Utflyttad...

Efter många om och men så har jag nu flyttat ut lägenheten. Nu har jag stängt och låst dörren för sista gången på Hedhamre. Det var med lite vemod jag gick därifrån... jag har trivts otroligt bra där, hoppas att det ska bli lika bra i den nya lägenheten.
Jag har inte fått nycklarna dit, så just nu bor jag hemma hos mamma och pappa medan jag väntar...har jag otur får jag dom inte förän på måndag.


Det tog betydligt längre tid att flytta ur lägenheten än vad jag hade räknat med. Shit vad saker jag har! Ändå så slängde jag en hel del. Just nu har jag mitt liv i en släpvagn i ett garage och i resväskor här hemma i Rengsjö, kan säga att det är ganska besvärlig.


Nu surfar jag runt och kollar på lite nya möbler, en ny säng står högst upp på listan men jag behöver även fler bokhyllor, och en ny STOR skohylla! Jag räknade min skor nu när jag packade........23 st olika par!!
Då var jag hård och kastade tre par, och sen har jag inte räknat med träning- och jobbskorna. Trots att jag har så många så behöver jag fler. Förstår inte vad det är med skor men det går inte att komma ifrån att man är beroende. Det är ytterst sällan man kan gå in i en skobutik utan att komma ut med en kasse *smile*Hårspray är nåt som går åt hemma hos mig också...14 burkar spray hade jag samlat på mig sen sist! Självklart tänker man på miljön och återviningen så dom har legat under diskbänken i väntan på att slängas, men nu har dom hamnat i rätt kärl iaf. Sen så skjutsade vi massa kläder och gamla möbler till Erikshjälpen, så lite nyttig har man varit iaf.Nu är det bara att hoppas att jag får nycklarna i morgon så jag får börja flytt in nån gång!

*rock on*

1990...Tänk att jag varit så där liten och söt! Helt oskyldig och ovetandes om vad som väntade ute i den stora vida världen.
Nästan 20 år sen kortet togs..hade tappat tänder på kortet också *ler*

Nää, nu måste jag packa klart. Kan inte fortsätta så här. Då blir jag aldrig klar. I helgen ska lägenheten plockas ur på möbler. Känns lite vemodigt just nu...

*rock on*

Gamla Foton...

Har hittade mängder med roliga saker nu när jag håller på att packar. Hittade bla gamla dagböcker från långt, långt tillbaka. Slutade skriva någon gång 2005...Det var med blandade känslor jag läste igenom dom, men överlag så var det kul.
Hittade även massa gamla foton. Bjuder på några st...


Jag tillsammans med Karl-Axel och hans häst Tor -1989?
På åkern utanför vårat hus i Rengsjö


Snöstorm på min födelsedag 14 MAJ -1995
Vi var och letade fram tefaten på vinden


Den allra första bilden på mig tillsammans med min häst Migge -1997
Kanske väldens lyckligaste tjej på bilden *smile*


Jag och Maria på Granbergs skolan dagen innan skolavslutningen i 9:an -99?

*rock on*

På obestämd tid...

Som ni märkt så har det inte hänt så mycket här på ett tag och det kommer det nog att dröja innan det gör igen. Det händer så mycket nu så det finns inte tid över att sitta och skriva.
Egentligen skulle jag spela match uppe i Östersund just nu men har drabbats av världens förkylning, den värsta på länge *Suck*
Suger så himla mycket att inte kunna spela, det var två viktiga matcher vi hade i helgen...

Ut över det håller jag på att flytta, packar för fullt...så inte förän jag är klar med det så kommer det att var tyst här...
Vi får se när det blir...

*rock on*

D-Day...

Igår, den 2 januari, var det fem år sedan Sara dog...

Det är så osannolikt längesen...tiden bara flyger fram, och såren värker lika mycket fortfarande...
Tänker vad det skulle ha varit annorlunda om du levt...

...R.I.P...Suck

*rock on*

Nyår...

Gott Nytt år på er!

2009 kom snabbare än vad jag hade räknat med, men det känns som om det här kan vara året då det kommer att kunna hända lite saker. Det som är klart är iaf:
- Ny lägenhet 1 Februari
-  Volbeat 5 mars på Arena
- SM Finalerna i Innebandy 17-19 april
- Stort 25 års firande (Om jag ändå måste fylla år ska det märkas också!)


Saker att se fram emot:
-Brännbolls Yran
-Bollnäsfestivalen
-Fler Festivaler?
...

Har varit och kollat runt på lite skolor olika skolor också...så kanske plugg istället för jobb till hösten?
Har till och med kollat på jobb på Nya Zeeland. Det är ett ställe jag verkligen drömmer om att åka till trots att jag är så otroligt flygrädd, men Nya Zeeland känns inte som ett ställe du åker på ett par veckors semester till...det är för långt borta men man kanske skulle jobba ett halvår, på vinter då...
Många funderingar som sagt.


Tillbaka till Nyårs afton då...Det var jätte trevligt, med väldigt god mat och trevligt sällskap! Bilderna på Pixbox får säga allt, orkar inte skriva mer....SKÅL!


*rock on*


RSS 2.0