Skolavslutning...

Så kom veckan då det var dags att sluta skolan och säga tack och hej för det här året..

Lämnade ett grisigt Bollnäs på tisdag eftermiddagen, plockade upp Ida i Hudik, och sen mötte vi upp resten av tjejerna på restaurang Saffran. Där njöt vi av goda tapas och pratade tills det var dags för stängning. Mysig kväll.

Dagen efter började klockan åtta hos Fröken Hertz. Det tog imot lite att få i sig dom första glasen sen man var så trött *haha* Alla såg lite slitna ut men det smakade väldigt gott med kex och jordgubbar.

Vid tio gick vi till skolan för att fika och avslutning med rektor Grubb och resten av klassen. Det bjöds på tårta och cider, några fina ord och fotografering innan vi tackade för oss och drog vidare, först till stan för att inhandla lite små saker innan vi landade hemma hos Madde. Njöt i solen på terassen och sen började folk dyka upp vid tre. Det var Matilda, Ann, Victor och Linn. Då började festen på riktigt. Vi drack, åt pizza från Bite Line och skrattade så vi hade kramp.
Helt allvarligt, jag hade så fruktansvärt ont i kroppen efteråt *haha* Det var riktigt hög ljudnivå bitvis, Matilda brädade oss alla med den ena historian värre än den andra! Det var helt sanslöst trevligt!
Mellan tio och elva rörde vi oss till Adele där resten av klassen var. Det var totalt fullsatt och svettigt. Kul att se dom flesta även om vi inte stannade så länge, vi gick ner på korgen och tog oss en varsin öl istället. Varvade ner och skrattade lite till. Vi gav upp när dom plötsligt vred upp musiken så jäkla mycket så man inte hade en chans att prata! Lite less man blev då, men man började även inse hur trött man var. Det hade varit en lång dag..

Bilder från igår:


Jag och Matilda


Dreamteam!


Nöjd med min drink!


Madde och Matilda på skolan.

För alla bilder: PIXBOX


Allt har ett slut som vanligt..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0