Halloweenfest a'la Palladium...

Igår var det Studio 69 Halloween på Palladium hemma i Bollnäs.
Jag drog dit med Linn, Emmelie och Emelie och hade himla roligt! Träffade resten av vår skön liga där också.
Var ruskigt bra musik hela kvällen! Lämnade knappt dansgolvet!
Tyvärr glömde jag min kamera på första förfesten så det blev inte så många bilder tyvärr..får se om jag kan "sno" några av någon annan..


R.I.P.Unzel blev återupplivad igår, för dom som inte vet så halshöggs hon..
Riktigt kul att vara blond ett tag!Linn, Emelie och Emmelie!


Evve och Bat-Jonas!

Lätt coolast på festen! Snodde bilden från Blom, kände att alla förtjänade att se!
Några av dom våldförde sig lite på Spindelmannen på väg ner också *haha*

Dock ett problem: Jag får inte bort blodet på halsen! Det sitter som berg..
Fundera dock på att ändra planer inför nästa Halloween fest, så vi får se vilken figur jag blir då.


Spoiler...

Kunde inte hålla mig...Gissa vem jag ska vara på Halloween...Gjorde en 10 minuters sminkning ikväll. Bara för att jag inte kunde hålla mig och se hur det skulle bli. Funderar fortfarande på om jag ska misshandla mitt eget hår eller ha peruk..hmm Måste fundera på det, annars blev jag rätt nöjd. Ska framför allt sminka över ögonbrynen mer nästa gång och trycka i mer med färgerna.
Längtar så till Halloween! Det kommer bli grymt!

Ska även på Halloween fest denna helg så funderar då på att återuppliva någon gammal figur...Lutar åt att R.I.P.Unzel får liv igen

Kick off i Pubenpuben...

dsc00920 (MMS)

En tisdag med några av dom bästa. En helt random kväll där det som vanligt blev mycket skratt, och vi lärde nog oss ett och annat om varandra. Somnade sött hos Rebecka efter några toast mitt i natten. *Me Like*


Rack n' Roll...

Efter en extremt intensiv vecka på skolan med massa uppgifter avrundade vi veckan med en lite pubrunda i Gävle, som blev episkt på många sätt!
Vi började på O'Learys, där fler och fler anslöt så tillslut så var vi 11 personer(!) 7 st från järngänget i klassen och 4 grabbar från Kiruna. Efter att chillat med någon öl där drog vidare för att möta Johan och hans kusin, när vi väl fångat in dom marscherade vi mot ett ställe som heter Rack n' Roll. Vi hade sett det när vi åkt buss upp på Sätra och på deras fönster stod det biljard!
När vi kom in det insåg vi hur episkt det skulle bli! Lokalen var riktigt stor, mörk och med flera biljardbord. Fick genast känslan av amerikansk krog som man ser i alla skäckfilmer, dock på ett bra sätt. På en skylt stod det "Corona Hink 250:-", man kunde även få en kanna med öl! Dom spelade endast hårdrock där!
Stället var som gjort för oss!

Vi drack ett gäng öl (även en flaska vin) och spelade några omgångar biljard, varav jag och Rebecka lyckades slå grabbarna! Det kändes bra *haha* Var rejält ringrostig i början men på slutet gick det riktigt bra. Vi avslutade kvällen med att dansa till "Hey boy" innan vi gick därifrån.. *asg*
Kommer definitivt att bli fler kvällar där.

Efter det drog vi på Max, där vi fick fly efter att Jens målat om..hehe Vi avslutade kvällen med lite Capsning hos Kalle. Lyckades klara mig från att träffa Kungen/Hjälten. Somnade sen någon gång efter tre och vaknade pigg och fräsch på lördagen.Helt sanslöst vad roligt och underbart gäng detta är!

Nu lämnar vi in efter ca 13 timmar i bunkern

dsc00904 (MMS)

Nu lämnar vi in efter ca 13 timmar i bunkern


Cults tackmiddag...

Jag har svårt att finna ord för denna kväll, men jag tror att man i överlag kan sammanfatta den som AWESOME!

I några veckor hade vi alltså planerat denna tackmiddag, det skulle fixas mat, dräkter, inbjudningar och allmänt spex. Temat för middagen var alltså: Cult ( hemligt sällskap7sekt)
Den sista timmen innan vi slog upp portarna var det en lätt panikartad stämning!

Men med resultatet i hand så kan jag nog säga att vi fick klart godkänt. Tror dom flesta hade roligt, om inte så hade jag det iaf.
Kvällen avslutades med efterfest hos först Anders och sen hos Torgny. Hos Anders gick Syster Staffs piska sönder och det blev vild dans där större delen av grabbarna tog av sig kläderna! *asg* Hemma hos Torgny blev det lite lugnare men trots det gick hans säng sönder(!!) och ett glas *hahaha* Med andra ord så var det en helt crazy kväll!
Några bilder jag snodde från bästa Sara:


Så såg vi ut...hänger i köket medan vi väntar på att få göra entré

Prästerna var på gott humör hela kvällen!

"Syster Straff"

Generalerna fick slakta en dinobaby..

Fv: Sara, jag, Maria, Rebecka och Kalle


Suit Up Day...

Så kom den "International Suit Up Day"!
Det betydde alltså kostym och slips, så till dagens ära satte jag upp håret i en French Twist och drog på mig svarta high heels, vit sjkorta, kort kjol och en svart slips!
Har nog aldrig känt mig så glssig, och mäktig!
Kändes som om folk flyttade på sig i respekt när man klapprade fram över golven *haha* "Ljudet av framgång" tror jag Oscar kallade det!

Efter en heldag i skolan med skjorta och slips rundade vi av kvällen med Suit Up party på Pubenpuben.
Kvällen blev inte som jag hade tänkt mig men trots allt blev den riktigt bra! Jag och Rebecka galopperade hem över Sätras gräsmattor vid tretiden, bara för att hinna sova några timmar innan terminens allra första tenta!

Några bilder jag snott från Sara E:


Sara, jag och Maria på Pubenpuben

Kalle och Rebecka

Johan röjjer

Hey boy så klart!

Missade att ta någon bild på frisyren, får se om Johan har några bilder på sin kamera, nice blev den iaf.

Mackan kommer hem!

Äntligen, förhoppningsvis, lite roliga nyheter! Mark kommer hem från Lähdekorpi på torsdag! Helt sanslöst vad jag saknat honom! Blir att åka till stallet på fredag med massa morötter! Ett ljus i höstmörkret..

Life sucks...

Varför är livet en ända lång jävla uppförsbacke just nu?
Hjärtat vill så gärna tror det bästa om alla medan hjärnan egentligen vet hur det ligger till..Det är för stort för sitt eget bästa, och borde insett vid det här laget att folk bara missbrukar det. Ännu en gång så måste det lagas... Tack för det, det sved fint i själen."I'd do anything now
So spread these wings somehow
I scream these words so loud
But they never make a sound

I'm alive
But I’m barely breathing now
So place my heart under the ground
Lay me down"

Just det...

dsc00876 (MMS)

Just det...23 dagar kvar och dräkten beställd från USA denna gång!


Oh Death...Jen Titus - O Death
Från Supernatural

Många funderingar en mörk okobernatt
Hjärtat är kluvet

Var är Vargen?!

dsc00874 (MMS)

Idag när jag kom till skolan hade jag fått en present från Sundsvall! Från världens snällaste Victor! Blev så glad, och den åkte självklart upp på vägen i Bunkern!!


En helg i stallet...

Jobbade i helgen, första gången sen jag började plugga igen. Vädret var helt underbart och det kändes bra i själen att få vara med pållarna igen.
Alltid lika roligt när man tar med sig kameran in i hagen, dom flesta hästar blir så extremt nyfiken och närgångna. Alltid får man väldigt fina bilder på mular, ögon och öron *haha* Allt ska undersökas väldigt noga. Så man får ha lite tålamod..
Insåg att det här var första gången jag tagit med mig kameran "för roligt" sen i somras. Knappt fotat något den senaste tiden.
Känns som om det här kan ha varit bland dom sista gångerna det var riktigt varmt för i år också. Jobbade i t-shirt i fredags! Riktigt härligt...men nu kommer vintern...

RSS 2.0