Hårt liv...

Tisdagen har redan sprungit förbi..
Måndagen sprang förbi och lika så helgen...

En kort sammanfattning:
Fredagen innebar ännu ett pyjmas-party i Alfta. Skrattar så tårarna sprutar och får kramp i magen när man är med dom där. Käkade pizza och kladdkaka med grädde och hallon. Löövley? JAA!
Filmerna blev Disturbia, Blood and Bone och sen somnade vi till The Skulls.



Lördagen började med kladdkaka till frukost! Vi hade glömt att frulle kvällen innan, men det smakade jätte gott, även om det kanske inte var så nyttigt *hehe*
Sen bar det av till Bollnäs för att ladda inför Hoffmaestro & Craa på Tuppens. Kvällen blev inte som jag hade tänkt mig. Ibland blir jag så orolig för vad minna vänner pysslar med..
Hur som helst kom vi till Tuppens och röjde tills dom stängde. Som vanligt hade jag ingen lust att gå hem när klockan blev då. Har juh kommit in i andra andningen då!

Hur som helst så kom vi ut därifrån och började gå hemåt..Efter en bit skulle jag rida på Niklas rygg av nån anledning, gissar på trötta fötter, vilket slutade med att han tippar framlänges efter en bit och jag gör en kullebyta ner på marken. Hinner ta emot mig men ena axeln slår i lite hårt...samma axel jag gjorde illa måndagen innan..

Tänker inte mer på det förän vi kommer hem. Har ruskigt ont i armen och kan knappt röra den..somnar iaf gott till slut, väldigt sent eller tidigt hur man nu ser det.

Söndagen var en skön dag i solen med ett gäng sköna grabbar uppe vid Bollevägen. Det enda som förstörde var armen, gjorde så ont! Som vanligt söndags film i Alfta. Ingen orkade ta tag i att fixa nån ny film så efter mycket diskuterande föll valet på Eragon. Jag vill också ha en drake!

Måndag börjde med en hel del smärta. Var nära att åka in på sjukhuset men bestämde mig för att rida Mark först.. Gick bra tills han la på en tvärnit så jag var tvungen att ta emot mig med händerna mot hans hals: då small det till i axeln så det nästan svartnade för ögonen. Arg blev jag på honom tills jag plötsligt insåg att jag kunde röra på armen igen! Helt sjuk..någon ting måste ha legat fel som hoppa tillbaka på plats. Var tvungen att klappa Mark lite *haha*

Så nu är det Tisdag, armen gör fortfarande ganska ont, men jag kan iaf röra armen åt alla håll utan problem. Får se hur den här veckan fortsätter...

*rock on*




Extra extra...

Klicka, läs och garva:

http://bollnasalfta.blogg.se

Skrattade så jag nästan föll av stolen *hahaha*

*rock on*

Globen, innebandy och party...

För 7:e året i rad åkte jag och Emma ner på SM-Finalerna i Innebandy!

Fredagen bestod av shoping, hittade en hel del kul. På kvällen åt vi mat med några andra från laget på Kellys Bar. Dom andra vela gå hem och sova sen men jag och Emma hade bara värmt upp, s¨vi drog vidare och hamnade tillslut på Anchor. En rätt lugn och trevlig kväll.

På lördagen var vi rätt trött men tillbringades hela dagen i Globen. Först var det dags för damernas final:

IKSU - Rönnby IBK

Efter en svängig match (5-1 Rönnby i 2:a perioden) stod 6-6 efter full tid och även efter förlängningen. IKSU sköt 47 skott på mål mot Rönnbys 19! Rönnbys målvakt var riktigt duktig.

Efter straffarna där IKSU var värdelösa vann Rönnby till slut.

I herrarnas final möttes:

CaperioTäby - Storvretas IBK

Matchen var lite halvseg men efter tre perioder var det klart att Storvreta, helt rättvist, var Svenska Mästare efter siffrorna 5-2.
Storvretas målvakt, Viktor, är riktigt snygg och duktig. Han var rolig att titta på också, var väldigt laddad och stod sällan stilla en längre tid, eller så kände han på masken eller kollade byxbenen..

Efter finalerna blev det efterfest på Annexet vid Globen, där vi dansade hela natten lång. Tre stängde stället och vi var nog bland dom sista ut. Absolut roligaste Efterfesten på flera år! Dj var kanon bra, mycket blandad musik och så fort han satte på "en dålig" låt så folk började droppa av från dansgolvet mixade han genast över till en ny låt. Vi dansade nog i två timmar i sträck! Så roligt!

På söndagen var vi rätt trötta, slitna och fattiga men det var det värt! Ett år kvar till nästa gång nu...

Alla bilder finns på PIXBOX





*rock on*

Niklas tavla...

Den här veckan har varit så sjukt intensiv! Har knappt hunnit vara hemma, vilket syns i lägenheten. Ser ut som ett bombnedslag *suck*
Imorgon lär jag har jag uppskrivning inför monté-licensen...sen lär jag packa och färga håret inför Stockholms weekend! Skulle behöva en dag till, men jäklar vad kul det ska bli!
Blev iaf klar med Niklas "Scarface-tavla" idag. Äntligen säger jag bara! Har lagt ner runt 20 timmar på den...Hade kunnat lagt ner någon timme till på den också, men kände att det fick räcka. Resultatet blev ganska bra:

(Tyvärr gör blixten att den ser lite muppig ut)

Hoppas han blir nöjd bara *smile*

 

*rock on*

 

PS: NiZse du är saknad här också!



Grill, film och vårkänslor...

Igår grillade vi för andra gången det här året. Det var så ljuvligt gott!! Källänge och Gugge fixade allt så jag och Erica behövde bara sätta oss ner och äta. Synd man ska bli så mätt så fort bara *hehe*



Efteråt åkte vi till Gugge för att kolla på The Descent: Part 2...Fy sjutton säger jag bara!!
Visserligen så var den inte i närheten av att vara lika bra (obehaglig) som 1:an men den skrämde mig och Erica bra nog ändå! Varelserna är så otroligt äckligt obehagliga *ryser* Två gånger skrek vi till så vi nog väckte Gugges grannar om dom hunnit somna *hehe*
Sen är det så väldigt otrevligt att dom är i grottor överhuvudtaget. Innan jag skulle utsätta mig själv för nåt dyligt! Att frivilligt bege sig ner i becksvart mörker med trånga gångar, där man knappt får plats är för mig en gåta..

Den här filmen var mer splatterfilm än den första. Blodet såg väldigt overkligt ut (iaf på våran tv) och storyn kändes inte speciellt bra eller trovärdig. Slutet är som gjort för ännu en uppföljare, men den uppfyllde sin uppgift: Den höjde pulsen..Även om mindre rädda människor kanske inte blir så skrämd av den *hehe*



*rock on*

Facebook...

Så länge har jag kämpat imot men nu faller jag snart för grupptrycket *hehe* Som folk tjatar!
Förr såg jag ingen anledning till att ha det men nu har det mest blivit en prestige grej.
I måndags försökt Einar göra en åt mig trots mina protester, men efter ett jag så kändes det lockande, men så funkade inte min mail av någon anledning så det var nog inte meningen att jag skulle skaffa det ändå, men jag måste erkänna att jag börjar bli nyfiken...ska jag, ska jag inte? Det går juh alltid att ta bort... *hehe*



Facebook eller inte Facebook? det är frågan..

*rock on*

Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant...

Oh vad bra den var! En film helt i min smak. Lagom dos av kärlek, humor, action och vampyrer *haha*
Varför var den inte minst en timme längre? När kommer fortsättning? För det bara måste komma en sån! Den kan inte bara sluta så där..måste få tag på böckerna nu.



*rock on*

Äntligen äntligen...

Som jag har längtat och letat efter den här filmen. Äntligen ska jag få se den!!

 

*rock on*


Shutter Island...

Har varit på bio och sett Shutter Island...
Vi valde mellan Alice i Underlandet och den här. Jag vela se båda men dom andra röstade på Leonard så vi begav oss till Edsbyns biograf.

När filmen var slut kände jag bara "Jaha? var det inte mer?" Hade nog förhöga förhoppningar på den..
Alla som redan sett den pratade så bra om den och fällde kommentarer som "man kan aldrig gissa slutet" och "man blir så överaskad"..

En halvtimme in i filmen hade man redan listat ut allt. Dom stora pusselbitarna iaf, men man satt hela tiden och väntade på att det var fel och man skulle bli överaskad..men det kom aldrig.

Leonardo DiCaprio gör iaf en kanon roll som polisen Teddy, utsänd till Shutter Islands mentalsjukhus för kriminella, där en patient mystiskt försvunnit..alla verkar dölja nåt och vad finns egentligen i fyrtornet?

Så trots allt var filmen sevärd, perfekt hemma i soffan, inte på bio. Den va otroligt snyggt gjort med bra skådespelare.

*rock on*

Påsken kom och gick...

Såå löövley att vara ledig tre hela dagar i rad!

Efter som det var påsk var valet av frisyr lätt: Tuppkam! Blev en hit!
Måste börja göra fler frisyrer och inte bara ha utsläppt hela tiden. Längesen jag hade uppsatt när jag fick ut.
Det braiga med en här frisyren är att den håller till dagen efter också! Bara fluffa upp den lite så ser den som ny ut *hehe*
Bilden tagen på söndag morgon:

Såg lite trött ut, och jag hade tråkigt, så det photoshopade vi bort *hehe*

Fredagen tillbringade jag i Hudik, det blev ingenting som jag hade tänkt mig men trots allt kaos blev det trevligt till slut.. På lördagen var jag tillbaka på hemmaplan igen. En trevlig det också kväll utan några större överaskningar, tyvärr..

Några andra "fylle-bilder" från lördagkvällen, innan Tranan:






Ikväll blir det premiärgrillning och bio, kan det bli bättre? Joo kanske lite *suckar och drömmer sig bort..*
Måste försöka skriva ihop några fin rader också..Gör klart det ikväll, punkt slut. Tillbaka till verkligheten.

*rock on*

Gnugg, gnägg och rock 'n roll...

By the way...I söndags när vi var till Alunda och spelade match gick vi förbi den här skylten:



Ideérna var många vad som kunde försegå där inne, alla hade fel...

Det var en frukt och grönsaksbutik! Roligt var det iaf *haha*
Sigge kläckte den strålande ideén att mitt företag ska heta just "Gnugg, Gnägg och Rock 'n Roll"! En strålande plan *haha*
Bilder från matchen (som tyvärr slutade 5-4 till dom):


*rock on*

RSS 2.0