Äntligen maj...

Äntligen så är det maj, kanske den bästa månaden på året egentligen. Nu har man den allra bästa tiden framför sig och om två veckor fyller jag år. Den 14 maj...kan inte säga att jag ser fram emot det så mycket. Hoppas bara att det händer nåt kul...

 

Annars har den här veckan varit riktigt dålig *suck*

Allt började redan i måndags när veterinären kom för att titta på Markus. Han var ju inte helt bra vid förra starten trots att han vann. Benen har sett fina ut hela tiden men som han travade anade vi att han var lite öm i lederna. Han böjde fram hälta på två ben men när vi bedövade dom lederna så försvann inte hältan vilket är ett dåligt tecken. Veterinären tyckte vi skulle åka upp till Hudik-kliniken och lysa senorna för att vara på den säkra sidan...Deppigt värre.

 

Tisdagen blev inte mycket bättre då Fröjding startade på Bollnäs travet och fick dödens. Han gjorde ett kanon lopp men blev trist nog utan pengar. Första nollan i år för honom... När han kom in skakade han av mjölksyra och andades tungt. Han ger verkligen allt i loppen synd att det inte räckte hela vägen fram den här gången men han gick nytt rekord iaf med 1.5 sekund.

 

När onsdagen kom hade vi stora planer men nästan alla gick i kras.

Det började med att Mark åkte upp till Hudik och kom hem med tre bandagerade ben, bla syntes det lite på gaffelbandet fram där han haft käning tidigare.

Han ska nu vila i två veckor innan han får börjas skritta i gång igen. Förhoppningsvis ser det bra ut efter dom veckorna...

Sen blev det ingen grillning, ingen kubb, tjejerna bangade och resten av gänget dök inte upp före klockan nio. Så jag och Frida fick roa oss bäst vi kunde under tiden. Vid elva drog vi ner på stan. Först till Sport In där det var jätte lite men trevligt folk iaf. Efter en timme drog vi vidare till Tranan där det var mer folk och bättre drag.

Träffade en gammal killkompis där, som jag inte sätt på hur länge som helst, som jag var kär i när jag var 16 år och gick på Nytorp. Kul att träffa lite annat folk än dom vanliga som man alltid ser och träffar. Annars stannade vi inte så länge Frida fick ont i magen så vi drog till Max istället. Kvällen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss...

 

Nu är det torsdag iaf. Hoppas att resten av veckan blir bättre! På lördag morgon sticker vi ner till STHLM och Tumba för att lira Lövet Cup.

Ser verkligen framemot det även om det nog blir hårt motstånd och vi har väldigt få utespelare med oss...Får se hur det går men kul ska det bli!

 

Väntar på Jenny nu så ska vi dra och käka mjukglass!

 

*rock on*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0