Skolan...

I måndags började alltså skolan.

Det var med nervösa och spända steg jag gick dit. Förväntningarna var skyhöga. Skulle det bli som jag hoppades?
Skulle resten av klassen vara trevlig? Skulle jag vara tillräckligt duktig?

Direkt vid dörren mötte jag en tjej så vi gjorde sällskap uppför dom många trapporna. När vi klev in innanför dörrarna stod en hel hög med förväntans fulla männsikor där. Alla såg ut att vara lika nervösa..

Vi samlades sen i klassrummet för upprop och kort info, efter det blev det rundvandring och en kort ritövning innan vi slutade för dagen.
Kvällen avslutade jag, NiZse och Johanna på Kåren. Vi lyckades hitta nån kille som tog på sig ansvaret för oss som fadder och tog med oss in. Från början var jag avundsjuk på dom som blev riktigt nollade men när vi väl kom in där var det rätt tråkigt. Det var inget vidare drag där, men vi lyckades hitta på några trevliga grabbar iaf.

Tisdagen började jag sent. Samling vid skolan för att sen vandra ner på Sundsvalls Museum. Det var en trevlig dag. Jag tycker det är kul att gå på museum men jag minns inte när jag gjorde det sist. Ingen av mina vänner är intresserad av sånt, inte längre iaf, så det blir liksom aldrig av.

På onsdagen var det skissövningar på Norra Berget som gällde. Tre uppgifter fick vi: en byggnad i 2 punkts perspektiv, ett träds volym och en bild med tydlig för-mellan och bakgrund. Jag vet inte om jag lyckades med nåt men det kändes som det gick ganska bra iaf. På kvällen var det fest "hos oss", stor del av Johans klass kom och partade. Dom var rätt trevliga allihopa. Kvällen avslutade vi på Kåren igen, vet egentligen inte varför. Det var som sista, inget vidare drag..

Nu är det torsdag och vi har haft skissövningar hela dagen. En rot och en naturbild blev det. Lagom ansträngade dag alltså *smile* Nu på eftermiddagen har jag och NiZse shopat lite och varit ut i min lägenhet och mätt. Försöker planera hur vi ska möblera på bästa sett..Det kommer bli trångt men jag hoppas på att få in så mycket saker som möjligt. Känns som om det kan bli mysigt värre iaf. Ska bli härligt med egen lya igen!

I morgon ska vi måla nakenmodell, nåt jag aldrig gjort. Kan bli spännande det också..Så nöjd att jag valde det här! Känns så rätt just nu. Sen allt som hänt de senaste året så är det här det första som känns riktigt bra!
Efter det åker jag iaf till Umeå på eftemiddagen för att sela Norsken och Royal. Gör det mest för Sandras skull, men på lördag får jag äntligen åka till Bollnäs *längtar*

*rock on*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0