Halloween!...

Årets inbjudan:

(klicka för större bild)

Åh vad jäkla kul det ska bli!!

*rock on*

Fina ord..

Saxat från Timrås hemsida:

"Vi har nu gjort klart med två nya spelare. Sara Roos som spelade med Bollnäs/Alfta förra sässongen. Sara är en riktig klassspelare som spelar på backpossitionen."

Fina ord *glad* Ska göra mitt bästa att leva upp till dom. Vi har första matchen på lördag redan!

*rock on*

My Vampire Heart...Nya favorit låten...love it!
Första gången jag hörde den var på UR på Tv. Hamnade där av en slump när dom pratade om litteratur, så dök den här låten plötsligt upp.

*rock on*

De här var ju kul..not...

dsc00164 (MMS)

De här var ju kul..not...Frost på rutorna och minusgrader. Så långt till sommaren *suck* Rullar norrut nu, undrar när snön kommer? *rock on*


Brr... Lit...

dsc00163 (MMS)

Brr... Lite kallt! På väg hem till Rengsjö så stod mätaren på minus suck! Har iaf haft en kanon kväll med Gugge, Einar och Erica. Skönt att få skratta oavbrutet. Sundsvall i morgon..see ya! *rock on*


Jisses...

Klockan är närmare tolv och jag är fortfarande uppe, borde sova...lång dag i morgon.

Hela kroppen värker så jag vet inte riktigt hur jag ska lyckas somna *smile* Fötterna och översidan låren gör nog mest ont. Alla tvära stopp gjorde att det bränner under tårna, men det är ju som vanligt i början av säsongen.
Men ingen sträckning iaf, bara rejält sliten. Väldigt ovant att spela match. Det märktes ännu mer idag hur ringrostig man var. Lite frustrerande, man vill göra så bra ifrån sig som möjligt.

Till matchen då, vi förlorade. Kan inte säga att det var rättvist, turmål och domare som var riktigt dåliga. Hittade två 5 (!) minuters utvisningar! Det brukar det inte ens vara på en hel säsong. Jag höll mig på rätt sida om sargen iaf *hehe*
I försvaret funkade det riktigt hyggligt men uppåt var det lite sämre..Finns att jobba på men det kan nog bli bra.

Det blir att hård träna iaf nu om jag ska hitta nån forma alls.. Får ut och lira med bollen på gårdsplan så jag får bort rostet i handlederna eller nåt.

Tänkte på det om jag fortsätter spela med dom här...Då kommer jag få möta Söderhamn..Där typ hälten av spelarna snart kommer från Bollnäs. Kommer bli väldigt kluvna känslor då.
Saknar alla pumor så mycket...
Tur att dom i Timrå är riktigt schyssta iaf!

Lär väl försöka sova nu. Massa teckning och kroki i morgon.

*rock on*


Älskade innepinne...

Sitter här i mörkret, nyduschad och helt trött i kroppen. Så där skönt trött man bara kan vara efter en träning.
Kommer att ha träningsvärk i morgon känner jag, framför allt i bröstmusklerna efter armhävningarna och framsidan av låren...

Insåg inte förän ikväll hur mycket jag har saknat att spela, och träna för den delen. Inte bara för formen och kroppens skull utan också för hjärnan. Ju tröttare man är juh mindre orkar den fundera på alla problem och bekymmer man har som annars håller en vaken.

Till träningen då..det gick bättre än förväntat. Lite rostiga handleder men det var inte på värsta viset. Passningarna satt där dom skulle iaf. Helt nytt uppspel men det ska man nog kunna lära sig..
Alla var verkligen jätte trevliga och snälla, verkar vara ett roligt och lättsamt gäng.
På torsdag är det träningsmatch mot Klockaberget! Får se om jag överlever de, man är juh inte van vid det här längre *haha* Fattas fart i benen.

Satt och var strålande glad när jag åkte hem!

Det enda som gnager är att det är juh inte Bollnäs/Alfta..Saknar er alla! Kommer bara ihåg allt positivt just nu..Så synd att det skulle sluta så här. Hade åtminstonde vela haft en säsong till med er...men ödet vela annorlunda.

Det känns som en del av laget följde med Linnéa, luften gick ur..ska göra den här säsongen för henne och ge järnet.
Och tänk om Sigge och Vickan kunde ha facebook så man kunde ha lite koll på dom! Fia har jag inte sett på år och dar heller...och Jossan, backjävlen nr 1 liksom *smile*
Hur som helst, saknar er pumor! Men nu är det dags för ett nytt kapitel..
*rock on*Nervös som få...

Ikväll ska jag alltså åka och träna med Timrå IBC. Börjar bli riktigt nervös. Har juh inte hållit i en klubba sen i våras.
Nervös och ringrostig är nog ingen bra kombination, hoppas dom är trevliga bara.

Det är så mycket nytt som har hänt sen i somras, jag har gjort så mycket saker som är olikt mig själv, men jag har lärt mig att bara jag vill så fixar jag det..
Bara att ladda nu..Ska göra hemläxan vi fick med oss från Konstorienteringen också. Jag ska analysera den här målningen:


"Brutus döda söner bärs in av liktorerna"

Jätte intressant att lära sig om dom olika stilarna och "ismerna". Se vilka som inspirerats av varandras bilder och hur saker förändras med tiden.
Igår var vi på Kultutmagasinet och såg två fotoutställningar av Lennart Olson och Helena Byström. Två stycken som var extremt olika varandra.
Olsons var väldigt intressant och fick mig att tänka på filmer som Sin City, medans jag tyckte Byströms var lite obehaglig, fick ångest känslor av den, Mycket på grund av musiken,  den var som tagen från en skräckfilm, ett enda konstant plinkade på ett piano och männsikor som kommer emot en genom skogen med bortvända ansikten, me don't like..Nu lär jag sätta fart *suck*

*rock on*

Pendulum...

Grabbarna kommer till Sverige i december..sitter och funderar om vi ska köpa biljetter.
Behöver lite konserter i vintermörkret så man orkar, så man har något att se fram emot.


Dom var juh helt fenomenala när vi såg dom på Pier Pressure i Göteborg i sommras. Blir nog att snåla nu så man får råd med allt man vill göra..

*rock on*

Artworks...

så var det slut på min skolvecka...I morgon ska jag juh äntligen tatuera mig! Som jag har längtat.

Idag gjorde vi klart "löven" vi jobbat med i en vecka, och började med "valör" teckning: Ett stilleben av flaskor, äpplen och en vas.
Inte så kul, men nyttigt. Gick riktigt bra med propotionerna och perspektivet. Sen kan man jobba hur länge som helst med skuggor och blänk. Satt kvar till klocka fem sen bestämmde jag mig för att vara klar.
Så soft att man kan stanna kvar på skolan och jobba på med vad man känner för. Love this place!

Fick tillbaka våra teckningar vi gjorde första veckan också, lägger ut några stycken. Ska spara dom så man har nåt att jämnföra med när året är slut..Förhoppningsvis har man blivit bättre då.Måste komma fixa mina innebandyklubbor också. Ska provspela för Timrå IBC nästa vecka. Skulle vara så himla kul om det gick bra! Ser framemot det iaf. Hoppas dom är trevliga. Kul att lära känna mer folk.
Är lite ensamt här ute i Svartvik, blir mycket dator, Wii och träning. Jo faktiskt, har hittat en rätt schysst sträcka att ut och jogga på. Mycket roligare än att packa upp kartonger *hehe* Ska göra ett sista ryck med det ikväll..

*rock on*

Idag har jag gjort mitt val...

dsc00151 (MMS)

Så var det gjort, inte ett lika lätt val som förra gången. Det hade varit lättare att rösta på vad man inte vill ska vinna.. Och till alla dom som röstar på Sverigedemokraterna: Ni är dumma i huvudet. Så var det sagt. Det finns andra partier som vill ändra på invandringspolitiken utan att man ska behöva rösta in outbildade vitmakt människor. Rösta blank iaf om ni inte kan bestämma er, och visa ert missnöje istället för att bitcha om det senare. *rock on*


Ordning i kaoset...

Ikväll kan man faktiskt se golvet i vardargs rummet! Inte mycket kvar nu, börjar bli nöjd..men köket..det är en helt annan historia. Vill inte, orkar inte. Blundar varje gång jag går in dit och hoppas kartongerna ska försvinna av sig själv *suck*


Annars då? Inte mycket..hade konstorientering idag på skolan. Soft värre. Redovisa lite och lyssnade lite när Jan gick igenom några olika tavlor och stilar. Vissa tavlor kan man bara drunkna i och fantisera sig bort, andra blir mer intressanta när man får reda på symboliken i dom olika motiven..I morgon har vi bara två timmar på em, ska lyssna på någon kille som kan kamror. Kan blir intressant. Funderar på att åka dit lite tidigare och måla lite, får se hur trött jag är i morgon...

Men trots detta..
Men varför känns det som nåt saknas? Ett stort hål som skaver inombords. Visserligen har hösten börjat på allvar. Jag hatar hösten, allt dör.. När dom första löven färgas röda och börjar falla kryper mörkret sig allt närmare.
Tänk om sommaren kunde vara längre.. *suck*

Försöker se fram emot Halloween..kanske Volbeat, kanske andra konserter? Vem vet...måste hitta ny energi.

*rock on*

Svartvik en söndagkväll...

Nu så!
Just nu bor jag i en labyrint av kartonger men allt är här iaf. Känns bra.

Tur man har snälla föräldrar och en snäll bror som ställer upp och hjälper en flytta!
Men det gick otroligt smidigt måste jag säga, gick mycket lättare att tömma släpvagnen än vad jag hade trott.

Tvn är på, datorn funkar hyggligt, och musik strömmar hur högtalarna. Så skönt att känna att man har ett hem igen!
Där jag kan spela hur mycket Blink, Rise Against eller vad jag känner för. Gå runt naken om jag så vill det, utan att behöva bry sig om andra.

Även om Sofie, NiZse och Johan ska ha en stor kram. Hade blivit rejält besvärligt utan dom..

Får se hur det går att sova här i natt...Om alla konstiga ljud kommer hålla mig vaken eller om det finns några spöken här. Första natten brukar jag alltid vara lite nervig, även om det är otroligt skönt att få tillbaka min egna underbart sköna säng.
Känns bra att det sitter en säkerhetskedja på dörren på nåt vis.
Lägenheten just nu:
 

*rock on*


Mitt liv...

dsc00150 (MMS)

Hela alltet är inpackad i släpvagnen..så less på att flytta nu. Vill att de ska vara klart, nu! Ångest och allmänt less alltså. *rock on*


Min blivande tatto

dsc00149 (MMS)

Min blivande tatto *rock on*


Bara en jäkligt seg torsdag...

Hur kommer det sig att man kan gå och vänta på sms så mycket, så mycket att det är svårt att konsentrera sig på annat?
Självklart så är det från någon man har en crush on..
Det är själva grejen som gör mig så frustrerad, allstå den delen av mig som vägrar sammarbeta och bara skita i det. Det kommer när det kommer, så var nöjd med det...men ibland så väller det upp utan förvarning. *gaah*

Tur att skolan går bra iaf. Idag var det en riktigt lång dag, 3 skissuppgifter på förmiddagen och krokimålning på eftermiddagen.
Morgondagen ser ungefär likadan ut, bortsätt från att vi ska spela vinbrännboll med klassen på kvällen. Ska bli kul iaf...men just nu så är det bara en vanlig seg jäkla torsdag *suck*

*rock on*


Mitt nya hem...för ett år iaf... ...

dsc00147 (MMS)

Mitt nya hem...för ett år iaf... *rock on*


Bollnäs/Alfta R.I.P...

Så var det alltså slut...iaf den här säsongen. Väldigt tråkiga nyheter.
Bollnäs/Alfta får alltså inte ihop nåt lag i år. Det blir ingen innebandy!

Vi som var utan tveckan hälsinglands bästa damlag!
Två mål från att ta oss upp i divition 1..och nu inget mer lag. Verkligen sorgligt.
..Världens härligaste gäng..

*rock on*

Ny vecka ny tag...men vilken bra helg de b...

dsc00146 (MMS)

Ny vecka ny tag...men vilken bra helg de blev! *rock on*


Skolan...

I måndags började alltså skolan.

Det var med nervösa och spända steg jag gick dit. Förväntningarna var skyhöga. Skulle det bli som jag hoppades?
Skulle resten av klassen vara trevlig? Skulle jag vara tillräckligt duktig?

Direkt vid dörren mötte jag en tjej så vi gjorde sällskap uppför dom många trapporna. När vi klev in innanför dörrarna stod en hel hög med förväntans fulla männsikor där. Alla såg ut att vara lika nervösa..

Vi samlades sen i klassrummet för upprop och kort info, efter det blev det rundvandring och en kort ritövning innan vi slutade för dagen.
Kvällen avslutade jag, NiZse och Johanna på Kåren. Vi lyckades hitta nån kille som tog på sig ansvaret för oss som fadder och tog med oss in. Från början var jag avundsjuk på dom som blev riktigt nollade men när vi väl kom in där var det rätt tråkigt. Det var inget vidare drag där, men vi lyckades hitta på några trevliga grabbar iaf.

Tisdagen började jag sent. Samling vid skolan för att sen vandra ner på Sundsvalls Museum. Det var en trevlig dag. Jag tycker det är kul att gå på museum men jag minns inte när jag gjorde det sist. Ingen av mina vänner är intresserad av sånt, inte längre iaf, så det blir liksom aldrig av.

På onsdagen var det skissövningar på Norra Berget som gällde. Tre uppgifter fick vi: en byggnad i 2 punkts perspektiv, ett träds volym och en bild med tydlig för-mellan och bakgrund. Jag vet inte om jag lyckades med nåt men det kändes som det gick ganska bra iaf. På kvällen var det fest "hos oss", stor del av Johans klass kom och partade. Dom var rätt trevliga allihopa. Kvällen avslutade vi på Kåren igen, vet egentligen inte varför. Det var som sista, inget vidare drag..

Nu är det torsdag och vi har haft skissövningar hela dagen. En rot och en naturbild blev det. Lagom ansträngade dag alltså *smile* Nu på eftermiddagen har jag och NiZse shopat lite och varit ut i min lägenhet och mätt. Försöker planera hur vi ska möblera på bästa sett..Det kommer bli trångt men jag hoppas på att få in så mycket saker som möjligt. Känns som om det kan bli mysigt värre iaf. Ska bli härligt med egen lya igen!

I morgon ska vi måla nakenmodell, nåt jag aldrig gjort. Kan bli spännande det också..Så nöjd att jag valde det här! Känns så rätt just nu. Sen allt som hänt de senaste året så är det här det första som känns riktigt bra!
Efter det åker jag iaf till Umeå på eftemiddagen för att sela Norsken och Royal. Gör det mest för Sandras skull, men på lördag får jag äntligen åka till Bollnäs *längtar*

*rock on*

Resumé av det som varit...

Mycket tid har passerat. Dagarna går så otroligt fort. Ska i alla fall försöka samman fatta lite av allt som hände i Tyskland...
Det var galet roligt där nere! Snacka om roadtrip!
Våran resa:


Strax efter klockan tio på söndag morgon rullade vi ut från Bollnäs: jag, Piit och Maths. Gpsen var inställd på Göteborg och Filips gata, men innan vi ens kommit till Kilafors fick vi stanna första gången. Maths började bli svettigt och klädde av sig till shorts och linne. Sen rullade vi på hela vägen till Valbo där vi stannade på McDonalds för lite käk.

Resan fortsatte sen söderut i rasande fart, med en del bensin och kisspausar på vägen. Strax efter klockan sex anlände vi till Filips lya. Alla var rejält hesa efter all allsång i bilen. Grabbarna började med Just D (!) men sen så övergick vi på bättre musik. Allt från "More then a feeling" med Boston till "Aliens Exist" med Blink 182.

Filip tog med oss på en indisk restaurang med jätte god mat. Kvällen avslutades med dålig film i Filips översnygga lya. Vi såg Prins of Persia..Jisses vad dålig den var! Men vi somnade gott sen iaf.

Halv sex gick flyglarmet! Jag trodde seriöst att det brann i huset. Efter ett tag när chocken hade lags sig insåg jag att det var Piits jäkla larmsignal! Jag har aldrig hört nåt fruktansvärdare ljud..Det funkade iaf, alla vaknade och klev upp. Tanken var att vi skulle åka sex, men istället kollade vi på senaste avsnittet med True Blood som precis kommit ut, så klockan blev strax efter sju innan vi kom iväg.
Solen sken över oss hela vägen ner till Malmö. När vi passerade skylten "sista avfarten Sverige" pirrade det i hela kroppen! Över bron satt vi och studsade i säterna, och på ett litet kick så hade vi lämnat Sverige bakom oss.

Danmark var otroligt tråkigt, det blev en kisspaus, det var det ända. Därifrån tog vi färjan över till Tyskland. Allt gick otroligt smidigt! Tack var Gpsn Ingrid/Astrid så hittade vi utan problem. Innan vi åkte in i Hamburg stannade vi på McDonalds. Där åt jag en kyckling wrap som kan ha varit bland det godaste jag ätit. Vi hann även in på Lidhl för att köpa 5:- öl (5,0%) Nice värre!
Efter ca 170 rödljus och Maths blåsa nästan explodert så anlände vi till Meiningers vandrarhem. Väldigt schysst ställe, inte långt ifrån hotellstandard.
Efter inchekningen kändes det underbart med en dusch och öl. Vi träffade även på dom andra grabbarna som hade sträck kört från Bollnäs dagen innan. Det sjuka var att dom lyckats så rummet bredvid oss trots att dom bokade långt efter oss.
Efter det drog vi ner på stan, dom andra grabbarna hade hittat nåt svettigt sporthak som luktade gammal gubbe som dom satte sig på, medan jag, Filip och Maths drog vidare ner mot Reeperbahn innan vi hittade någonstans att käka. Jag var helt förundrade över alla stripklubbar och sexaffärer. Så otroligt annorlunda jämnfört med hemma i Sverige. Efter vi ätit drog vi vidare och tog en öl på lite olika ställen innan vi mötte upp dom andra killarna..Dom var nu taggade för att gå på strippklubb!! Ookey...sa jag och kände mig lite osäker på vad som skulle komma, men vad sjutton det var bara att hänga på.
Vi hamnade på ett ställe som gick helt i rött med en strippstång i mitten av rummet. 3 Olika strippor fanns det där, en mörkhårig som var rätt sött men dansade lite tråkigt, en kraftfull som inte var så vacker i nåt och en blond lång tjej som kunde surra en hel del på stången.
Från början visste jag inte alls var jag skulle titta men sen så blev det mer en kul grej. Så länge dom inte höll på med trosorna så gick det "bra". Efter två öl var vi less och gick därifrån. Hamnade på ett nyttställe då som var supersnyggt men tjejen som dansade var helt värdelös. Jag hade lätt kunna gjort det snyggare! Sen var klocka rätt mycket och vi letade oss hem till vandrarhemmet.

Tisdag en började helt underbart med frukost innan vi begav oss ut på Hamburgs gator. Vi hittade lite mer alkohol, åkte tunnelbana och gick runt i affärer utan att hitta nåt egentligen. Hittade nåt litet hak som vi käkade den godaste pizzan på, ever! Pizza och öl 40:- Alldeles lagomt pris.

När eftermiddagen kom åkte vi hem och gjorde oss i ordning inför kvällen. Förväntningarna var skyhöga. Äntligen skulle vi få se Blink 182 LIVE! Kändes helt overkligt men underbart.
Det var sjukt mycket folk där när vi kom fram, och vi tyckte vi var tidiga! Chillade lite på området sen, tog några öl och njöt av tillvaron. Scen låg bredvid Hamburgs travbana ute på en stor äng. Det första förbandet som spelade var All Time Low, som verkligen gav järnet och var roliga att se på, sen spelade ett band som hette Thrice. Jag hade hört dom förut men det kändes som dom var fel ute nu. Dom var så deprimerande att se och lyssna på. Dom verkade mest vela få det avklarat.
Vi försökte på alla vis få igång publiken men det var helt omöjligt, dom var jätte tråkiga och stod mest rätt upp och ner, några få drog på smilbanden åt oss. Ingen allsång, ingenting funkade! Det som funkade bäst var när vi blåste upp en kondom och skickade iväg. Innom några minuter var det ett par till som flög runt.
Kvart över åtta började spänningen stiga...
När skynket föll brakade kaos ut! I all trängsel skilldes gänget åt. Jag trodde nästan jag skulle bli ihjälklämd! Många konserter har jag varit på men aldrig har jag varit med om värre..Tillslut hittade jag ut åt sidan där det var lugnare, så jag kunde njuta av musiken fullt ut. Jag var så otroligt glad! När dom började lira låten Always och regn föll på tvskärmarna på scen öppnade himlen sig över oss. Det var nästan magsikt! Men när låten var slut fortsatte regnet...man var helt genomblött efter några minuter och ängen förvandlades till en leråker, men vad gjord det.
Dom körde Dammit som sista låt och jag hade ingen röst alls kvar. Det var så bra!
Nu återstod bara ett problem: att hitta dom andra..men som genom ett mirakel såg jag plötsligt Piit genom folkhavet och kastade mig fram. Dom hade varit säker på att jag dött i folkmassorna och var glada att se mig vid liv *haha* Det tog inte lång tid förän vi hittade igen dom andra heller. Alla var helt slut efter en sån urladdning.
Det tog långtid att ta sig hem till hotellet. Det ryktades om att det var 50 000 männsikor där, och alla skulle hem samtidigt..men hem kom vi och strax efter ett slocknade vi allihopa i sängarna.
Dagen efter var det bara hemresan kvar...Den blev otroligt lång med många flummiga skratt. Strax före klockan fyra på torsdags morgonen rullade vi in i Bollnäs igen. Det lär nog dröja innan man får uppleva nåt liknande.
Helt fantastisk rolig resa!

Alla bilder: PIXBOX
Imorgon blir det om första dagarna i skolan...

*rock on*

RSS 2.0