Ups and down...

Upp och nedgångar är visst tyvärr en del av livet..
Och "mina" nedgångar" är just nu inte livsavgörande men tillräckligt frustrerande så jag ska bli på dåligt humör.
Så varför detta?
Jo jag är helt värdelös på att spela innebandy just nu! Jag är helt ur form när det kommer till klubba och boll. Jag gör misstag jag aldrig gör annars och jag har tappat blicken för spelet. Vilket gör mig extremt frustrerad!
F**K vad less jag är, har gjort endast en bra match på försäsongen, i seriepremiären blev jag bänkad inför 3:e. Victor som satt på läktaren den matchen, tyckte det var typ den sämsta matchen jag gjort..
Just nu så går tankarna åt att sluta, men ger det några träningar till..släpper det inte snart...
Det är som natt och dag om man jämnför innan och efter sommaren, jämnför man när jag spelade med B/A..
Då möte vi tuffare och snabbare lag och jag tappade aldrig en boll! När vi möte Örnsköldsviks elitserielag med Timrå stod vi upp och förlorade med flaggan i topp efter en jämn match då vi spelade extremt mycket hjärta. Nu skulle jag inte ha en chans..
Allt sitter i huvudet....Måste få det att släppa.

Till dom bra nyheterna:
Jag har fått en lägenhet i Gävle!
Brändströmsgatan 1 ligger den på! Den är inte stor men det är en lägenhet och jag kommer slippa pendla så mycket.
Inflyttning den 1 november. Hoppas på att den är hyffstat fräsch och jag kommer trivas.

I helgen ska jag jobba också, ska bli himla härligt att få komma till stallet igen och vara med hästarna. Saknat dom massor..
Kommer få träffa fina Proofan på fredag, på bilden står hon och laddar inför startem på Bollnäs med hela sin utrustning på...hon gillar inte när det stänker.

Pluggar på tåget...

dsc00860 (MMS)

Pluggar på tåget till Gävle. Det är grått ute..och grått inne. Bakom mig sitter två alkisar och hostar upp lungorna, hon har säkert col...tur vi är framme snart. Längtar till sommaren..Hösten har aldrig varit min grej


Rysk Dekadens...

Har alltså varit på Rysk Dekadens fest! Och det kan vara bland det konstigaste jag varit på i mit liv *haha*
Slår man upp ordet dekadens står det: förfall, fördärv, fortskridning till (moralisk) undergång. Vilket detta var i allra högsta grad!
Den gick ut på ungefär följande: Ta på sig träningskläder (jag och Sara körde fake-Addidas) blingbling, sprit och taskig ryskbrytning. Sen ser man till att se lagom nergången och förfallen ut så är det klart! Några pimps och prostituerade dök även upp!
Sen håller man festen utomhus, i tex en lekpark (ja vi städade efter oss, inte jag men några andra iaf) och röjer till rysk-techno i stil med Xs Project - Tabletka *haha*

Det var helt oväntat extremt roligt! Och helt galet!

Dom flesta bilderna kommer från Oscar och Jenny:

Kalle, jag och Sara innan vi drog ut på festen.


Jag och Torgny russian style!


Jag, Jenny och Sara i ett intensivt samtal!


Hoes and Pimps


Russiandance!Fritt citerat från Johanna:
" Blir första festen jag byter från finkjol och färgglada strumpbyxor till mysbrallor och träningsjacka"


Hoppas verkligen på fler såna här fester! Överlägset! Verkar som det är endast fantasin som sätter gränser här... Om det finns några


Piratfest...

Bilder från piratfesten på Pubenpuben! (snodda från Johan!)
Började kvällen med att titta på Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, perfekt uppladdning alltså och humöret var på topp. När den var slut drog vi vidrae på Pubenpuben för värre härjningar! Riktigt rolig och lyckad kväll!

Jag och Sara redo för dom sju haven!


Jag, Torgny och Sara innan vi begav oss för att plundra Pubenpuben


Hela Piratgänget!


Finaste Sara, Torgny och Johan!!


Johan blir attackerad av Polly och pirat Sara gär tummen upp!

Ännu en dag...

Så såg det ut när jag kom hem i kväll. Rätt vackert på byn. Var för trött för att fota mer, men kan intyga att det egentligen var ännu vackrare.Har även lagt upp dom senaste skoluppgifter vi gjort på den andra bloggen nu, bättre sent än aldrig. Så för dom som vill se vad vi hittar på nere i Gävle kan ju besöka den.


Kommer även bilder från vår Pirat-fest och Ryska Dekadens fest snart!

På ett tåg...Sitter på tåget ännu en gång mellan Bollnäs och Gävle..känner mig ovanligt lycklig trots det tråkiga vädret utanför. Normalt sett vid den här tiden varje år känns det som om hela världen dör. För varje löv som faller mot marken sjunker hjärtat. Mörkret tar sig in överallt, det slukar både solen och själen..

Men inte i år, inte än iaf. Gävle gör gott i både hjärta och själ. Lycklig att jag gjorde det valet, kan vara bland det bästa jag gjort i hela mitt liv.

Min plats i Bunkern...

Bunkern kallas alltså den plats vi håller till i på skolan, för att..det är en bunker, ett skyddsrum. Inte det mest inspirerande stället utseendemässigt så vi pimpar det med lite egna bilder.
älskar redan det stället och timmarna bara flyger iväg där nere. Sitter mellan Johan och Torgny vilket är kanon.
Några bilder på min plats för alla kära som inte varit på detta grymma place:

I morgon blir det en ny vecka med dom bästa i Gävle! <3

Innebandycup och massa annat...

Har konstarerat att dom som hinnert blogga varje dag har ett händelsefattigt liv! Finns inte en chans att jag hinner göra det så mycket som jag flänger runt.
Bollnäs-Gävle-Rengsjö-Söderhamn osså tillbaka igen. Knappt så jag hinner sova något..

Just nu är jag så slutkörd, hela kroppen värker. Har spelat 4 matcher i helgen. Har varit på träningscup i Söderhamn.
I grundspelat vann vi mot Strömsbro med 11-1 sen förlorade vi med 6-4 mot Alba (sista i öppenkasse), det ledde till att vi slutade två i gruppen och var tvungen att spela kvartsfinal mot Falun Ungdom. Den matchen vann vi relativt enkelt tillslut. Jag gjorde nog mina två bästa perioder hittills i år..Sen blev det alltså dags för Semifinal där vi möte Alba igen (pga av ett fel i infon) men men..
Det var alltså deras första match på dagen och vi hade redan spelat en..det blev en blodig kamp, vi fick flera spelare skadade pga av deras hårda fysiska spel och vassa armbågar. Det var ingen speciellt vacker innebandy, mycket slag och hawaii-spel. Inför tredje stod det 2-2...och det var jämt hela tiden...båda lagen hade chanser men det var Alba som lyckades få in bollen med några minuter kvar. Sen gjorde dom 4-2 i öppen kasse efter vi provat att ta ut målvakten. Så jävla surt på ren svenska! Kunde inte hålla tillbaka tårarna efter matchens slut...fan.
Även om det har blivit tufft att spela en final efteråt så hade jag önskat att vi tog oss vidare. Alla tjejer i laget krigade så jäkla bra!

Själv är jag missnöjd med min egen insats, kommer inte upp i normal standard. Vill för mycket, försöker överprestera, blir frustrerad och så knyter det sig.
Måste köpa nya skor och nytt blad också..dom är helt jäkla slut. Skorna går sönder snart..
Men nu är det ny vecka och nya träningar, ny tag...


På äventyr!

dsc00816 (MMS)

På äventyr!


N0llningen som var...

Här kommer ännu fler bilder från N0llningen! Har lånat dom av Jenny och Johan. För ovanlighetens skull hade jag inte med mig någon kamera, men det gick ju bra ändå. För att se alla bilder besök FB. Mycket nöje:


Första uppställning framför Generalerna, och besiktning av svans, malaj och bricka..


På Pubenpuben första kvällen


1) Skändarna och Generalerna. 2) General Big och Kukk. 3) Sara med sin fina blomma.


Nästan hela gänget på Kåren för första gången


1) Jag och Sara på utomhus efterfest 2) Rebecka med flaggan 3) Colt & Co med båten


Dom tappra sälarna: Rebecka, Kalle, Johan och Sara


1) Sälarna kämpar på 2) Tecknarstund i gräset 3) Vi på väg till finsittningen


Våra fina Phaddrar!


1) Fler fina Phaddrar 2) Generalerna civilklädda! 3) Vårat bord vid middagen!

...Det var det bästa, det bästa, det bästa jag har gjort! *haha*

Ung Cancer...

Den tog Sarah...Den tog Linnea..och många fler..

Önskar att jag aldrig mer kommer att möta denna vidriga sjukdom, önskar att ingen behövde göra det. Ibland är det svårt att känna att man kan göra något.. Kanske är det inte mycket men jag sponsrade lite iaf genom att köpa några pins på Ung Cancer. Det finns även fler sätt, som att sprida ordet vidare...

Fick denna video länkad till mig idag:

Sarah med Wille
(1983-2004)


Jag och Linnea
(1987-2010)

Enormt saknade..
Oändligt...

dsc00809 (MMS)

Ibland är dagarna oändliga, även om vägen framför är rak... På väg mot Söderhamn. Önskar mig innerligt en egen lägenhet just nu. Kroppen är trött men själen är full av energi.


Från N0lla till etta...

dsc00802 (MMS)

Från N0lla till etta. Finsittning med alla phaddrar, generaler och deltagande nollor. Mycket peace and love ikväll!


RSS 2.0