Bröllop...

Igår fick Jenny sin Andreas.
Dom gifte sig i Rengsjö Kyrka, i den som jag och Jenny firat alla skolavslutning, konfirmerat oss mm. Så det kändes som om det var meningen att det skulle ske där..från början var Arbrå Kyrka bokad, men pga reparationer så flyttades bröllopet.
 
Vädret var strålande och allt var jätte fint. När Jenny och Andreas kom in fick jag kämpa för att inte börja gråta, dom var så otroligt vackra! Så stiliga dom var, dom såg ut som en miljon!
Prästen gjorde vigseln väldigt personlig, hon var lite flumig och rolig. Sen sjöng en tjej vid namn Ingrid två låtar som var helt fantastisk. Jag hade gåshud på armarna av hennes röst!
En av låtarna hon sjöng var Bröllopsvals av Stefan Andersson, den kändes så klockren.

Efter vigseln så åkte vi till Orbaden där borden stod dukade och utsikten var helt fantastisk! Hela Orbaden är andlöst vackert!
Det bjöds på sång, tal och god mat. Men avslutningen var klart bäst!
Det började med att alla fick lossa ett kuvert under stolarna, och följa instruktionerna som fanns inuti: först skulle vi blåsa upp en ballong, höja en liten flagga och sen sjunga en låt med rejält pompa i bakgrunden. Inför finalen, vid crescendot steg vi upp på våra stolar sjöng för full hals och som final smällde vi ballongerna med våra flaggor. Det var en perfekt avslutning.
Efter det begav oss in till "discorummet" där vi fick sen Jenny och Andreas svänga om i en bröllopsvals. Sen blev det dans fram till klockan klämtade två.
En jätte härlig dag!

Känns helt sanslöst att vi är så vuxna som vi är! Jag och Jenny som vuxit upp tillsammans, nu är vi här. Nästa år fyller vi 30...

Jag är så lycklig för deras skull <3
Här kommer en rejäl bildboooom från dagen:

 
 
 
 

Getaway Rockfestival 2013...

För fjärde året i rad anordnades GRF och för fjärde året var jag där och härjade. Tyvärr var inte väder gudarna med denna gång, vilket förstörde väldigt mycket. Det regnade varje dag: hela torsdagen, skvättar på fredagen och ett rejält skyfall på lördagen.
Efter skyfallet och Deep Purple pallade vi inte att frysa längre så då åkte vi hem till lägenheten och käka pizza och kollade en film. Riktigt värd avslutning på festivalen faktiskt! Så guld värt att få bli torr och varm.
( Jo vi hade regnkläder, men det hjälpte inte när himlen öppnade sig totalt..)
 
Annars var det lika nice som vanligt! En ny grej dom provade med i år var att det inte fanns några öltält, utan det var fritt fram att dricka överallt på området, vilket gjorde att man kunde knalla runt och titta på banden medan man sörplade i sig en Åbro. Säga vad man vill men den är då klart godare än äckel Sofiero.
 
På torsdagen var det självklart In Flames som var huvudnumret! Jag, Lina och Jens stod rätt långt fram och hade bra sikt. Grabbarna levererade som vanligt och vi hade riktigt roligt i publiken.
Annat se värt denna kväll var bland annat Cult Of Luna och Trivium..
 
Fredagen bjöd på bland annat Hatebreed och Killswitch Engage, jäklar vad röj det var! Vi lyckades även höra några låtar med Soilwork, men det var så sjukt mycket folk så man såg knappt scenen!
Sen kom det vi hade peppat för hela tiden: System of a Down!!
Jäklar vad bra dom var! Det var härlig stämning och allsång i publiken, under "Lost in Hollywood" fick jag rysningar och under B.Y.O.B kändes det nästan som upploppsstämning, grym energi rådde!
 
Så kom sista dagen och kanske den med "sämst" line up..vi drog in till klockan 4 för att Viktor skulle se Truckfighters men då hamnade jag med en annan polare så missade hela den spelningen..vilket var dumt sen den fick mest beröm av alla vi såg under helgen. Hade varit roligt att veta om det verkligen var så bra *haha*
Vi kollade några låtar på Electric Wizard, men gav upp när regnet blev överjävligt..
Sen stegade Deep Purple upp på scen och levererade. Gubbarna kanske inte är dom mest roliga att titta på, men det är inte många som är lika tekniskt duktiga på att lira som dom och får jag vara lika pigg och fräsch när jag närmare mig 70 år så kan man vara lycklig.
På grund av allt regn blev det inte så många foton som det brukar, blev bara så där 200 st nu..jämnfört med förra årets 700 st (!)...
*Booom* Här är dom:


The Gang"

Cult of Luna och Trivium
IN FLAMES!
Ny dag och nya tag, synd att solen inte stannade..

Killswitch Engage med snyggaste backdropen!

Soilwork och SYSTEM OF A DOWN!

Spanade in en snubba som var rätt badass med spraybrukarna, sen hämtade vi Linas kära mor.
Electric Wizard och nedan får Deep Purple avsluta det hela..
 
För mer In Flames bilder..kika in HÄR
Detta var antagligen sista natten i min lägenhet i Gävle, nu i helgen går flyttlastet..
Fortfarande lite bitter också att vi "missade" Within Temptation pga regnet, men jag var helt försörd efter Deep Purple.
Festival+förkylning+regn= dålig kombo..
 
 

Leffe Open 2013...

Bollnäs hetaste helg denna sommar, på alla sätt!
30 grader varmt och knappt ett moln på himlen, röjmusik ur högtalarna, öl och galna grabbar på brädor.
Fanns inget att klaga på denna lördag!
Jag hade fått finbesök från Gävle av Oscar och Rebecka enbart för denna tillställning också.
Vi bänkade oss redan vid elva på morgonen. Solskyddsfaktor 20 var ett måste och ett antal dopp i Ljusnan för att svalka oss. Var helt galet varmt!
Vi fick se mycket bra åkning trots att solen stekte sönder.

Strax innan klockan fem på eftermiddagen utsågs vinnarna, i seniorklassen vann Aaron Busaz från Gbg och i juniorklassen vann Alexander Elfving från Sundsvall.

Vinnaren av Leffe Open 2013!
 Sebastian Bolinder som kom på en andra plats i seniorklassen
 
 
William Hall som kom på 3e plats
Jag och speaker Einemo
Rebecka och Oscar chillar i solen
(Tyvärr gav mitt objektiv upp, fick problem med att ställa in skärpa och fokus..
Så lär bli att investera i något nytt..)
 
Efter dagens bravader blev det "för-förfest" ute på Långnäs med ett härligt gäng, innan den riktigt förfesten drog i gång inne på Puben i Tranan.
Resten av festen är egentligen rätt hemlighetsstämplad!
Man får skylla sig själv om man inte var där..det bjöds iaf på en stenhård match i Beerpong (som Zymbolic tog hem efter en grym upphämtning) och brädåkning inne i lokalen...Jäkla ninjakväll!! Det fanns inga spärrar denna kväll, gränserna var utsuddade.

Banden som lirade: Flanhell och Warthog var klockrena! Fy satan vilket röj! Jag hade så sjuk träningsvärk i nacken dagen efter...
När Tranan stängde sina dörrar gick vi först till Max för att fylla på depåerna innan vi gick vidare till efterfesten med hälten skönt folk och hälften galet folk
När klockan var strax efter fem på morgonen började vi rulla hemåt, lagom till soluppgången.
Där avslutade vi trötta, lyckliga, förstörda, fulla i öl-och gräsfläckar.

Grabbarna tackar för sig och blickar framåt mot 2014 års Leffe Open
 
 
 
 
 

RSS 2.0