Nervös...

Klockan är nu strax före elva på kvällen och i morgon ska vi spela DM...Så himla nervös redan!

Hoppas verkligen att det ska gå bra...

 

Annars har det varit en väldigt långa dag. Har varit på trav hela dagen och kvällen.

Åkte till jobbet redan klockan sex för att hinna göra klart allt. Sen lämnade vi Växbo och styrde mot Rättvik där Mark skulle starta i första loppet.

 

Mark hamnade lite oturligt i dödens och orkade inte riktigt hela vägen fram men det blev ännu en andra plats. Jag var nöjd ändå. Den hästen har väldigt höga krav på sig och vi trodde länge att han skulle vinna men det blev en hård öppning och han avslutade med en 15 runda plus att banan var något tung så det blev lite mjölksyra i benen till slut. Han hade iaf gått framåt sen den förra starten vilket är positivt så det är bara att ladda om inför nästa start.

Efter loppet var det bara att packa ihop allt så fort som möjligt och åka hem.

Dagen hade bara börjat...

 

Vi var hemma igen vi tre då vi lastade ur och Beate lastade på Cowboy och Malin och sen for till Bergsåker för att starta.

Jag gjorde kväller med Mark och fodrade hästarna innan vi lastade Sot Eld i transporten och styrde mot Gävle.

Det var ganska intensivt där ett tag *ler* men vi fick ihop det till slut.

 

Fem kom vi fram till Gävle och Sot Eld gick i lopp fyra. Han hade inte gått felfritt på dom fem senaste starterna så vi hade inte så höga förväntningar.

Höll bara tummarna att han skulle sköta sig...vilket han också gjorde. Felfri och en sjätte plats...undrar hur det har gått om inte Persson kört över honom? Det var ett under att han inte galopperade då.

 

Sämre gick det för gänget uppe i Sundsvall: Malin ströks för att banan var totalt värdelös och dom inte vela riskera nåt, och Cowboy fick dödens, galopperade och utgick så det var ingen vidare kväll för dom.

Tur att man slapp åka dit iaf.

 

Klockan tio var vi tillbaka hemma. Kändes skönt att äntligen komma hem. Var ganska less på att åka, det blev några mil sammanlagt och i morgon ska man åka till Hudiksvall...

Håll tummarna att det går bra nu! Annars blir det ingen tatuering *ler*

  

*rock on*


Kommentarer
Postat av: Näslund

Vad för tatuering?! själv har man tiden den 18 april :P

2008-03-17 @ 11:23:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0