tårarna..Vet egentligen inte varför, kanske är det så enkelt at jag saknar dom så mycket..
Vi slog bort det då och sa att vi tar det efter matchen.

Matchen blev jämn och tuff där Söderhamn segrade med 6-5. Hade vi haft mer folk hade vi nog kunna ta dom. Vi orkade inte. Dom var hur mycket folk som helst medan vi fick rulla på dom få spelare vi hade. Blev lite för många utvisningar också.
Jag fick kramp i ena vaden i slutet av 3:e, gjorde så fruktansvärt ont, kändes som om någon kört en kniv genom benet. Spelade dom sista minuterna av matchen ändå med stenhård linda runt benet..

Efter matchen fick jag krama om Åsa, Sigge och Vickan. Så glad av att se dom! Tårkanalerna svämmade över igen.
Lite blödig jag är *haha* Mamma och Pappa var också där, vilket var jätte kul. Minns inte sist dom var och tittade på en match jag spelade..Det satt flera andra kändisar i publiken vilket var jätte kul!
Var helt slut på alla plan när jag kom hem.
Just nu sitter jag i en becksvart lägenhet med datorn som enda ljuskälla..känner mig helt utmattad.
Vill bara att den här veckan ska ta slut..helst nu.

"I'm racing the finish line of a lifetime thats barely started"

Lyssnar på: Bara en massa Boyce Avenue...

RSS 2.0